Şimdi Ara

ps3 yardmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve kuralları çok iyi bilmiyorum hatam olursa söyleyin

bu yaza ps3 yada xbox 360 alcaktım uzun süre araştırıp düşündükten sonra ps3 karar verdim doğru karar mı

ilk olarak gittigidiyorda ps3 320gb + 15 oyun +hdmi kablo halinde satıyorlar bu 15 oyunu jailbreakla mı yüklüyorlar fiyatı 880tl uygun mudur

bu 15 oyun istediğin oyunlarmış da nasıl satın almadan önce istediğim oyunları bildircem

oyunlar jailbreakla yükleniyorsa move ile oynanır mı

son olarak gittigidiyorda buzz shop ve goldgames güvenilir mi en yüksek puanlı bunlar

• 1- Hocam playstation forumuna PS aldım iyi mi yapmışım diye sorarsan alacağın cevaplar bellidir zaten herkes iyi yapmışsın dogru yoldasın falan diyecek. burdaki yorumlara pek aldanma yani.
    2.si mağazalarda jbsiz oyun veriyorlar fakat gg'dan alıyorsan %90 jb'lidir.
    3- bunda hiç bilgim yok fakat jbli makinelerde de move ile oynayabiliyorsin heralde neden oynanmasın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

1- Hocam playstation forumuna PS aldım iyi mi yapmışım diye sorarsan alacağın cevaplar bellidir zaten herkes iyi yapmışsın dogru yoldasın falan diyecek. burdaki yorumlara pek aldanma yani.
    3- bunda hiç bilgim yok fakat jbli makinelerde de move ile oynayabiliyorsin heralde neden oynanmasın ki
    jb yaptırırsan online oynayamassın o zamanda aletin bi anlamı kalmaz.valla ps nin serverlar gitti 1 hafta önce daha da gelmedi.milletin kafa 1 milyon.herkes sinir stres içinde single oynayan yok.jbli alma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

1- Hocam playstation forumuna PS aldım iyi mi yapmışım diye sorarsan alacağın cevaplar bellidir zaten herkes iyi yapmışsın dogru yoldasın falan diyecek. burdaki yorumlara pek aldanma yani.
    saolasın diğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum jailbreak garanti etliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asylum85

Alıntıları Göster
    jb psn yi etkiliyor mu jb oyun yükletsem kil zoneyi orjnel alsam jbli makinede orjnel kill zoneyi psnden oynayamam mı
  • quote:

Alıntıları Göster
    JB li Ps3 alma. Düzgün bir Ps3 al orjinal oyununu al oyna mis gibi.
  • quote:

jb psn yi etkiliyor mu jb oyun yükletsem kil zoneyi orjnel alsam jbli makinede orjnel kill zoneyi psnden oynayamam mı

Alıntıları Göster
    şey bide nasıl gitgidiyordakiler diğer mağazalardan ucuz satıyor ürün ntsc falan mı yoksa ebaydan mı geliyor ben pal istiyorum türküzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Ps Vita sd2Vita Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şey bide nasıl gitgidiyordakiler diğer mağazalardan ucuz satıyor ürün ntsc falan mı yoksa ebaydan mı geliyor ben pal istiyorum türküzz

sadece gittigidiyor degil playstation sayfasinin basindaki linklere bakarsan orda bir kac oyun takasi yapan firma bilgileri var oyunlar normal piyasa fiyatlarindan daha ucuz ve takas yapilabiliyor . burdaki mantik su , ornek verecek olursak ben londradan gelirken assassin's creed 2 yi getirmistim orda 25 pound buraya geldim D&R da bi baktim 140 tl yaziyor oh masallah yani :) , gittigidiyor ve bu tarz firmalar yurtdisindan oyunlari getiriyor ustunde ufak bir fark koyarak satiyor ticaret yapiyor anlican , ps3 icin de tavsiyem devir online devri jb yapip kendini yakma 2 3 oyuna para ver sonra sıkıldıklarını 10-20 tl verip degistirirsin online oynamamak suan en buyuk ceza ps3 oyuncularina dusun server 10 gundur kapali kafayi yedik burda pisman olursun sonra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brc_okr

quote:

sadece gittigidiyor degil playstation sayfasinin basindaki linklere bakarsan orda bir kac oyun takasi yapan firma bilgileri var oyunlar normal piyasa fiyatlarindan daha ucuz ve takas yapilabiliyor . burdaki mantik su , ornek verecek olursak ben londradan gelirken assassin's creed 2 yi getirmistim orda 25 pound buraya geldim D&R da bi baktim 140 tl yaziyor oh masallah yani :) , gittigidiyor ve bu tarz firmalar yurtdisindan oyunlari getiriyor ustunde ufak bir fark koyarak satiyor ticaret yapiyor anlican , ps3 icin de tavsiyem devir online devri jb yapip kendini yakma 2 3 oyuna para ver sonra sıkıldıklarını 10-20 tl verip degistirirsin online oynamamak suan en buyuk ceza ps3 oyuncularina dusun server 10 gundur kapali kafayi yedik burda pisman olursun sonra :)

Alıntıları Göster
    tmm bir tane ps3 320 gb 2-3 tane oyun alırım kebabb şey bide ps3 kill zone edition neden oldukça pahalı özelliği ne bence diğer ps3 + 1 oyunlara göre gittigidiyorda bile pahalı

• quote:

tmm bir tane ps3 320 gb 2-3 tane oyun alırım kebabb şey bide ps3 kill zone edition neden oldukça pahalı özelliği ne bence diğer ps3 + 1 oyunlara göre gittigidiyorda bile pahalı

bu biraz taleple ilgili birsey eger oyun cok tutmussa yenisi cikinca genelde oyle oluyor mesela God of War 3 ve Gran Turismo 5 D&Rda 120 tlydi genelde asagi yukari sabit fiyata cikariyorlar exclusive oyunlari artik.

birde ilk yorumu yapan arkadasim gibi burasi ps severlerin sayfasi oldugu icin genelde ps yi cok iyileyebiliriz bu normaldir anlayisla karsila :) ama objektif olarak bakarsak exclusive,konsol,joystick gorsellik gibi seylerde ps3 ustune tanimam lakin online sistemde eksikleri var sony firmasinin bu yasanan olay playstation network icin sony firmasina ders olmustur umarim xbox live kadar kaliteli olmasa da ona yakin bir sistem getirilmesi bizim gibi online oynayan oyuncular icin cok kaydadeger bir hareket olacaktir, multiplayer yapmaya baslayinca anlarsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brc_okr -- 29 Nisan 2011; 23:20:48 >

• quote:

Alıntıları Göster
    sizce ps3 kill zone edition + move starter patch mi yoksa ps3 movelu paket + kill zone mi ayrıyetten savaş oyunları move gun ile zevkli mi
  • quote:

sizce ps3 kill zone edition + move starter patch mi yoksa ps3 movelu paket + kill zone mi ayrıyetten savaş oyunları move gun ile zevkli mi

hangisi ucuz olucaksa onu al bosuna para verme , move + kz3 paketi uygunsa o daha iyi gibi duruyor
  • quote:

quote:

hangisi ucuz olucaksa onu al bosuna para verme , move + kz3 paketi uygunsa o daha iyi gibi duruyor

Alıntıları Göster
    fiyatını bilmiyorum ben ps3 movelü paketi sadece media mrkt a gördüm hangisi daha ucuzsa onu alırım bu arada bir oyuna 100-120 tl çok ayriyetten move gun zevklimi yanında navigation almaya gerek var mı

• Sakin jb li yeni makina alma. Kz3 lu olan paketi al kafan rahat oyna.
  • quote:

fiyatını bilmiyorum ben ps3 movelü paketi sadece media mrkt a gördüm hangisi daha ucuzsa onu alırım bu arada bir oyuna 100-120 tl çok ayriyetten move gun zevklimi yanında navigation almaya gerek var mı

hic oynamadim kardesim acikcasi bilemiyorum ama move icin biraz arastirma yapmistim zevkli bir olay ,benden tavsiye gittigidiyor falan ugrasma bir elektronik magazadan al kafan agirmasin ben 3 5 kurus daha veririm yeter ki kafam rahat olsun simdi yine ps3 ucuz ben 250 gb slim aldim gecen nisan 1100tl ye yaw bide 2 bluray film ile kumanda vermislerdi. Simdi goruyorum gran turismo gow gibi oyunlarla bile kombinasyonlari var cokta ucuz ayrica ps3 alinca tecrube edersin ben mesela menusunu ve joystick olayini cok seviyorum ock kullanisli geliyor
  • quote:

quote:

hic oynamadim kardesim acikcasi bilemiyorum ama move icin biraz arastirma yapmistim zevkli bir olay ,benden tavsiye gittigidiyor falan ugrasma bir elektronik magazadan al kafan agirmasin ben 3 5 kurus daha veririm yeter ki kafam rahat olsun simdi yine ps3 ucuz ben 250 gb slim aldim gecen nisan 1100tl ye yaw bide 2 bluray film ile kumanda vermislerdi. Simdi goruyorum gran turismo gow gibi oyunlarla bile kombinasyonlari var cokta ucuz ayrica ps3 alinca tecrube edersin ben mesela menusunu ve joystick olayini cok seviyorum ock kullanisli geliyor

Alıntıları Göster
    oyun 100-120 lira napçam ben çok oyunum olsun isterim oyun 100 lira olunca oyle olmaması lazım ben zevkli olarak kz3 gow infamous ve assassins creedi gördüm sizde tavsiye verirseniz sevinirim lütfen pes demeyin futbol oyunlarından çabuk sıkılırım bana aksiyon-macera söyleyinn bide little big planet ne çocuk oyunu mu ona benziyorda

• quote:

oyun 100-120 lira napçam ben çok oyunum olsun isterim oyun 100 lira olunca oyle olmaması lazım ben zevkli olarak kz3 gow infamous ve assassins creedi gördüm sizde tavsiye verirseniz sevinirim lütfen pes demeyin futbol oyunlarından çabuk sıkılırım bana aksiyon-macera söyleyinn bide little big planet ne çocuk oyunu mu ona benziyorda

ben ilerlemeli oyunlari genelde daha cok severim ama fps ve futbol ayridir yine de saymam gerekirse exclusive yada standart olarak

God of War 1-2 (Collection) , 3 oynadigim en iyi hikayesi olan oyundur zaten 3. oyun ps3 teknolojisinde harika grafige sahiptir forever kratos.
    Uncharted 1-2 , 3. su cikacak yine exclusive ve yine sahane bir oyundur
    Gran Turismo 5 , anlatmaya gerek yok araba yarisi olarak kral zaten
    Battlefield Bad Company 2 , hastasiyiz multiplayerin
    Pes 11 yada Fifa 11 bu biraz kisiye gore degisir ikiside cok iyi
    Assassin's creed 1-2, Brotherhood
    Killzone 3
    Crysis 2 guzel
    Infamous serisini seviyorsan fanstatik bir oyun oda guzel
    Heavy Rain var biraz agir ama oynanabilir yine exclusive

• quote:

quote:

ben ilerlemeli oyunlari genelde daha cok severim ama fps ve futbol ayridir yine de saymam gerekirse exclusive yada standart olarak

God of War 1-2 (Collection) , 3 oynadigim en iyi hikayesi olan oyundur zaten 3. oyun ps3 teknolojisinde harika grafige sahiptir forever kratos.
    Uncharted 1-2 , 3. su cikacak yine exclusive ve yine sahane bir oyundur
    Gran Turismo 5 , anlatmaya gerek yok araba yarisi olarak kral zaten
    Battlefield Bad Company 2 , hastasiyiz multiplayerin
    Pes 11 yada Fifa 11 bu biraz kisiye gore degisir ikiside cok iyi
    Assassin's creed 1-2, Brotherhood
    Killzone 3
    Crysis 2 guzel
    Infamous serisini seviyorsan fanstatik bir oyun oda guzel
    Heavy Rain var biraz agir ama oynanabilir yine exclusive

Alıntıları Göster
    evet çoğu harika oyun bide savaş oyunlarında analogta iyi değilim nasıl güzel oynayabilirim move gun iyi mi

• quote:

evet çoğu harika oyun bide savaş oyunlarında analogta iyi değilim nasıl güzel oynayabilirim move gun iyi mi

move tecrubem olmadi , ama modern warfare 2 den 1 yildan fazla surekli oynadigimdan benim icin cok kolay biraz pratik isi bu joystickte elin alistiktan sonra cok kolay hatta bazen pcde de fps oynuyorum mouse daha rahat tabi ki ama joystick alistik diye mi ne daha iyi oynuyorum :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    sıfır makina al,
    jb li alırsan killzone 3 oynayamazsın . jb li makinalar ile online oyunlar oynanmıyor.
    psn girilemiyor demo indirilemiyor.oyun güncellemeleri yapılamıyor.oyun ektra paketleri yüklenemiyor.psn nete bağladınmı çart banı koyuyorlar (jb li birkaç ban yiyen duydum)
    move ye hemen dalma ilk önce analog ile biraz boğuş böylece moveye geçince daha rahat edersin.
    garantili makina almaya dikkat et.
    jb yapılmış makina garanti dışı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.