Şimdi Ara

Tekken 5 pc Yardımm.....???????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya bu oyun pc ye çıkmadı biliyorm ama emulatörle oynanıyo oynayanlar var ama nsl yaptığını anlarmıyo nolur yardım edinnn....şimdiden teşekküreler.....

• quote:

Orjinalden alıntı: cell34

arkadaşlar ya bu oyun pc ye çıkmadı biliyorm ama emulatörle oynanıyo oynayanlar var ama nsl yaptığını anlarmıyo nolur yardım edinnn....şimdiden teşekküreler.....

Şu anda o emulatorleri çalıştırabilecek bir sistem yok.Olsa olsa en fazla 5fps alırsın.Ben denemiştim bir kere oyun mu oynadım slayt gösterisi mi izledim hatırlamıyorum
  • aslında var ps2emu öle bişeydi sitem olarak 512 ekran kartı 1gb ram istio yeterki açabilen biri çıksn....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell34

aslında var ps2emu öle bişeydi sitem olarak 512 ekran kartı 1gb ram istio yeterki açabilen biri çıksn....

Biliyorum onu inan hiçbir işe yaramıyo.Şu an PS2 oyunlarını çalıştırabilecek bir program çıkmadı...
  • pekii saoll ne bilimm bütün forumlara felan baktım adam siteye yüklemiş 8 tane partı şuda emulatör bn oynuyorum dio snra o 8 tane partın içinden 2 dosya çıkıyoo adama diolar oda diyo öle olurmu felan bnde setupda var deip resimleri gösterio gıcıkmıdır nedir bi yardım et diyolar ortadan kaybolup gidio her forumda aynı oyüzden bnde buraya yazdım belki bilen duyan vardır diyee.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.