Şimdi Ara

PS3deki berbat anti aliasing problemi ps4 de var mı grafikler nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu aa olayina takilma isini anlamiyorum. Ne bileyim yemek masasinin ortusu bozuk olunca once duzeltip sonrami yemek yiyorsunuz her seferinde yada yemek yemekten mi vazgeciyorsunuz neden isin lezzeti varken sanki monitorun dibine girip aa burasi tirtikliymis aa burada da varmis mi diyeceksiniz neden yapay zekaya takilmiyosunuz neden artik oyunlarin geldigi cizilme uzakliklarina talilmiyosunuz diye aklimdan gecti sabah sabah cunku bu zevk isi aksam gelip dugmeye basip oyun oynayip keyifle yatiyorsan tamamdr bence

Kusurumuz varsa affola, iyi oyunlar dilerim bol aa'li ama keyifli heyecanli ve surukleyici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AA ise iyi F olmasında bütçelerle kim uğraşacak

• Ps4 sahibi olmayan videocu proflar foruma gelmiş yine

AA takıntısı bir hastalıktır dedim ayrıca Killzone SF göze oldukça hoş geliyor herhangi bir AA problemide görmedim gözüme batmadı.

Xbox360 diyen bile çıkmış sadece susuyorum akıl tutulması yaşıyorum.
  • Anti Aliasing sorununu cozmeli artik oyun sektörü. Gercekten de insani oyundan sogutuyor. Commodore 64'ten beridir ayni sorun evrimleserek devam etmekte. Ben PS Cafe'de PS4'te FIFA14 oynadim, onda bile AA sorunlari var yer yer. Bu konuda en iyisi PC'dir.

• Oyundan zevk aldikdan sonra yemisim aasini bende senelerdir pc var konsolda var pcde tek zevk alarak oynadigim oyun diablodur pc oyunculugu bana hic zevk vermiyor aa takintin varsa git 2000bin tl ye ekran karti al sistemini 4000tl lik bisey yap sonra gel1000 liralik ps4den herseyi bekle heleki ortada dogru duzgun oyun yokken

• yalnız bazı arkadaşlar ironi yapmış. bari mesajın sonuna smiley koyun :)

çok saçma bi görüntü oluyor. ben bile bazen hangisi ciddi, hangisi ironi fark edemiyorum.
  • AA konsollarda her zaman olan bir sorundur. Bununda üzerine optimizasyon ile gitmeye falan çalışırlar ama daha konsol yeni çıktı ondan dolayı kısa sürede büyük gelişmeler beklemeyin.
  • Benim makinada AA varmış ben baktırdım, bu konuda şanslılardanım. Ben ikinci parti alanlardanım. İlk partide bu sorun varmış hatta yabancı forumlarda sayfalarca tartışılmış bu konu. Olmayanlar gitsin Sony servisine orda ücretiz AA takıyorlar, bizim burada tanıdık bir servis var arkadaş orada iki tane taktırdı onunki daha güzel oldu AAAA... bende taktırsam mı diyorum..
  • Umarım artık konsollar şu aa ya bir çözüm bulurlar xbox one da da aa problemi var mı?
  • Hepsinde var,PC kral.Pişmanım çöpe atsaydım 1400 liramı daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Benim makinada AA varmış ben baktırdım, bu konuda şanslılardanım. Ben ikinci parti alanlardanım. İlk partide bu sorun varmış hatta yabancı forumlarda sayfalarca tartışılmış bu konu. Olmayanlar gitsin Sony servisine orda ücretiz AA takıyorlar, bizim burada tanıdık bir servis var arkadaş orada iki tane taktırdı onunki daha güzel oldu AAAA... bende taktırsam mı diyorum..

• grafik takıntısı olanlar pc alsın. Hiçbir konsol pc'nin yanından geçemez. Grafik fazla önemsemeyen oyuncuya ps3/xbox 360 yeter bir süre daha. ps4 veya xbox one tamamen keyfi bir olay. açıkçası param çok olsa bile almam. Şuan çok gereksiz. Ha ne zaman destek azalır ps3 veya xbox 360 hem oyun hem online olarak, o zaman yeni nesile geçerim. konsolda oyun keyfi başkadır....
  • AA tüm oyun sektörü için kanayan bir yara.
  • Benim ps4 a+++ mış okudumda herneyse saka bir yana killzone oynuyorum ve ilk exclusive boyleyse sonra cikacaklar can yakar diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be demek çamurda oynuyomuşuz da haberimiz yokmuş

Adamların derdi oyun oynamak değil ki, AA ya da takar kafayı BB ye de...
  • Playstation 3'te AA problemi yok

Oyun yapmayı beceremeen firmalarda AA problemi var
  • Yok AA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Arkadaş nedir AA takıntısı anlamıyorum.Ben bütün oyunları pc'de 1920*1080 çözünürlükte oynarım.Ama bazı oyunlarda fps düşüşü olursa ilk önce AA'yı kısarım.Senin cihaz istediği kadar kuvvetli olsun.Adamlar bi oyun çıkarıyo.Nerdeyse full detay oynatabilecek , AA full'leyecek bir bilgisayar yok.Adam oyundaki poligon veya yüzey sayısını artırır.En güçlü bilgisayar bile full detayda zıçar.Eğer çok üstün bişey olsun dersen de 2.500-3.000 TL'lik bi bilgisayar toplaman lazım.Ama arkadaşların dediği gibi zamanla ps4 için özel çıkacak oyunları görmek lazım.O zaman net belli olur.Şu anki oyunlarla ps4'ün gücü pek anlaşılamaz.

Ben fxaa aciyorum yetiyor 1080pde cok onemli degil.

Aa ile fps kaybedecegime akici oyun oynarim daha iyi.
    Fxaa konsoldada var onu gectim Pc 16xx 1080p 60fps olsa ne olacak Gta 5 yok ki oynayalim bense telefona san Andreas kurdum cok keyifli :D

• AA her öğrencinin rüyasıdır . Konsolda AA artık memleket meselesi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc dede oluyor bazen AA sorunu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.