Şimdi Ara

PS3deki berbat anti aliasing problemi ps4 de var mı grafikler nasıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3 takılan hdmı kablaların kalite farklı oluyo internet cafelerde kablolar iyi o yüzden grafik kötü gözüküyo ps 3 1080p açıyo grafik pcle kapışır grafikte ps 4 çıktı artık o nasıl daha iyidi gelecek oyunlar belli olur oyunların maximum verdiği grefik var onun üstünü vermez ben şahsen ps3 alasım var çok oyunu var hem kırıldı ps 3 grafik olarak çok çok ii
  • hem bazı oyun bilgisayara sorunlu çıkıyo ps 3 düzgün çıkıyor adamlar playsatiton daha çok önem veriyo avrupa amerika sanırsam ps oynuyo oyunları orjinal alıyorlar baksanıza Gta 5 oyunu hala pc ye cıkmış deil bende konsola geçmekte fayda var joistike neden alışayamasınki
  • Üsttekine çok güldüm

Bu arada bu AA yı şu dünyada en takmayan insan benim galiba. Uzun zamandır PS 2 ile oyun oynuyorum. Özellikle san andreas ta her yer kırık çizgi. Ama hiç umursamıyorum. Sadece oyuna odaklanıyorum. O kırık çizgiler bir anda yok oluyor. Sen zevk alıyorsan grafiğin hiçbir önemi yoktur. Sana tavsiyem PC ye bulaşma. Al konsolu mis gibi oyna oyununu. En azından her oyun açışında acaba ekran kartım kaldıracak mı? Oyun kasacak mi e gibi derdin olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Üsttekine çok güldüm

Bu arada bu AA yı şu dünyada en takmayan insan benim galiba. Uzun zamandır PS 2 ile oyun oynuyorum. Özellikle san andreas ta her yer kırık çizgi. Ama hiç umursamıyorum. Sadece oyuna odaklanıyorum. O kırık çizgiler bir anda yok oluyor. Sen zevk alıyorsan grafiğin hiçbir önemi yoktur. Sana tavsiyem PC ye bulaşma. Al konsolu mis gibi oyna oyununu. En azından her oyun açışında acaba ekran kartım kaldıracak mı? Oyun kasacak mi e gibi derdin olmaz.

Ps2 oyunlarında aa eksikliği yok denecek kadar az zaten,Blurring efekti çok fazla kullandı oyun yapımcıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Üsttekine çok güldüm

Ps2 oyunlarında aa eksikliği yok denecek kadar az zaten,Blurring efekti çok fazla kullandı oyun yapımcıları.

Bulanıklaştırma diyorsunuz galiba? Ben onu sadece NTSC oyunlarda gördüm. PAL oyunlar gayet net. San andreas garaj kapısı kırık çizgi gezegeni Ama sadece çok dikkatli olursan fark ediyorsun

Ps2 forever

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepDarkSleep

Yok AA.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Bu kadar AA takıntılığı yapmaya gerek yok. BA, BB gelse de iyidir. Kimisi de DD olsun bizim olsun der, bilen bilir

• Aa sorunu falan yok bizzat kendi gozlerimle gördüm incelemelerede bakabilirsiniz 256bitlik ekran kartı var
    Bi mağazada 9tv yi birleştirmisler ps4 oynuyorlardi yanlış hatırlamıyorsam müthiş bir görüntü vardı

• nasıl aa sorunu varya ????? ps4 görüntü kalitesi olarak 1080p high quality msaa2'E denktir ve hemen hemen bütün oyunlarda bu çözünürlükte açar.veya daha iyisinde
    bu performansı bi laptopta alabilmen için en az 3000tl yi gözden çıkarman gerekir. not: 3000tl bi laptopta gtx 860m varken ps4 te daha güçlü olan amd hd 7870 vardır.
    aa sorunu filan yok. bana inanmıyorsanız internette incleme yapan sitelerede bakabilirsiniz. ha ps3 te aa sorunu var mı diye sorarsanız kesinlikle var!!! o konuda hak veririm
    özellikle gran torismo 5 te
  • Kusura bakmayında AA sorunu istemiyorsanız alacaksınız R9 295x2 takıcaksın pc e anti aliasing +16 da oynayacaksın en son çıkan oyunları öyle 2000 liralık pc ile hiçbiyere varamazsınız konsoldan bi farkınız olmaz bu arada ekran Kartı 3800 TL

• Aynen katıliyorum sana oyun oynamak zevk isi fazla takmamak lazim AA LARA felan :)

• Eksik var mı dşye bakarsanız görürsünüz görmezden gelin mesela gta da kaplama fps sorunları oluyor bazen görmüyorum sonra öyle bir yerden arabayla geçiyorum ki müthiş bi manzara sanki oradayım Bence olay budur ps3 ile ps4 arasında çok büyük fark var biri çamur biri cam gibi. Bazı oyunlarda abartı gelebilir bu yorum onları katmıyorum.

• Şu AA olayını umursamayın, o kadar göze çarpan bir şey yok.

Ha PS3'deki GTA IV hariç.
  • AAAAAAAA olmadı amAAAAA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty'de hiç görmesemde Fifa ve WWE gibi spor oyunlarında karşılaşıyorum. Özellikle FIFA'da gerçekten rahatsız edici seviyede. Ama böyle bir takıntım olmadığı için sorun yok.
  • 41 yaşındayım, ilk oyun cihazım 64 kb Atari 800xl diye birşeydi, 1986da babam almıştı. O cihazdan o kadar büyük beklentilerim vardı ki, cihazın verebildikleri karşısında korkunç bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Aynı şeyi PS3 de de yaşadım, çünkü AA olayı o zaman sahip olduğum geforce 4 4800 ayarındaydı. Oysaki piyasada ati radeon fırtınası esiyordu o zamanlar. Sürekli inceledim, PS4 de aynı, hala 1986da hayalini kurduğum cihazdan uzak. AA sorunu benim gibi grafik takıntılı adamlara için büyük sorun ve evet PS4 de AA sorunu var... Sanırım PC, teknoloji severlerlerin platformu olmaya en az 1 nesil daha devam edecek.
  • Merhaba. Ben de sizin gibi bir oyunseverim.

AA :
    Bir bilgisayar, en güzel grafikleri en nitelikli sesleri verebilir. Bunun için iyi bir bilgisayar olmalı. Ve evet, hepimizin bilgisayarı çok iyi. Hiçbirimiz fakir değiliz ve hepimiz standart donanımhaber yakışıklılarıyız. 1.90 boyundayız, kaslı, güçlü, kızlar pğeşinde koşan hayranları olan cebi para dolu insanlarız. Bu nedenle şimdilik bir para sıkıntımız yok. Bundan 2 sene sonra çıkacak bir oyundan bugün alacağımız yüksek kaliteyi tekrar alabilmek için pc’lerimize tabii ki ram takarız, diski değiştirir ssd alırız, ekran kartımızı daha iyi modelle değiştiririz, gerekiyorsa anakart ve cpu da değiştiririz. Hatta şu an kullandığımız 5+1 sistemimizi de değiştireceğiz çünkü yeni çıkacak oyunlar 7+1 dts destekli. Bu bizim için sorun değil veriririz 5.000 daha değiştiririz ne olacak ki, zaten 5.000 vermiştik. Starız ikinci el olarak 3’te1 fiyatına üstüne koyar alırız. Para sorun değil, önemli olan AA. Köşelerde tırtık göremeyeceğiz.

Bu arada oyunlarda hani biizm bu Elizabeth var bioshock’da. Abicim bu kızın konusu hiç mühim değil, Kız adamın kızıymış, kaçırılmış, onu kuş beslemiş, özel yetenekleri varmış, geçmişe geleceği yolculuk yapmış. Babacım sen geç bunları, kız ekrana geldiğinde saçlarının ucunda ufak ufak tırtıklanmalar var mı? (AA) heh var. O zaman tamam s…tret oynamam ben o oyunu banane kız uçmuş kaçmış sen napacan? Baksana şu poligonların düşüklüğüne. Böyle oyun mu olur?

Benim evde bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarı web sitesi yapmak, film/müzik indirmek, mail almak/atmak ve eğitim için kullanıyorum. Ben bu bilgisayarımı, bir konsolun yapamayacağı şeyleri yapmak için kullanıyorum.

Benim bir de ps3’üm var. Eve girdiğimde bazen kafam dağınık canım sıkkın oluyor. Odama giriyorum, düğmeye basıyorum. 10-15 saniyede oyun ekrana geliyor. Bazen yere uzanıyorum, bazen yatağa sırtımı yaslıyorum. Bazen bağdaş kuruyorum bazen amuda kalkıyorum. Ve ben bunları yaparken bir bilgisayarın başında elimde Mouse ve klavye ile bir koltuğa kıçına kazık sağlanmış gibi oturmuyorum. Benim, 2 sene sonra çıkacak bir oyunu açamamak gibi bir derdim yok. Benim Elizabeth’in saçının ucundaki kırıklıklarını araştırmak gibi bir derdim de yok (AA)
    Ben eve geldim, yorgunum, stres atmak, dinlenmek istiyorum. Bir bilgisayarın kadın gibi davranıp onu açmam bunu vermem diye nazlanmasını çekemem. Ps3 naz yapmaz, aç dersin açar, göster dersin gösterir. Para istemez parça istemez.. O evde hazır sadık bir köpek gibidir.

Bilgisayarımı bilgi için
    Konsolumu oyun için kullanıyorum.

Ve evet, bilgisayarım 1000 lira, 5 senedir sorun çıkarmadı. Diski doldu, çok film indirmişim, izlemediklerimi sildim, tekrar boşaldı. Yani? 5 senedir sorunsuz, 5 sene daha gider..
    Konsolum 600 lira.O da 4-5 senelik. 14-15 tane oyunum var. Oynamadıklarımı birilerine verdim gitti. Oynadıklarımın üzerine toz değmiyor. Bu da bi 4-5 sene daha gider..

Köşe yuvarlaklarına takılmak veya köşesi bucağı dahil tüm hayatı yaşamak… Elizabeth orada duruyor. Sana göre saçları kırık ve dalgasız, bana göre zaman yolculuğu yapan dudakları güzel seksi bir kız..

O bunlardan habersiz. Senden habersiz. Peki sen ne yapacaksın? Ya şimdi evde otur ve oyna, ya da daha iyisi için çık dışarı parça al, gel, sök tak.. Sonra bir ara oynarsın.

Ya şimdi otur ve oynA
    Ya da çık dışarı parça arA
    İşte size AA

• Bin kere söyledim bin kere daha söylerim. Sizin derdiniz oyun oynamak filan değil, zaten siz oyuncu filan da değilsiniz. Ben sizi film diye Transformers, Örümcek Adam filan izleyen ergenlere benzetiyorum, onların Sinema'dan anladığı neyse sizin de oyundan anladığınız o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala aa sorunu var diolar ya olum internetteki inclemeleri bi izleyin bi killzone filan oynayın bnce sizin tvler de sıkıntı var 200hzrz bi tvde cam gibi görüntü verir
    ps3 te bile abartılacak kadar aa sorunu yok gta4 te internetten bakmıştım pek yok gibiydi hem ps4 te amd hd 7870'E denk bi grafik kartı var bu kart256bittir yüksek örüntü kalitesi verir
  • Köşe yumuşatma sisteme en çok yük bindiren özellik mi? Yoksa görüş mesafesi mi daha çok yorar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.