Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle Watch Dogs derim efsane bir oyun olacak. Kaçırılmaması gereken bir oyun gameplaylerini falan izle bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Ben 13 Aralıkta alıcaktım ama Ocak ayında usa den almaya karar verdim .1'de ekstra oyun alıcağım tavsiyeleri alıyım lütfen Kill zone bundle olarak alacağım oyun DLC mi yoksa kutulumu çıkıyor bundle da??
    ikinci oyun öneriniz nedir?fifa nba ac4 harici birde fps olmasın

download code olarak veriyorlar diye biliyorum kutulu oyun yok.. Watchdogs efsane olacak gibi bencede ama Şubat sonu çıkıyordu sanki önemi aldılar?

• thunderksk kullanıcısına yanıt
    LEGO Marvel Super Heroes.
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    Ben bu aralar çıkıcak diye hatırlyordum ama yanlış hatırlıyor olabilirim tabi hiç emin değilim tek bildiğim oyun efsane olacak
  • Yanlış bilmiyorsam ilkbahar 2014 olarak açıklama yapıldı en son watch dogs ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yaşındayım, kabul görüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 27 Kasım 2013; 11:46:40 >
  • Watch dogs ve tom clancy nin oyunu var bende onları 2014 2.- yada 3 Çeyrekte çıkacak diye biliyorum
    Bu arada ps4 power supply universal mi usa dan alıcağım için burdan fiş dönüştürücümü yoksa ataba büyük voltaj düzenleyici mi lazım bana??

Watch dogs ilkbahar diyor kesinleşmiş birşey yok sanırım. Birde baya bir kişi ps3 kablosunu ile çalıştığını söylemişti ps4 genel forumda orayı araştırırsan cevabı kolay bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

32 yaşındayım, kabul görüyor mu?

hoş geldin hocam seni gözüm bir yerlerden ısırıyor
  • Merhaba, hoş buldum. 2 yıldır Playstation'dan uzak xbox360 kullanıyordum. Kısmetse yeni nesil ile tekrar dönüş yapıyorum.
  • yazın beni de yaş 33
  • bende geldim arkadaşlar. yaş 28. psn yazıp ekliyor muyuz birbirimizi ? nasıl yapıyoruz. ileride hekres konsol sahibi olunca mı şekillenecek mevzu? fps ciler şöyle ayrılsın, tps ciler bu tarafa, Gran tourismo cular hele şöyle gelsin gibi mi yapıcaz? neyse ben önce bi ilk sayfaya bakayım bari :D

. ilk sayfayı okudum susuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuşantahta -- 27 Kasım 2013; 15:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

bende geldim arkadaşlar. yaş 28. psn yazıp ekliyor muyuz birbirimizi ? nasıl yapıyoruz. ileride hekres konsol sahibi olunca mı şekillenecek mevzu? fps ciler şöyle ayrılsın, tps ciler bu tarafa, Gran tourismo cular hele şöyle gelsin gibi mi yapıcaz? neyse ben önce bi ilk sayfaya bakayım bari :D

ahahaha çok güldüm yaa herkes bi heycanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

bende geldim arkadaşlar. yaş 28. psn yazıp ekliyor muyuz birbirimizi ? nasıl yapıyoruz. ileride hekres konsol sahibi olunca mı şekillenecek mevzu? fps ciler şöyle ayrılsın, tps ciler bu tarafa, Gran tourismo cular hele şöyle gelsin gibi mi yapıcaz? neyse ben önce bi ilk sayfaya bakayım bari :D

ahahaha çok güldüm yaa herkes bi heycanlı

• tutesh kullanıcısına yanıt
    napıyoruz şimdi?!? hadi oynayalım hemen açın konsolu aç aç aç aç aç :D:)))
  • tutesh kullanıcısına yanıt
  • forumumuz güzel olucak
    Beyler benim soruyada bir cevap rica etsem power universalmi ona göre ntsc-u ps4 üme çevirici priz yada dönüştürücü alacağım

• konuşantahta kullanıcısına yanıt
    ahahaha aç abi geliyom :D sen oyna ben ocak başinda orsayim

Aha karsiyakali buldum, Emrah la Ugur'a ugrayip fiyat sordun mu hiç? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 27 Kasım 2013; 16:07:31 >
  • Sordum uğur 2700 çekmişti 2 hafta önce emrahda yoktu cihaz
    Benim soruya cevap pls

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.