Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ocak ayında alacağımda şimdiden ekstra alıncak varsa hazır ediyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderksk kullanıcısına yanıt
    Sanirim priz çeviriciye ihtiyacimiz olacak, konsol bi gelsinde derdimiz o olsum

• Sadece hafta sonu cuma-cumartesi gece oynayabilirim.

ps3 ü en son nezaman açtım unuttum nicki hatırlamıyorum .ps4 alınca yazaırım şimdilik kenemser diye kayıt edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

ahahaha aç abi geliyom :D sen oyna ben ocak başinda orsayim

inşaallah hocam Allah sağlık sıhhat versin, biz buluşuruz
  • Dibine kadar Bungie'ye güveniyorum bu oyun harika olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

Dibine kadar Bungie'ye güveniyorum bu oyun harika olacak..

PS4 alma nedenlerimden biri de bu oyun.Çok canlar yakacak çook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

PS4 alma nedenlerimden biri de bu oyun.Çok canlar yakacak çook.

Aynen aynen... Dört gözle bekliyorum!!!

• Piyasada PS4 yok yahu,keske Agustos ayindan önce ön siparis verseydim,simdi böyle kaldim

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl)
  • quote:

Hocam bu neymiş ya bayıldım oyuna ne zaman çıkıyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munchies -- 28 Kasım 2013; 9:16:03 >

• Kendi sorum cevaplayım haziran-temmuz gibi çıkıcakmış amazonda falan preorder var şimdi alırsak ocak-şubat itibari ile Betasını onayabilecekmişiz çok arada kaldım değermi sizce 70 dolara falan denk geliyor? ama oyun tee temmuzda gelecek Betasını saymassak. Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanksml

Kendi sorum cevaplayım haziran-temmuz gibi çıkıcakmış amazonda falan preorder var şimdi alırsak ocak-şubat itibari ile Betasını onayabilecekmişiz çok arada kaldım değermi sizce 70 dolara falan denk geliyor? ama oyun tee temmuzda gelecek Betasını saymassak. Yardım lütfen

Bence beta bu bu oyunun tadını kaçırır... Sonuçta co op fallout gibi birşey olacak oyun betada yarım yamalak oynayıp gormektense full surumde o zevki tam tadarım daha iyi bence

• quote:

quote:

Kendi sorum cevaplayım haziran-temmuz gibi çıkıcakmış amazonda falan preorder var şimdi alırsak ocak-şubat itibari ile Betasını onayabilecekmişiz çok arada kaldım değermi sizce 70 dolara falan denk geliyor? ama oyun tee temmuzda gelecek Betasını saymassak. Yardım lütfen

Bence beta bu bu oyunun tadını kaçırır... Sonuçta co op fallout gibi birşey olacak oyun betada yarım yamalak oynayıp gormektense full surumde o zevki tam tadarım daha iyi bence

İşte beklediğim cevap ben de öyle düşünmüştüm o yüzden emin olamamıştım tamamdır full bekleyelim o zaman çok teşekkür ederim cevap için

• quote:

quote:

quote:

İşte beklediğim cevap ben de öyle düşünmüştüm o yüzden emin olamamıştım tamamdır full bekleyelim o zaman çok teşekkür ederim cevap için

ne demek

• Arkadaslar hepsisony'den haber gelen var mi? On siparis vermiş olanlar ile bağlantıya gecilecekti, ben bugun gidip killzone'u da alıyorum umarım elimde iki oyunla dimdizlak kalmam 14 Aralık geldiğinde

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Arkadaslar hepsisony'den haber gelen var mi? On siparis vermiş olanlar ile bağlantıya gecilecekti, ben bugun gidip killzone'u da alıyorum umarım elimde iki oyunla dimdizlak kalmam 14 Aralık geldiğinde

Aybaşında görüşücez şu an halen haber yok malesef...
  • eklerseniz bende varım

medeni durum:evli
  • eklerseniz bende varım

medeni durum:evli
    çocuk:1 kızım var

oyun delisiyim arkadaş çıktığı gün alıcaz inşaallah şu anda deli gibi bf4 oynjuyoum ps3 de

psn ID:evolation_mr
  • Arkadaslar, az once hepsi Sony ile konuştum ve cok vahim bir durum öğrendim, garantili almayı düşünen herkes icin maalesef geçerli bu

13 Aralık'ta yalnızca Türkiye'deki Sony center sayısı kadar teşhir amaçlı ürün gönderileceği, yani mağaza satışa karar verse dahi yalnızca 1 kişiye satabilir, ve esas satışın 7 Ocak'ta başlayacağını söylediler.

%100 teyitli haber degil ama en son bu söylendi bize diyorlar, yani bu 50 geliyordu 60 oldu degil, her mağazaya 1 tane, bu durumda hepsisony'den siparis verenler 7 Ocak'ı bekleyecek gibi duruyor ki biri de benim :( spot almayı planlamaya başladım direkt...fikir ve desteginizi bekliyor, sevgili Sony Türkiye'yi bir kez daha yetersizliklerinden ötürü alkışlıyorum

• Kargo'ya verilmis. Yarin ögle'ye dogru elimde insaallah...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Arkadaslar, az once hepsi Sony ile konuştum ve cok vahim bir durum öğrendim, garantili almayı düşünen herkes icin maalesef geçerli bu

13 Aralık'ta yalnızca Türkiye'deki Sony center sayısı kadar teşhir amaçlı ürün gönderileceği, yani mağaza satışa karar verse dahi yalnızca 1 kişiye satabilir, ve esas satışın 7 Ocak'ta başlayacağını söylediler.

%100 teyitli haber degil ama en son bu söylendi bize diyorlar, yani bu 50 geliyordu 60 oldu degil, her mağazaya 1 tane, bu durumda hepsisony'den siparis verenler 7 Ocak'ı bekleyecek gibi duruyor ki biri de benim :( spot almayı planlamaya başladım direkt...fikir ve desteginizi bekliyor, sevgili Sony Türkiye'yi bir kez daha yetersizliklerinden ötürü alkışlıyorum

Daha hiçbirşey belli değil.. Sadece bekle... 13 aralığa daha çok var. Yetkili birinden bir açıklama gelmeden hiçbirşey yapmayın

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.