Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya'da bile millet birbirini çiğnemiş stok korkusuna 1 tane alacak adam bile 2 makine almış .O yüzden bizdeki stok Almanya kadar olamayacağından en erken OCAK dedim,ama bağlantısı olan arkadaşlardanda alabilirim araya BARİZ FARK koymadkları sürece,Alakus arkadaşa PM attım dönerse talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Almanya'da bile millet birbirini çiğnemiş stok korkusuna 1 tane alacak adam bile 2 makine almış .O yüzden bizdeki stok Almanya kadar olamayacağından en erken OCAK dedim,ama bağlantısı olan arkadaşlardanda alabilirim araya BARİZ FARK koymadkları sürece,Alakus arkadaşa PM attım dönerse talibim.

Yarın aralığa giriyoruz ve en geç bir hafta içinde açıklama gelir bence ne nasıl olacak diye.. Sayende gözüm korktu.. Çok büyük bi çoğunluk ocaktan önce alamayacak gibi duruyor gerçektende..

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Almanya'da bile millet birbirini çiğnemiş stok korkusuna 1 tane alacak adam bile 2 makine almış .O yüzden bizdeki stok Almanya kadar olamayacağından en erken OCAK dedim,ama bağlantısı olan arkadaşlardanda alabilirim araya BARİZ FARK koymadkları sürece,Alakus arkadaşa PM attım dönerse talibim.

Yarın aralığa giriyoruz ve en geç bir hafta içinde açıklama gelir bence ne nasıl olacak diye.. Sayende gözüm korktu.. Çok büyük bi çoğunluk ocaktan önce alamayacak gibi duruyor gerçektende..

İnsallah stok sıkıntı yasamaz kimse bende onu umut ediyorum. ben arkadasımın verdigi fiyatı söylüyorum sadece 1300 yalın konsol haftaya cuma ögleden sonra elden teslim faturalı bi sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evetttt bu sabah itibariyle fifa 14 ve BF4 satın almış bulunylrum amazondan49 dolara düşmüş iki oyunda haberiniz olsun şimdi 13.ünü beklemek kaldı geriye

• Durum hala belirsigini koruyor hakikaten yüz kizartici ve içler acısı bu...ama
    Duyduğuma göre Haziran ayına kadar 5 milyon ünite öngören Sony, eu release oncesi 1 milyon aşılınca direkt korkmuş :)

• yaş 30 psn=ERTUGDARK isim=ertuğ
  • Arkadaşlar 21 Kasım'dan beri PS4 sahibiyim , psn id : kaangulcan88 lütfen benide ekler misiniz ? 1988 dogumluyum ...
  • Beyler az önce 2 saatlik ps4 incelemesini izledim ve gerçekten de çok güzel.. şimdi internette blutooth'lu klavye bakıyorum kendime + ds4 teki hoparlörler gerçektende çok iyi, üstüne üstlük kulaklık taktığımızda oyun seslerini almak ( stereo olsa bile ) çok güzel bir özellik. Oof of çok can yakacak bu konsol
  • Ya bi bu ps3 ü nezaman alacağız beklemekten bıktım arkadaş ya

• Yahu millet çatır çatır almış gold.com.tr'den 1800 liraya
    Daha dün 41 adet vardı yavaş tükeniyordu ben tamamen hayatta bitmez fiyattan ötürü diyordum

Fiyat pahalıydı ama peşin fiyata 12 taksit düşündürüyordu beni..neyse geçti bu da bakalım spot vs bulabilecek miyim
  • Stok sıkıntısı kesin olacak gibi gözüküyor. New York da benim arkadaş 3-4 gün aradı bulamadı, tam dönüşünden 1 gün önce RadioShack de stoğa girmiş oda 11 tane, onlardan 2 tanesini kaptı.
  • fps, tps ,spor nerdeyse her oyunu oynarim , yalniz pek oyun davetlerine katilmam yalniz oynamayi severim
    eklemek isteyen arkadaslar buyursunlar , psn : kanuni
  • quote:

quote:

Ee aga 4 bi yandan günlük takip ediyorum,gerçekler bu bekleyecez,allahtan xbox 360 ı daha satmadım onunla vakit geçiriyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ee aga 4 bi yandan günlük takip ediyorum,gerçekler bu bekleyecez,allahtan xbox 360 ı daha satmadım onunla vakit geçiriyorum.

İyi yapıyosun tabi.. Ben ocağa kalırsam naparım asıl onu düşünüyorum...

• Garanti olaı beni korkuttu usa işini terkedip sony centerdan almaya karar verdimİzmir deki bir Sony center mağazası ile yaklaşık 10 dakikadan fazla görüştüm bu stok sıkıntısı harbiden var beyler asıl party Ocak ayında gelicek diyorlar zar zor isim yazdırdım bakalım alacağım inşallah13 Aralık dükkan açılışında ümitliyim
    #direnps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 30 Kasım 2013; 16:37:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

İzmir deki bir Sony center mağazası ile yaklaşık 10 dk görüştüm bu stok sıkıntısı harbiden var beyler asıl party Ocak aında gelicek diyorlar zar zor isim yazdırdım bakalım alacağım inşallah13 Aralık dükkan açılışında ümidindeyim

Umarım hepimizi şaşırtırlar

• Yapılan açıklama yanlis teşhir ürünü gelmesi bir konu satışa başlanması tamamen ayrı bir konu..basiretsizlik hakikaten had safhada, zaten açıklamanın kasıma kadar beklemesi de, simdi bir anda insanları endişeye itmeleri de hep buna işaret..

Cok mutluyum resmi yollardan almayacağım icin, gercekten destegi haketmiyorlar aldığım iki oyun da bandrollu degil ps4 de spot alicam o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Yapılan açıklama yanlis teşhir ürünü gelmesi bir konu satışa başlanması tamamen ayrı bir konu..basiretsizlik hakikaten had safhada, zaten açıklamanın kasıma kadar beklemesi de, simdi bir anda insanları endişeye itmeleri de hep buna işaret..

Cok mutluyum resmi yollardan almayacağım icin, gercekten destegi haketmiyorlar aldığım iki oyun da bandrollu degil ps4 de spot alicam o yüzden

kesinlikle hocam kımse bır acıklama yapmıyor mılletı rahtalatcak mustafa yıgıt veya sonyde yetkılı bırısı cıksa dese lutfen 13 aralıgı bekleyın stok sıkıntısı olmayacak yılbasına ozel %5 indirim falan ama nerde abi adama sorsan ps4 ın durumu ne dıye herkese başka cevap verıyor mıllette spota yonelıyor adam gıbı ınsanları rahatlatcaklarına hep kacak göcek cevaplar anasını satıım 8 sene sonra yenı urun cıkarıyosun stokta sıkıntı yasatıyosun hemde turkıye gıbı cıdde oyuncu olan bır ulkeye

• 1800e spot satan yer var aramadım bile
    1400e kadikoyde satan yer var ilanı dün koymuş aradım kalmadı dedi
    1800e gold satıyordu dün gece 41 adet vardı sabah tükenmişti

Milletin gazını aldılar 13 Aralık 1400 diye, Ocak diyemediler simdi söylüyorlar bana sorarsanız, işin komigi o zaman açıkça söyleseler millet spota yönelse de daha ucuza mal bakacak maksimum 1300 ödeyecekti mesela, simdi aynı fiyata hatta fazlasına panikleyip alıyorlar yani spotun önünü katiyen alamadıkları gibi mağdur olan yalnızca ve yalnızca kendi müşterileri

Merak ettigim yuksek mühendislerden ya da 1400 ödeyecek olanları kapitalizmin elçileri ilan edenlerden 1800e falan alan olmuş mudur hic

Yani Şubat'ı beklesek zaten rahatça her yerde bulunacak kardeşim onemli olan musteri memnuniyeti adam olun da cikis organizasyonunu dogru yapın bu insanlar yaş gozetmeksizin heves etmiş ben Temmuz'da açılsa on siparis verecek adamım ama bunlar da haklı yeteneksizliklerinin farkındalar Mart'ta falan teslim edeceklerse on siparis niye acsınlar dimi...cocuk gibi üzüldüm ha :) onlara kızıyor kendime gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

1800e spot satan yer var aramadım bile
    1400e kadikoyde satan yer var ilanı dün koymuş aradım kalmadı dedi
    1800e gold satıyordu dün gece 41 adet vardı sabah tükenmişti

Milletin gazını aldılar 13 Aralık 1400 diye, Ocak diyemediler simdi söylüyorlar bana sorarsanız, işin komigi o zaman açıkça söyleseler millet spota yönelse de daha ucuza mal bakacak maksimum 1300 ödeyecekti mesela, simdi aynı fiyata hatta fazlasına panikleyip alıyorlar yani spotun önünü katiyen alamadıkları gibi mağdur olan yalnızca ve yalnızca kendi müşterileri

Merak ettigim yuksek mühendislerden ya da 1400 ödeyecek olanları kapitalizmin elçileri ilan edenlerden 1800e falan alan olmuş mudur hic

Yani Şubat'ı beklesek zaten rahatça her yerde bulunacak kardeşim onemli olan musteri memnuniyeti adam olun da cikis organizasyonunu dogru yapın bu insanlar yaş gozetmeksizin heves etmiş ben Temmuz'da açılsa on siparis verecek adamım ama bunlar da haklı yeteneksizliklerinin farkındalar Mart'ta falan teslim edeceklerse on siparis niye acsınlar dimi...cocuk gibi üzüldüm ha :) onlara kızıyor kendime gülüyorum

Beyler hepiniz haklısınız ama şöyle bir olay var. Ne kadar aklı başında adam varsa da yoksa da dedikodulara çok çabuk inanıyorlar. Kimisi sinirleniyor veriyor veriştiriyor, kimisi sinirleniyor ön siparişini iptal ediyor... Kimisi spot alırım daha iyi diyor. Ama ortada resmi bir açıklama yokken birkaç kişinin güvenilirliği belli olmayan sözlerine güvenerek herkes bir çıkış arıyor, bir şeyler yapıyor.

Ha tabi ki de 17 sindeki genç arkadaşlarda 50 sindeki beyfendiler de heyecanlılar tabi ki doğal bir durum bu ama şu dedikodulara inanıp kendinizi üzmeyin boşuna.. Mustafa yiğit bile artık cevap vermeyeceğini söyledi bu dedikodulara.

'' *** tekno marketi söyledi beyond bundle gelicekmiş '' bile dendi. Gözünüzü sevim kulak asmayın resmi bir dayanağı olmayan laflara...

Resmi çıkışa 2 hafta kaldı ve mutlaka resmi bir açıklama gelecektir 1 hafta içerisinde.

Sonuç olarak kimse Sony bayilerine sadece teşir ürünü gelecek demedi, Şu markete 3-5 tane ürün gelecekmiş demedi, resmi bir şey çıkmadığı sürece bunların hepsi hurafedir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.