Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdıkların yanlış değil hatta bir 10 gun oncesine kadar tamamen aynı düşüncedeydim seninle, ama her adımda da belirsizlik olmaz ki bu insanlarla dalga geçmek; şurada kaç hafta kaldı kalkıp Ocak ayını söylemeleri ayıp söyleyen de hepsisony yine akteknoloji degil ki...çıkıp da arkadaslar sacmalamayin Sony centerlarda su kadar stok olacak diyemiyorlar iki hafta kala hala kacak gocek aciklamalar..belli degil belli degil iyi aferin 12 Aralık'ta belli etsinler o zaman

Ürünü açıkladıkları tarihte vermeleri bize bir iyilik degil bu zaten gorevleri

Daha once söyledim, resmi olarak alacaklar ve onsiparislerinde umutlu olanlar umarım zamanında alır cihazlarını bunu gercekten diliyorum, benim güvenim sıfır sadece, insallah ben yanılıyorumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Yazdıkların yanlış değil hatta bir 10 gun oncesine kadar tamamen aynı düşüncedeydim seninle, ama her adımda da belirsizlik olmaz ki bu insanlarla dalga geçmek; şurada kaç hafta kaldı kalkıp Ocak ayını söylemeleri ayıp söyleyen de hepsisony yine akteknoloji degil ki...çıkıp da arkadaslar sacmalamayin Sony centerlarda su kadar stok olacak diyemiyorlar iki hafta kala hala kacak gocek aciklamalar..belli degil belli degil iyi aferin 12 Aralık'ta belli etsinler o zaman

Daha once söyledim, resmi olarak alacaklar ve onsiparislerinde umutlu olanlar umarım zamanında alır cihazlarını bunu gercekten diliyorum, benim güvenim sıfır sadece, insallah ben yanılıyorumdur

Aralık bitmeden bi BF4 oynayalımda ağız tadıyla... Bende başka birşey istemiyorum açıkçası

Senin tercihin seni ilgilendirir tabi ki saygı duyarım. Ben beklemekten yanayım. Umarım sürünmeyiz falza

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Aralık bitmeden bi BF4 oynayalımda ağız tadıyla... Bende başka birşey istemiyorum açıkçası

Senin tercihin seni ilgilendirir tabi ki saygı duyarım. Ben beklemekten yanayım. Umarım sürünmeyiz falza

Ben beklemeyi kabullendim,Türkiye'de stok çıkmazından bir umut etmektense,spot dan düz konsola ödediğim fiyata full aksesuar + 1 oyun alırım.Varsın 1 ay geç alayım ama UYGUN fiyata alayım burdayım artık.Şu bir gerçek kabullenelim bu uydurma vergi sistemleri ve bindirmeleri dahilinde Türkiye'de oyun konsolu ALINMAZ!(kendi görüşümdür sadece yorumumu belirttim kimse katılmak zorunda değil)

• PSN ID'mi aktif ettim... hepinizide ekledim
  • Hayırlı olsun hcm 13 Aralık makineyi alırsam inşallah akşama görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 30 Kasım 2013; 21:28:45 >
  • şöyle konsollara kavuşsak hayırlısı ile, ilk hafta online ın çökmesinden kurtulduktan sonra :D , birbirimizi eklesek psn den, "aman efendim o bomba oraya mı atılır," " canım kardeşlerim alt katta ateş altındayım, zahmet olmaz ise bir medic gelebilir mi? teşekkürler." gibi saygı çerçevesinde diyaloglarımız ile online oyunlarımıza kavuşsak, iş çıkışı böyle eve gidip sizle muhabbet etmek için can atsam fena mı olur :D

vay arkadaş nasıl beklenti oluşturdular insanda, tüketici olma duygusunu damarlarımda hissediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

şöyle konsollara kavuşsak hayırlısı ile, ilk hafta online ın çökmesinden kurtulduktan sonra :D , birbirimizi eklesek psn den, "aman efendim o bomba oraya mı atılır," " canım kardeşlerim alt katta ateş altındayım, zahmet olmaz ise bir medic gelebilir mi? teşekkürler." gibi saygı çerçevesinde diyaloglarımız ile online oyunlarımıza kavuşsak, iş çıkışı böyle eve gidip sizle muhabbet etmek için can atsam fena mı olur :D

vay arkadaş nasıl beklenti oluşturdular insanda, tüketici olma duygusunu damarlarımda hissediyorum :)

çok ince çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

şöyle konsollara kavuşsak hayırlısı ile, ilk hafta online ın çökmesinden kurtulduktan sonra :D , birbirimizi eklesek psn den, "aman efendim o bomba oraya mı atılır," " canım kardeşlerim alt katta ateş altındayım, zahmet olmaz ise bir medic gelebilir mi? teşekkürler." gibi saygı çerçevesinde diyaloglarımız ile online oyunlarımıza kavuşsak, iş çıkışı böyle eve gidip sizle muhabbet etmek için can atsam fena mı olur :D

Çok kibar cümleler Ama canım çekti şuan resmen pi BF4 atsak hep beraber ne güzel olurdu sonra efendim ne bileyim bir Fifa 14 turnuvası seneye Destiny oynardık hep birlikte ahhh ahhh

• arkadaşlar bu arada acil soru. Amazondan 2 oyun almıştım yola çıkmış ama shipping status der ki benim taşıyıcıya ulaşıp bilgi vermem gerekiyormuş gümrük için mail atım ama dönüş olmadı nedir bu konu bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanksml

arkadaşlar bu arada acil soru. Amazondan 2 oyun almıştım yola çıkmış ama shipping status der ki benim taşıyıcıya ulaşıp bilgi vermem gerekiyormuş gümrük için mail atım ama dönüş olmadı nedir bu konu bilgisi olan var mı?

anladığım kadarıyla Türkiyedeki kargo şirketinden bahsediyor. Bence ara konuş bi
  • Aslinda sony centerlar yerine teknosa media markt gibi yerlerden alinabilir stok sorunu varsa.iki teknoloji magazasida sitelerinde 13 aralikta burada diye gorsel hazirlamislar en kotu internet sitesinden siparis veririz

• quote:

quote:

arkadaşlar bu arada acil soru. Amazondan 2 oyun almıştım yola çıkmış ama shipping status der ki benim taşıyıcıya ulaşıp bilgi vermem gerekiyormuş gümrük için mail atım ama dönüş olmadı nedir bu konu bilgisi olan var mı?

anladığım kadarıyla Türkiyedeki kargo şirketinden bahsediyor. Bence ara konuş bi

i parcel diye bir şirket ile yollamışlar onlarla görüşmem lazımmış maile cevap alamazsam aricam bakalım ama konu ne merak ettim. Sanki bir yerde TC kimlik no vermemiz lazım falan diye birşey okumuştum o mu acaba
  • aramızda halen alan yokmu ps4 u a rkdaslar
  • quote:

quote:

quote:

i parcel diye bir şirket ile yollamışlar onlarla görüşmem lazımmış maile cevap alamazsam aricam bakalım ama konu ne merak ettim. Sanki bir yerde TC kimlik no vermemiz lazım falan diye birşey okumuştum o mu acaba

Kolay gelsin ozaman :)

@emre343434 Var alanlar... neden sesi soluğu çıkmıyor kimsenin sanıyorsun

• Cihaz bulmak şu an için zor baya, spotta trajikomik şekilde 1800 1600 gibi fiyatlar mevcut...fazla bayılmak istemeyen beklesin 1 ay sonra bu rüzgar diner hesaplı alırsınız

Ben valla gidip geliyorum bir yandan al ya iki oyun duruyor kenarda bul al oyna diyorum, bir yandan da bekle deli mısın abuk subuk işler yapma diyorum kendime

• quote:

Cihaz bulmak şu an için zor baya, spotta trajikomik şekilde 1800 1600 gibi fiyatlar mevcut...fazla bayılmak istemeyen beklesin 1 ay sonra bu rüzgar diner hesaplı alırsınız

Ben valla gidip geliyorum bir yandan al ya iki oyun duruyor kenarda bul al oyna diyorum, bir yandan da bekle deli mısın abuk subuk işler yapma diyorum kendime

bekle dostum fırsatçılara düzdürmüyelim kendimizi
  • arakdaşlar bana bı fıkır verın acıl şimdı ben ızmırden bırıyle gorustum 1300 tlye amerıkadan gelme fıfa 14 le bırlıkde satıyo parayı hesabına havele et dıo hemn bugun aras kargoyla kargolayım dıo guvenıyım sızce bıde beraber onlıne oynıycaz cıhaz amerıkadan geldıgı ıcın sorun cıkarmı yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

arakdaşlar bana bı fıkır verın acıl şimdı ben ızmırden bırıyle gorustum 1300 tlye amerıkadan gelme fıfa 14 le bırlıkde satıyo parayı hesabına havele et dıo hemn bugun aras kargoyla kargolayım dıo guvenıyım sızce bıde beraber onlıne oynıycaz cıhaz amerıkadan geldıgı ıcın sorun cıkarmı yardım

İsterse alet marstan gelsin bir problem çıkmaz.. Sen adama güveniyorsan ve beklemek istemiyorsan fiyat iyi bence
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum güveniyorsan fiyat iyi hele bir de oyun var icinde

• kardesım işde adamla ıkı defa konustum o ızmırde ben bayburta yım sahıbınden .com var orda satısa cıkarmıstı urunu bende ordan yzmıstım sonra telden gorustuk
    bana şimdı fınansbank hesabını gonderdı buraya yatır dedı bende bugun hemen aras kargoyla gonderyım dıo kutuyu fılan hıc acmadım dıo gelınce sen acar bakarsın sorun cıkarsa gonder ırırsın degıstırırz dıo
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.