Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS4 9.0 sürümünde CFW'li 2800 TL Satın Al 1 Mayıs 2022 23:05 1 1 PS4 9.0 sürümünde CFW'li 2800 TL ALICI İLE ANLAŞILMIŞTIR CİHAZ AYRILMIŞTIRCihaz 9.0 sürümünde. Bu sürüme kadar çıkan tüm oyunları ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Kol V2 ve çok temizdir çok az kullanıldı. Cihazda fan sesi çok yoktur termal macun yenilemesini yaptım güzel çalışıyor. Cihazı ben 2. el olarak aldım 5 aydır bende exclusive oyunları oynayıp bitirdim şimdi satıyorum. Cihaz kasa olarak çok temiz değil ancak çalışmasında hiç bir sorun yok kol zaten tertemiz. Cihaz CUH-1116a kasadır. Fiyat 2800 TL. Kırık cihazlar arasında en ucuz ilan olabilir o yüzden pazarlık yapmayınız lütfen. Dileyene çalışırken aktif foto video vs atılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1WD Blue 1 TB SN550 NVMe SSD 2 Yıl Garantili 1200 TL PS5 Diskli 1 Haftalık Dijital ile takaslık. WD Blue 1 TB SN550 NVMe SSD 2 Yıl Garantili PS4 9.0 sürümünde CFW'li 2800 TL