Bundan yaklaşık 1 ile 3 hafta önce açtığımda çalışıyordu. Şimdi ise açma düğmesine bastığımda ne ışık nede ses veriyor. Hiç bir şekilde açılmıyor. Gamepad ile açmayıda denedim olmadı. Fişi çıkarttım farklı 4 tane yere taktım yine olmadı. Gamepad i Ps4 e kablosuyla bağlayıp tekrar açmayı denedim yine olmadı. Nasıl bir çözümü vardır bunun ? Hiç bir tepki yok makinadan. İnternetten baktığım kadarıylada bir çözüm bulamadım. Sizinde başınıza geldiyse ve sorunu hallettiyseniz nasıl yaptınız yazarsanız çok iyi olur.
Yoksa makinayı garantiye yollamam gerekicek...
Başka fiş deneyin veya fişin ps4 arkasına tam takılı olduğundan emin olun... Tv aynı tvmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iARDAsİ
kullanıcısına yanıt
Evet. Hepsini denedim olmadı.
Bu arada içinde Battlefield 4 kaldı. Ben bunu aldığım yere götürdüğümde diyelim makinayı kontrol ettiler ve yenisi verilicek dediler oyunu verirlermi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel
Bu arada içinde Battlefield 4 kaldı. Ben bunu aldığım yere götürdüğümde diyelim makinayı kontrol ettiler ve yenisi verilicek dediler oyunu verirlermi ?
En iyisi garantiye verirken bildiriyim ^^ Şimdi yanlışlıkla kırarım birşey olur (Gerçi olmazda yinede yemiyo şu an yapmak. ) sonra uğraş dur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cagkan1905
quote: