Şimdi Ara

PS4 Aldım grafikler çok kötü görünüyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackRussiaN

Görüntü ayarları / Resim Seçenekleri / Motions Pluss Bu özellıgı kapatın oyun oynarken oyun ıcınde 0.5 ınput lag kaldırıyor ve görsellıgı bozmuyor bu mod normalde tv fılm vb yrlerde kullanılıyor ben mesele oyun modunda oyun oynamayı sevmıyorum renkler solukv e sıradan gelıor bu özellık kapalı yapıp Normal Oyun modunda Değilde normal seyrınde oynuyorum Tv nın özellıklerını kullanıyorum yani Dinamık dogal vb sıze kalmıs seçim deneyin haber edersınız

Süpersiniz hocam görüntü tamamen değişti olması gerektiği gibi oldu sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozcam kullanıcısına yanıt
    bunu çok az kişi biliyor bende çözerken çok mutlu olmustum :) Çok kafa yordum ama deydi ;)
  • Good troll

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Good troll

Troll derken

• Bunların hepsi allah taş etmiyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Killzone de grafik kötü diyorsan tv yi çöpe at

Bence direk gözleri çöpe atsın :)
  • hakani85 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Anlattiklariniza sahsi olarak inanmam imkansiz.Oyle bir anlatmissinizki sanki ps4 u 37 ekran tuplu tv de oynuyorsunuz yada daha kotu bir tv de.

Bende Samsung 40 F8000 seri tv kullaniyorum.Kisacasi ayni tv yi kullanmaktayiz.Bu tv samsung un simdiye kadar cikarmis oldugu en ust duzey tvlerden biridir.Gecen yil satis fiyati en ucuz 3000 tl den satildi.
    ve bu tv SAMSUNG F 8000 serisi 1000 hz dir ve butun ozellikler mevcuttur.
    ben hic ayarlar ile ugrasmadim hdmi bir ucu ps4 e bir ucu tv ye hdmi 1 e getirdim o kadar ne ayar ne bisey

Gelelim konumuza samsung 40 f 8000 de ps4 e gecmeden ps3 oynuyordum gene oynuyorum.Bundan 15 gun once ps4 aldim tv ye kurdum cihazi actim ve ilk isim killzone sf acmakti.
    Aman allahim gozlerime inanamadim.Grafik goruntu ne derseniz diyin o kadar gercekcekci ve netki ekrana bakmaktan gozlerimi alamadim oyunu oynayamadim. Gittim tv nin yanina 15 cm den pixel pixel bakiyorum bu sekilde normalde bakilmaz ilk gordugum etki ile tv nin dibine gittim inceliyorum resmen akiyor oyun.ps3 te de guzeldi ondada cok guzel goruntu fakat ps4 te oyun resmen gercek ile oyun arasi olmus.

Sizin tv kesinlikle arizali en kisa zamanda tv nizi servise teslim edin.Eger ki tv saglam diyorsaniz ps4 unuz arizalidir.Ikiside saglam diyorsaniz ps4 u en kisa zamanda satin.

Rica etsem bir ekran goruntusu koyarmisiniz ayni tv yi ve ayni konsolu kullaniyoruz bende bir goreyim.
    yukarida bir arkadas killzone sf resmi paylasmis ondan kat be kat daha gercekci gorunuyor oyun oyle soyleyeyim size umarim anlatabildim.

Su ana kadar ps4 te oynadigim oyunlar DESTINY.OUTLAST.UFC.KILLZONE SF.PLANT ZOMBI PVZ.ACBLACK FLAQ.INJUSTICE.BF4.LEGO SUPER HERO.INFAMOUS.TRINE2.PES 2015 ve digerleri

bu oyunlardaki grafikler inanilmaz derecede guzel ve gercekci ozellikle pse 2015 destiny killzone infamous netlik olarak pvz lego.....

kesinlikle ya tv yada ps4 unuz bozuk veya arizali degilse ustune basarak yaziyorum .PS4 U SATIN ALIN PARANIZI

• bendede kötü görüntü bulanık falan
  • bendede kötü görüntü bulanık gibi özellikle gta 5 de ilk basta wolcome the los santosda aa lar yok gibi ama tv saglam full hd film takıp izledim cam gibi
  • Arkadaş bu nedir bu nasıl bi konudur çözebilmiş değilim, her önüne gelen saçma sapan konular açacaksa donanım haber çok yakın bir zamanda **** ye dönecektir. Hayır yardım etmek isteyenlerin de şevkini kırar bu. Arkadaş elindeki cihaz "4k" destekli bir konsol, hayır konsolu övme gibi bir niyetim yokta sen bu konsolu av girişinden tüplü tv yemi bağladın ne yaptın?..
  • Ps4 te AaA (etc) bekleyenlere 4k 120 fps 10 bin tillik pclerinde basarilar dilerim. Hala konsolun mantigini anlamadiniz

• konu kilitlensin silinsin bence trol meselelerle insanları meşgul etmeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.