Şimdi Ara

PS4 Aldım grafikler çok kötü görünüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ps4 konsol aldım şu sıralar aldığıma bin pişman olmaya başlamak üzereyim. grafikler inanılmaz kötü. Fifa 15 var oyun kötü görünüyor. Kill zone aldım ağaçlar, kayalar, çevre, bina duvarları v.s. ps2 grafikleri gibi görünüyor. şehire uzaktan bakıldığında binalar kimi var kimi yok karton bina gibi görünüyor binaların yarısı var yarısı yok. yönü aşağı indiriyorum binalar tam yukarı yapıyorum binalar yavaş yavaş kayboluyor v.s. metal gear solid keza aynı tüm oyunlarda grafikler çok kötü. grafik manyağı değilim ama yeni nesil konsol almışım niye böyle bir durumla karşılaşıyorum acaba? Oynadığım oyunlar izlediğim videoların yanından geçmiyor grafik olarak. oynanışta bir sıkıntı yok. Tv Samsung 40F8000. yardımınızı bekliyorum..

• hakani85 kullanıcısına yanıt
    görüntü ayarından 1080 yap ozaman düzelir
  • Tv ayarlarını kontrol edin. Başka bişe aklıma gelmiyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlardan video formatını 1080p yapıcaksın tv den de kontrast keskinlik renk doygunluğu gibi ayarlamaları yapman gerekir maksimum 5 dk
  • Televizyonların kendi "Oyun modu" ayarları aşırı dandik oluyor,ayarlarız kendin yapmanda fayda var...
  • HDMI ile bağlı televizyona değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnGreed

HDMI ile bağlı televizyona değil mi ?

Ps4 sadece Hdmi ile bağlanabiliyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV'nin de oyunu bu şekilde göremiyorsan sorun TV'de, ayarlara bakın ama bu şekilde gördüğün halde PS2 gibi diyorsan sorun sende PS4'de değil, ayrılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 18 Kasım 2014; 13:26:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

TV'nin de oyunu bu şekilde göremiyorsan sorun TV'de, ayarlara bakın ama bu şekilde gördüğün halde PS2 gibi diyorsan sorun sende PS4'de değil, ayrılın.

Bu hangi oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

TV'nin de oyunu bu şekilde göremiyorsan sorun TV'de, ayarlara bakın ama bu şekilde gördüğün halde PS2 gibi diyorsan sorun sende PS4'de değil, ayrılın.

Bu hangi oyun?

Kz shadow fall

• PS4'ün ayarlarından "Otomatik" seçeneğini 1080p'ye getirin.

PS4'ten -- [Ses ve Ekran] > [Video Çıkış Ayarları] ---> 1080p yapın.

-

TV'nizden de ayarı varsa oradan da 1080p'yi ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Kasım 2014; 15:56:35 >
  • quote:

göz var nizam var bu şekilde görsem neden p2 gibi diyeyim. resimlerde paylaştığın görüntüye dağlar dağlar uzağım. yanından bile geçmiyor. bu görüntüleri kendi oyunundan mı aldın acaba?
    akşam eve gidince ayarları tekrar yapılandırmaya çalışıcam. ps4 ü ilk aldığımda bayağı kuralamıştım.
    elinde benim tv'den olup çok iyi görüntü alan biri olsaydı ayarları paylaşsaydı daha bir iyi olurdu tabi.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu arada arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim. akşam eve gidince tekrar kurcalıcam ayarları. duruma göre yorum atarım. iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakani85 -- 18 Kasım 2014; 14:01:22 >

• hakani85 kullanıcısına yanıt
    bendede kötüydü görüntüler ayarlarına bidaha bakarım bende inf sec son var
    edit ayarlar düzgün demekki konsol öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 18 Kasım 2014; 15:46:07 >
  • Arkadaslar ayarlari paylassaniza bende bilmiyorum oyunda duruyordu.benimki simdideden tesekkurler

• Bende arada 480p ye dönüyor. Farklı bir hdmı girişine takmayı dene bende öyle çozülüyor.

• Killzone de grafik kötü diyorsan tv yi çöpe at

• Yav millet harbi unutmuş ps2 grafiğini.Eminim ps2 çıktığında dünyada bile değildir.
  • Al sana formul Dinamikte televizyonun gercek performasn ını kullanarak oynaman ıcın Montion Pluss kapalı yap ;) bende 40f8000 kullanıyorum bu bilgiyi kendım kesfettım 1o numara oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRussiaN

Al sana formul Dinamikte televizyonun gercek performasn ını kullanarak oynaman ıcın Montion Pluss kapalı yap ;) bende 40f8000 kullanıyorum bu bilgiyi kendım kesfettım 1o numara oldu

Hocam bende de aynı sıkıntı var da bahsettiğiniz dinamik demek?

• fozcam kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarları / Resim Seçenekleri / Motions Pluss Bu özellıgı kapatın oyun oynarken oyun ıcınde 0.5 ınput lag kaldırıyor ve görsellıgı bozmuyor bu mod normalde tv fılm vb yrlerde kullanılıyor ben mesele oyun modunda oyun oynamayı sevmıyorum renkler solukv e sıradan gelıor bu özellık kapalı yapıp Normal Oyun modunda Değilde normal seyrınde oynuyorum Tv nın özellıklerını kullanıyorum yani Dinamık dogal vb sıze kalmıs seçim deneyin haber edersınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.