Bildirim
PS4 Almalımıym ?Ps4 (bilgi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pc ps4 farklı cihazlar ps4 ü pc yerine kullanman zor pc gibi değil oyun odaklı bir cihaz bana kalırsa ps4 almak için fazla acele etme yeni cihaz ekimde çıkacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 al... Fakat PC'yi satma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Mayıs 2016; 11:00:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Pc ps4 farklı cihazlar ps4 ü pc yerine kullanman zor pc gibi değil oyun odaklı bir cihaz bana kalırsa ps4 almak için fazla acele etme yeni cihaz ekimde çıkacak gibi.
Yeni cihazdan kastınız nedir ? Ayrıca daha pahalı olacaktır değilmi ? -
Kod adı neo diğer adı ps4.5 anlayacağın daha güçlü ps4 çıkıyor ekran kartı işlemci si daha güçlü olacak acelen yoksa bekle bence. az kaldı. Evet biraz daha pahalı olacak gibi ben 2000 2500 tl arasında bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: venomstr
O zamanda baya maliyetli oluyo şöyle düşünüyorum.
Benim kasa boşta kalacak arada bir girilecek kasa değil satıp ucuz bi laptop alayım işimi görsün ? O nasıl olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: GhostShooter1
quote:
Orijinalden alıntı: venomstr
O zamanda baya maliyetli oluyo şöyle düşünüyorum.
Benim kasa boşta kalacak arada bir girilecek kasa değil satıp ucuz bi laptop alayım işimi görsün ? O nasıl olur.
O zaman olur.
Ucuz bir Laptop bile olsa günlük işlerin ve internette gezmek için Laptop'u kullanırsın. -
PC'yi satmak mantıksız olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X