Şimdi Ara

PS4 Ana ps4 hesabı etkinleştirme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar koca google da aradım bulamadım. Tr ps plus hesabım olan tek bir adresim var 2 tane kullanıcı hesabım var ps4 te ps plus olan tr hesabımı ana ps4 hesabi olarak etkinlestirmek istediğimde Bu sistem, ana ps4 hesabı olarak etkinlestirilemiyor. Hesabınızla başka bir sistemi ana ps4 sisteminiz olarak önceden etkinlestirdiniz. Bu sistemi etkinlestirmek için diğer sistemi devre dışı bırakın. HATASI ALIYORUM
    Diğer hesabım ana ps4 sistemi değil onu devre dışı bıraktım sildim ama olmuyor ps plus hesapli sistemimi ana ps4 hesabı yapamıyorum yok mu bunu bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Ana Hesap Etkinleştirme Sorunu

PS4 konsolunda "Ana PS4 Sistemi olarak Etkinleştirilemiyor" hatasıyla karşılaşmak sinir bozucu olabilir. Bu hata, birden fazla PS4 konsolun varsa ve ana konsolunu değiştirmek istiyorsan ortaya çıkabilir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et: Konsolunun ve internet bağlantının düzgün çalıştığından emin ol.
    • Ana PS4 Sistemini Devre Dışı Bırak: Mevcut ana PS4 sisteminde oturum aç ve "Ayarlar" > "Hesap Yönetimi" > "Aktivasyon" yolunu takip et. "PS4'ü Olarak Etkinleştirme"yi seç ve "Devre Dışı Bırak"ı tıkla.
    • Yeni Konsolda Ana Hesabını Etkinleştir: Yeni PS4 konsolunda oturum aç ve "Ayarlar" > "Hesap Yönetimi" > "Aktivasyon" yolunu takip et. "PS4'ü Olarak Etkinleştirme"yi seç ve "Etkinleştir"i tıkla.
    • Hesabını Yeniden Etkinleştir: Mevcut ana PS4 sistemine dön ve "Ayarlar" > "Hesap Yönetimi" > "Aktivasyon" yolunu takip et. "PS4'ü Olarak Etkinleştirme"yi seç ve "Etkinleştir"i tıkla.

Hâlâ sorun yaşıyorsan, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsin:

• Konsolunu yeniden başlat.
    • İnternet bağlantını sıfırla.
    • Son olarak PlayStation Destek ile iletişime geç.

Bu adımları takip ederek "PS4 Ana Hesap Etkinleştirme Hatası"nı çözebilir ve oyun deneyimine sorunsuz bir şekilde devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer hesabınla ilgisi yok , başka bir PS4'de ana hesapmış senin plus'lı hesap

• Başka hesap da ana hesap olabilir çünkü bende de 3 hesap var istediğim hesabı ana hesap yapabiliyorum.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar sağolun. İlk ps4 üm cd çıkarma hatasından dolayı değişim yapılmıştı onda ana hesap olarak unutmuşum . Gerçi yeni ps4 ümde de cd çıkarma hatası var bunda ana hesap olarak unutmayayım bari de bir sonraki ps4 ümde etkinleştirebileyim. PS4 PİŞMANLIKTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: doli003

Sorunu çözdüm arkadaşlar sağolun. İlk ps4 üm cd çıkarma hatasından dolayı değişim yapılmıştı onda ana hesap olarak unutmuşum . Gerçi yeni ps4 ümde de cd çıkarma hatası var bunda ana hesap olarak unutmayayım bari de bir sonraki ps4 ümde etkinleştirebileyim. PS4 PİŞMANLIKTIR

Ps4 pişmanlıktır derseniz eksiyi yersiniz tabi. Bu forumda yüzlerce Ps4 sahibi insan var. CD çıkarma hatasını çok az duydum. Hele üst üste yaşayan hiç duymadım. Sizin şanssızlığınız olmuş biraz. Elektronik ürün tabi hata olacaktır. Bir de Sony sağlam yapar ürünlerini.

• Çok mu biliyorsun arkadaşım sony yi :D
    Tam 7 yıldır ps3, psp
    2 yıldır ps vita ve
    2 aydır da 2 tane ps4 sahibi oldum televizyonumdan tut ses sistemime kadar sony benim. Ben hayatımda ps4 kadar adi sony malı görmedim. Daha 1 aylık ps4 ün dualshock tuşları gacırdamaya başladı arkadaşımın 1.5 aylık kolu ise çoktan r2 l2 tuşları mefta oldu.
    Diğer elimde ise 7 yıllık dualshock 3 var ve hiç bir sorunu yok ilk gün ki gibi. 15 yaşında baba parası ile ps4 almış ps4 fan boyu olmuş bebelere kızıyorum ben. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemiyor bu bebeler.
    Yine söylüyorum Sony ps4 ü kalitesiz yapmış malzemeden çalmış deniz kumundan yapmış. Ps3 forever

• Benim ps4 bozuldu yeni ps4'ume nasıl ana makine yapacagım şimdi? Eski cihazı açamıyorum haliyle devre Dişi bırakamıyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 2 Haziran 2015; 23:16:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Benim ps4 bozuldu yeni ps4'ume nasıl ana makine yapacagım şimdi? Eski cihazı açamıyorum haliyle devre Dişi bırakamıyorum :/

muhtemelen sorunu çoktan çözdünüz ama bu gibi bir sorunu googlede aratıp bu başlığa gelenler için ne yapılması gerektiğini yazayım

1- googleye ''sony sen'' yazıp networke giriş yapıyorsunuz
    2- hesap başlığına tıklıyorsunuz
    3- medya ve cihazlara tıklayıp sıfırlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Benim ps4 bozuldu yeni ps4'ume nasıl ana makine yapacagım şimdi? Eski cihazı açamıyorum haliyle devre Dişi bırakamıyorum :/

muhtemelen sorunu çoktan çözdünüz ama bu gibi bir sorunu googlede aratıp bu başlığa gelenler için ne yapılması gerektiğini yazayım

Teşekkürler hocam evet çözmüştüm sizinki daha kısa bir yolmuş.çoğu kişiye lazım olacak bir bilgi👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

dediginiz yere geldigimde 6 ayda bir yapabilisiniz diyor oyunum silinirmi boyle yaparsak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.