Şimdi Ara

ps4 aniden kapandıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar biraz önce ps4 aniden kapandı daha bugun geldi amerikadan ucunu vatına voltajına göre uygun bir converter aldım onunla çalıştırıyodum 3 saat falan oynadıktan sonra aniden kapandı açma tuşuna bassamda açılmıyorum konsoluma birşey oldu diye çok korkuyorum sizce konsolda bozulmuşmudur yoksa converter mı bozulmuştur lütfen yardımcı olun

• Sana dedik converter falan uğraşma diye.
    Geçmiş olsun.
  • Tuşa uzun sure basili tut. Ses gelecek.ve safe modu acilacak. Eger acilmassa sorun ciddi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhunOzaydin

iyi günler arkadaşlar biraz önce ps4 aniden kapandı daha bugun geldi amerikadan ucunu vatına voltajına göre uygun bir converter aldım onunla çalıştırıyodum 3 saat falan oynadıktan sonra aniden kapandı açma tuşuna bassamda açılmıyorum konsoluma birşey oldu diye çok korkuyorum sizce konsolda bozulmuşmudur yoksa converter mı bozulmuştur lütfen yardımcı olun

convertere telefon adaptörü takıp dene büyük ihtimal o bozulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Sana dedik converter falan uğraşma diye.
    Geçmiş olsun.

tamam problem çıkmadı satın aldığım adam düşük wattlı converter vermiş şimdi daha yükseğini aldım problem yok çalışıyo
  • usa dan kaça aldnız ps4 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

usa dan kaça aldnız ps4 ü

hocam 399 dolara sadece playstationı aldım ama ben size şöyle söyliyim amazon.com'dan 1 playstation 2 kol 2 oyun doları tl ye çevirirsek 1200 tlye geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam 399 dolara sadece playstationı aldım ama ben size şöyle söyliyim amazon.com'dan 1 playstation 2 kol 2 oyun doları tl ye çevirirsek 1200 tlye geldi

Vergi?

Kardeş 250vAC yazıyorsa çeviriciye boşa para vermeyeydiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Tuşa uzun sure basili tut. Ses gelecek.ve safe modu acilacak. Eger acilmassa sorun ciddi olabilir.

İmzanız çok güzel hocam :))

• quote:

Orijinalden alıntı: secollah

quote:

quote:

Vergi?

Kardeş 250vAC yazıyorsa çeviriciye boşa para vermeyeydiniz :D

vergiye gerek kalmadı amerikada yaşan bir dostumuza yolladık 1 hafta sonra türkiyeye gelip istanbuldan kargo yolladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.