Şimdi Ara

PS4 Antalya [Oyun Takas Grubu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antalya'daki Ps4 oyun potansiyelini takasla taçlandıralım istedim
    herkes elindeki oyunu ve takaslamak istediği oyunu yazarsa gül gibi geçinip gideriz diye düşünüyorum.

ilk olarak ben başlatayım elimde D&R dan aldığım Last of us remastered var tr altyazılı .
    Watch Dogs veya Wolfenstein: The New Order ile takaslamayı düşünüyorum.

• Hocam suan ne var elinizde oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares015

Hocam suan ne var elinizde oyun

Su an birtek last of us var onunda multiplayer'ında takılıyorum
    Yeni çıkacak oyunlar için pusuda bekliyorum
  • tamam hocam pusudayız :D
  • Elimde last of us var 1 hafta içinde bitiricem bitmek üzere ilgilenenler pm..
  • Arkadaşlar elimde 0 çizik 1 haftalık last of us var isteyene ss atılır. Antalya içinde second sonu olan varsa takas yapılır.Kutusu herşeyi tam
  • herkese selam.. antalya'da ki spotçulara fifa 15'in ne zaman geleceğini bilen var mı? istanbul'da bugün ve yarın bazı spotçularda olacağı söyleniyor da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

herkese selam.. antalya'da ki spotçulara fifa 15'in ne zaman geleceğini bilen var mı? istanbul'da bugün ve yarın bazı spotçularda olacağı söyleniyor da..

Benim takip ettiğim kadarıyla istanbuldaki spotculara geldikten 3-4 gün sonra antalyadakilere geliyor
  • quote:

herkese selam.. antalya'da ki spotçulara fifa 15'in ne zaman geleceğini bilen var mı? istanbul'da bugün ve yarın bazı spotçularda olacağı söyleniyor da..

hocam antalya'da spotçu var mı sağlam ? hiç sağda solda görmedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

hocam antalya'da spotçu var mı sağlam ? hiç sağda solda görmedim :/

Gamecenter,Gameshop,Cüneyt Elektronik var ama fiyatlar bana pek uygun gelmiyor açıkcası psoyunu-com ile karşılaştırınca
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    SeRcCaN kullanıcısına yanıt
    Valla şuana kadar hiç cd almadım hep dijital aldım o yüzden bilmiyorum. Spotçulara bugün gelseydi ve Istanbul'da ki spot fiyatları olsaydı alabilirdim. Hiç araştırmadım gerçi buradaki spotçuları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southwester -- 19 Eylül 2014; 14:37:42 >
  • ANTALYA MANAVGAT PS4 KILLZONE VE THIEF VAR ELIMDE TAKASLIK OYUN ARIYORUM.
  • Arkadaşlar elimde shadow Of mordor Last of us remastared fifa 2014 Assassin's creed Black flag tomb raider definitive edition var takas yapmayı düşünüyorum

• Kardeşim thiefle Assassins creedi takas edelim istersen

• oyuncu90307 O kullanıcısına yanıt
    murdered soul suspect tombraidere karşı takas?
  • Elimde pes 15 var takas a gta 5 arıyorum
  • <script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"4KTE6F2O3C5RJX4I1J9G9I3SYH+II1AROOYKWT4N42WM3LP5LJ/BPQHDEHLQOX6YAFGJZ+TMJEWYRE0UPFWXEW","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>
    Arkadaşlar merhaba.Elimde infamous second son(türkçe),watch dogs,fifa 2014,call of duty advanced warfare var.call of duty ile assasins creeed unity,gta5 takas olabilir diğer oyunlar için tekliflerinizi bekliyorum.
  • Merhaba arkadaslar elimde infamous second son ve assasins creed unity var 0 çizik aradıgım oyunlar far cry 4 ve call of duty gibi oyunlar eyer antalyada elınde bu oyun olanlar varsa ve takas etmek ısteyen olursa msj yoluyla ulasbılırler ...
  • Herkese mrb elimde geçen hafta cumartesi mediamarktden aldıgım metal gear solid 5 var promosyon kodunu kullanmadım isteyen olursa mesaj atsın farcry 4 varsa uste ucret vererek alabilirim..

• Elim de Thief var, takas yapmak istediğim oyunlar Call of Duty AW, GTA 5, The Order.
    Üstüne makul bir ücret vermem karşılığında takas için cevaplarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.