Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz bir hiçiz siz kralsınız kabul ediyorum. Ama hiç olan bizler sizi dün eze eze yendik. Siz de bunu kabul edin.
  • Eze eze yendik scoreboard ortada, şaibe diye diye beceriksizliğinizi örtmeye kalkmayın zira sadece kendinizi kandırıyorsunuz, hatta ileri safhada psikolojik desteğe ihtiyacınız var çünkü çatılarda adam görmeye başladınız. BİZDEN KİMSE ÇATIYA ÇIKMADI. KURAL KURALDIR. 20 sene önce görmüştük böyle oyum oynarken mızıkçılık yapanları, benim için nostalji oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Orijinalden alıntı: muratuysal86

quote:

quote:

ben de fikirtepedeyim gel kahve ısmarlayayım sana

Tamam daha yazmayin ergen bu cok belli git abilerin gelsin hadi kocum.

kimin ne olduğunu bilmeden yazma koçum üzülürsün sonra hadi koçum

Nasil korktum cok pis laf koydun haaa

Cok uzuldumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eze eze yendik scoreboard ortada, şaibe diye diye beceriksizliğinizi örtmeye kalkmayın zira sadece kendinizi kandırıyorsunuz, hatta ileri safhada psikolojik desteğe ihtiyacınız var çünkü çatılarda adam görmeye başladınız. BİZDEN KİMSE ÇATIYA ÇIKMADI. KURAL KURALDIR. 20 sene önce görmüştük böyle oyum oynarken mızıkçılık yapanları, benim için nostalji oldu

Yav hee heee tamam yendiniz hasi gec soyle kenarda oyna.

• quote:

Eze eze yendik scoreboard ortada, şaibe diye diye beceriksizliğinizi örtmeye kalkmayın zira sadece kendinizi kandırıyorsunuz, hatta ileri safhada psikolojik desteğe ihtiyacınız var çünkü çatılarda adam görmeye başladınız. BİZDEN KİMSE ÇATIYA ÇIKMADI. KURAL KURALDIR. 20 sene önce görmüştük böyle oyum oynarken mızıkçılık yapanları, benim için nostalji oldu

Yav he ya hee hadi ikile kocum hadi gulum hadi anam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yendik diyo kendileri oynadigini dusunuyorlar hala yaaa

Haa dese abilerimizi cagirdik onlar yendi hadi neyse:))) bizde sizi bildigimiz icin becerinizi bildigimiz icin hic calismasik taktik bile tapmadik cunku amatordunuz cunku. Tabi hesaba kendiniz beceremiyeceginizi bilip birilerini cagirana kdar. Afferin size ne guzel yendiniz.

Catiya kimse cikmasigina yemin edermisin? Beni vurdu catida kim varsa mehmet abiye dedim abi uyar catiya cikiyorlar. Ama boyle hile hurdayla yenip hava atacaginizi bilseydim o anda kayit alip mactan cikardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 12 Aralık 2014; 18:13:18 >
  • quote:

Hala yendik diyo kendileri oynadigini dusunuyorlar hala yaaa

Beyin error verdi garibim de , gorme fonksiyinlari otomatikmen iptal abi, hor gormemek lazim gordugu ruyayi gercek saniyor. E saibe yapan bir sahisin burada da gercekci konusmasini istiyoruz hata bizde birakin havlasin dursun

• Bugün değil dün bu elleriniz konuşacaktı, ergen triplerinize gülüyorum lütfen yazmaya devam edin, dün bu kadar eğlenmemiştik valla, Az laf çok iş, ben lafa değil icraata bakarım, klavyede olmuyor beyler, oyun burda açık gelin rövanş yapalım yüreğiniz yeterse, biz burdayız,

orhanbenceGAY
  • quote:

Bugün değil dün bu elleriniz konuşacaktı, ergen triplerinize gülüyorum lütfen yazmaya devam edin, dün bu kadar eğlenmemiştik valla, Az laf çok iş, ben lafa değil icraata bakarım, klavyede olmuyor beyler, oyun burda açık gelin rövanş yapalım yüreğiniz yeterse, biz burdayız,

orhanbenceGAY

Bu seferde babalarinizimi cagiracaksiniz

• adam sandık eşşeği alnımıza dayadı ........ mı demek istedin? Pardan anlayamadım kusura bakmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=FqoIBJbIAlc

• Karşımızda kim var arkadaş? Süperman mi kedi kadın mı, wonder woman mı yoksa batgirl mü?
  • quote:

quote:

Dun yapilan karma macta Jackbauertr isimli biri gecmiste yazilanlara cok icerlemis ve whatsaptan allaha kitaba kufur ediyor.takim arkadaslarinida insanlarin gozunde kuculttugunu belirtmek isterim.
    Ortaminizda allaha kitaba kufur eden birini nasil barinsiriyorsunuz sasiyorum.
    Cok uzucu...

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle dün yapılan klan maçı için herkese teşekkür ederim. Legends klanı olarak bizim için çok güzel geçti. Ezici olarak 2 maçı da kazandık, 3. maçı beklerken gruptan ayrılmanız hiç hoş olmadı. Biz sizden daha iyi performans ve 3 maç bitmeden çıkmamanızı beklerdik. Daha önce burda bizim hakkımızda hakaretvari yorumlar yapıldı ancak biz burdan cevap vermedik. Biz sahada konuşmayı tercih ettik. Dışardan adam çağırdılar bizi öyle yendiler demek sizi olduğunuzdan daha iyi yapmaz. Bütün arkadaşların platoonuna baktığınız zaman hepsi bizim bir kardeşimiz. Bazıları birden fazla klana üye. Çok iyi oyuncularımız var. Ben sadece SIRADAN bir oyunucuyum. Ortada büyük bir başarısızlık var öncelikle bunu kabul edin ve daha sonra bunu iyileştirmek için kendi aranızda tartışın. Sizin klanınızdan daha önce oynayıp bize gelen bir arkadaşımız dün akşam sizi maalesef hallaç pamuğu gibi dağıttı. O arkadaşı nasıl elinizden kaçırdınız anlamak mümkün değil. Kendinizi çok yükselerde görmeyin çünkü değilsiniz zira dün akşam çakıldınız. Çok fazla ego sahibi üyeniz var başta AnArchyHuOz olmak üzere. Lütfen büyük lokma yiyin büyük konuşmayın. Atalarımız boşuna söylememiş bu sözleri. Sizle her akşam klan maçı yapmak isteriz çünkü çok zevk aldık. Burdan kimseyle de ağız dalaşına girmeyeceğim.Saygılarımla

İyi günler

Legends Klan Üyesi Turkishairboy
    PS4- Battlefield 4 ClanPS4- Battlefield 4 Clan

vay memo da var :) unc3 teki performansını burda pek gösterememiş ama :)

• SEVİYORUM SİZİ ULEEENN
    Başınızı derde soktum galiba;hakkınızı helal edin. Ama bu tarz musibetler bir kez daha bana gercek evimin burası olduğunu gösteriyor. Zaten insanın sadece bir evi olur di mi efendim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

SEVİYORUM SİZİ ULEEENN
    Başınızı derde soktum galiba;hakkınızı helal edin. Ama bu tarz musibetler bir kez daha bana gercek evimin burası olduğunu gösteriyor. Zaten insanın sadece bir evi olur di mi efendim?

• SELAMLAR HERKESE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 14 Aralık 2014; 12:46:37 >

• Belki başlarda sıradan ama sonradan artan aksiyonuyla ve özellikle son 2 dk si tek göz odada takım halinde kazanma mücadelesi verdiğimiz bu maçın müthiş finalini kaçırmayın
    İyi seyirler

• Bencr bunun oyun oldugunu bu sizin bunu zevk icin oynadiginizi anlayamamis kisilerle mac yapmissiniz olum bu ne lan kucuk cocuklar gibi hehehe ne koyduk ama muhabbeti donuyor ortada .d
    Hayir samimi olsaniz anlayacagimda burda istenmedigide belli arkadasin guldum ne diyeyim .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Aralık 2014; 11:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bencr bunun oyun oldugunu bu sizin bunu zevk icin oynadiginizi anlayamamis kisilerle mac yapmissiniz olum bu ne lan kucuk cocuklar gibi hehehe ne koyduk ama muhabbeti donuyor ortada .d
    Hayir samimi olsaniz anlayacagimda burda istenmedigide belli arkadasin guldum ne diyeyim .d

Deniz hayatta hic bir basarisi olmayan dislanan ortami arkadaslari olmayan ezik insanlar boyle sacama sapan bir oyun anlayisiyla mutlu olabiliyorlar. Biraktik bizde sevinsin garibanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bencr bunun oyun oldugunu bu sizin bunu zevk icin oynadiginizi anlayamamis kisilerle mac yapmissiniz olum bu ne lan kucuk cocuklar gibi hehehe ne koyduk ama muhabbeti donuyor ortada .d

Biraz oyle oldu, olanda oldu zaten bosver cunyircim

• Deus exm ve tpt'de bizim klanda orası kesin.
    Artı, Lgnd ile neden maç yaparsınız ?
    Tek tük kalan türk server'larından biri diye geçen nihat ile girdik server'a, adamlar admin ama locker'da tepeye çıkıyorlar. Tek bayrağımız yok ama inat ettik spawn'ı aldık, biraz da sıkıntı vermeye başladığımızda nihatı banladılar. Ben de cevabını verip çıktım server'dan.

Online bf camia'sında küçücük bir türk grup var, ama anlaşacağımıza birbirimize girmekte üstümüze yok.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.