Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Deus exm ve tpt'de bizim klanda orası kesin.
    Artı, Lgnd ile neden maç yaparsınız ?
    Tek tük kalan türk server'larından biri diye geçen nihat ile girdik server'a, adamlar admin ama locker'da tepeye çıkıyorlar. Tek bayrağımız yok ama inat ettik spawn'ı aldık, biraz da sıkıntı vermeye başladığımızda nihatı banladılar. Ben de cevabını verip çıktım server'dan.

Online bf camia'sında küçücük bir türk grup var, ama anlaşacağımıza birbirimize girmekte üstümüze yok.

Abi diyorum ya adam sandik mac aldik, hata ettik. Heriflerin bir dedigi bir digerini tutmuyor. Acikcasi bizde o malum klana ait (sahislar ile hicbir musibetimiz yok birkac kisi haric) kisileri banladik o gunden sonra serverdan. Arada birkac arkadas kaynadi onlar da kusurumuza bakmasinlar

İnsanlardaki su assagilama huyu yokmu en uyuz oldugumu seydir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Deus exm ve tpt'de bizim klanda orası kesin.
    Artı, Lgnd ile neden maç yaparsınız ?
    Tek tük kalan türk server'larından biri diye geçen nihat ile girdik server'a, adamlar admin ama locker'da tepeye çıkıyorlar. Tek bayrağımız yok ama inat ettik spawn'ı aldık, biraz da sıkıntı vermeye başladığımızda nihatı banladılar. Ben de cevabını verip çıktım server'dan.

Online bf camia'sında küçücük bir türk grup var, ama anlaşacağımıza birbirimize girmekte üstümüze yok.

Bunlarla, helikopteri alınca ban atan taf klanını alacaksın kafa kafaya tokuşturacaksın. Oyun oynamayı glitch olan yere spawn atmaktan ibaret bilen adamlar. Üşenmedim o spawn olan yere tırmandım, jackbauertr ile kratos yazanı aldım , bir t-bag i çakınca uçurdular oyundan Bir kendi çıkabildiğini sanıyor heralde garibim.
    Bu olaydan sonra birkaç kez de farklı hesaplardan server larına girip t-bag olayına giriştim o id leri de banladılar. Birkaç kez daha yapıp youtube a ve battlelog a ekleyeceğim. Biraz MALzeme çıksın millete

• Madem o kadar küçük grubuz gelin bizle oyun oynamaya, kendi başınıza oralarda buralarda oynuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Madem o kadar küçük grubuz gelin bizle oyun oynamaya, kendi başınıza oralarda buralarda oynuyorsunuz.

Olur tabi, sizin tarafta 1-2 kişi var bende ekli.
    Bu akşam takılalım, ekleyin psn'den. kalabalık girelim server'lara

(domination oynamam ama)
  • quote:

quote:

Madem o kadar küçük grubuz gelin bizle oyun oynamaya, kendi başınıza oralarda buralarda oynuyorsunuz.

(domination oynamam ama)

Biz conquest de oynarız, sorun yok. Akşam çağırırız.
  • quote:

quote:

quote:

(domination oynamam ama)

Biz conquest de oynarız, sorun yok. Akşam çağırırız.

ok sporuma gidim 9.45'de ordayım :)

• Buyur buyur :)
  • Rev klanindan disarida kalmis biz garibanlara bir kucaklama geldi .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estafurullah Bizim kapimiz herzaman acik istek ve tavsiyelerinizi de bekleriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 17 Aralık 2014; 15:58:34 >
  • Ne tavsiye vericem be sana beni cuvala koyar bi o duvara bi bu duvara carparsin oyununla tut elimizden iki oynamayi ogret

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Rev klanindan disarida kalmis biz garibanlara bir kucaklama geldi .d

::)))) bizde sizin gibi Adamlara her zaman her daim yer vardir.

• quote:

Ne tavsiye vericem be sana beni cuvala koyar bi o duvara bi bu duvara carparsin oyununla tut elimizden iki oynamayi ogret

Bunu, senin gibi muthis bir oyuncu bana soyluyorsa cok mutessekirim efendim

Hani server ile alakali (ticket vs gibi) tavsiyler mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 17 Aralık 2014; 16:05:44 >
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Eyw sunlari duymak bile guzel .d

• Lan tamam liseli kizlarin facebook sayfasina cevirme burayi gercekleri dedik kalsin orda aaaa .d

• İlla bana hor davran diyorsun tamam bana uyar.

• Kerem abi cem abinin su derlemesini atta youtube a izleyelim millet oyuncu gorsun .d

• quote:

Kerem abi cem abinin su derlemesini atta youtube a izleyelim millet oyuncu gorsun .d

Cem abinin bf montage'i mi var, hayir magazinlere falan cikmadi haberimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 17 Aralık 2014; 16:09:09 >
  • Sana o gece anlattik ya sen gec kalfin bi saat once geleydin bomba gibi oyun oynadik cok eglendirdi bizi grafiker bey dedik ya olum .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Aralık 2014; 16:13:41 >
  • quote:

Sana o gece anlattik ya sen gec kalfin bi saat once geleydin bomba gibi oyun oynadik cok eglendirdi bizi grafiker bey dedik ya olum .d

He zaten ben de nasil dusunemediysem dogru diyorsun

• quote:

Kerem abi cem abinin su derlemesini atta youtube a izleyelim millet oyuncu gorsun .d

Cem izin versin hemen atim, izinsiz yapamam +18 başlıklı :):)

izledim kendi kendime gülmekten yarıldım
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.