Bildirim
PS4- Battlefield 4 Clan (62. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Helal olsun guzel sonuc, cok fazla uzamadan bitmis oyun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bravo bravo :) çok sevindim dostlarım. O Türk bayrağını sıralamada yukarı doğru çıkarın abicim. -
İnsallah abi cok tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
3 şey söyleyeceğim;
Çoook değişik bir rev , eskisi gibi oynamaktan çok daha zor, kolay gelsin.
Videonun 8:55 - 8:58 arası. Her yerinde böyle olsa var ya :)
Potansiyel meşhur son sözler adayı: "Bakıyorum bir ordayım bir orda, hiç merak etme"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 1 Haziran 2015; 11:01:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
3 şey söyleyeceğim;
Çoook değişik bir rev , eskisi gibi oynamaktan çok daha zor, kolay gelsin.
Videonun 8:55 - 8:58 arası. Her yerinde böyle olsa var ya :)
Potansiyel meşhur son sözler adayı: "Bakıyorum bir ordayım bir orda, hiç merak etme"
Hahah:))) koptum yaaa bizim konusmalar cikmadi ya abi mehmet abi kendi kendine konusuyo gibi olmus ama cok ciddiye aldik mac bitene kadar full iletisim full ciddiyet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok dogru. Oynayarak zamanla öğrenmeye çalışıp;daha iyi olmamız şart. Esl nin havası ve takımlar zorlu.
Valla genenlde klan maçlarında heycanlıyım da en çok bu esl de heycanlandım. Artık ne söylüyorum ne ediyorum çoğunu sonradan videodan farkettiğim ve benimde çok güldüğüm oluyor. Asıl video da yok; bir yerde ilk killi alan sarp a rakibin kıvami nasıl diye sormuşum. Sanki kek yapıyoruz
İlgin desteğin için teşekkürler. @Buyukbaba
-
iyi demedi kulak memesi kıvamından hallice :) artık kıvama göre kalıp ayarlayacaksınız, esl orası :) -
Tebrikler ellerine,yüreğinize sağlık.Boostla Türkiyenin en büyük klanıyız diye bik bik geçinen salaklara kapak olsun bu.İnşallah iyi bir yerlere gelirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tony redgrave
Tebrikler ellerine,yüreğinize sağlık.Boostla Türkiyenin en büyük klanıyız diye bik bik geçinen salaklara kapak olsun bu.İnşallah iyi bir yerlere gelirsiniz.
Teşekkürler -
Tebrikler. Videoyu biraz önce izledim gururlandım
öyle dese gülmekten oyunu bırakırdım heralde @Buyukbaba
Tebrikler beyler, adamları fena küstürmüşsünüz.
Montajda ayrı güzel olmuş eş zamanlı diğer oyuncuların açısından da eklemeler yapılmış ama değmiş. -
Teşekkür ederiz Ali kardeşim 5vs5 in tecrube eksikliğini giderdiğinizde daha iyi olacağına inanıyorum.
@tony redgrave
Tesekkurler dostlar,
Tesekkurler elimizden geldigince yapmaya calistik umarim daha guzel maclarda daha guzel videolar gelir:)
Mehmet Maçın başından sonuna kadar almışssın Paso aldım tamam aldım ikisini de aldım aldım aldım .........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 1 Haziran 2015; 14:04:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz
Mehmet Maçın başından sonuna kadar amışssın Paso aldım tamam aldım ikisini de aldım aldım aldım .........
Bizim sesler cikmayinca evet garip olmus:)))
Kivamlari nasil sorusunu direk kestim mehmet abi kivamlari nasil nedemektir yaaa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X