Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun aksam yapilan ECOS vs REV Macini takimimiz 3-1 kaybetmistir, fransizlarin server ve internet farklarini goz onunde bulundurursak son ana kadar mucadele edip guzel oynadigimizi dusunuyorum. Emegi gecen herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim benim yenilgide çok emeğim geçti mesela
    ilk mağlubiyetimiz;tabii ki hep kazanmak olmaz sonra çok sıkıcı olur
    Neyse ki ESl Maçı değil. Orda da tabii ki yencez yenilcez ama esl ye daha hazır cikmak icin bu maclarda bazi mağlubiyetler yine de bir tecrubedir diye dusunuyorum.

• Can sıkmaya değmez, aynen devam abicim :)
  • Esl maçınızda basarılar dilerim . Gayet iyi oynuyorsunuz 3-4 kere girdim servera sizin , CnGlsn e join olup

gurur31 ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2015; 18:10:24 >
  • Cok tesekkurler gurur31 :) herzaman bekleriz

@Buyukbaba yok sahin abi moral bozmuyoruz bu sartlara gore cok cok iyi oynadigimizi dusunuyorum, amac esl hazirlik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Esl maçınızda basarılar dilerim . Gayet iyi oynuyorsunuz 3-4 kere girdim servera sizin , CnGlsn e join olup

gurur31 ben

Yakit ortalamasindan haber ver sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Esl maçınızda basarılar dilerim . Gayet iyi oynuyorsunuz 3-4 kere girdim servera sizin , CnGlsn e join olup

gurur31 ben

Sehir ici soylemiyim de akıcı trafikte 6 civarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

gurur31 ben

Sehir ici soylemiyim de akıcı trafikte 6 civarı

Olsun o kadar :) kaputun icinde canavar yatiyor

• amerikanin xtrame slayers takimi ile oynadigimiz esl maci 1-1 sonuclanmis olup ticket fazlasiyla yuksek puani onlar almaya hak kazanmistir.
    Oynayan emegi gecen herkese tesekkurler.

• Beşiktaştan beter olduk;alcağımız hatta fark atacağımız maçı da avarajla verdik be ya
    Tecrübe eksikliğini çok hissediyoruz. Daha çok 5vs5 maçla çok daha rahat maçlar çıkar tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 6 Haziran 2015; 18:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bu aksam oynanan REV vs FOX klan macini takimimiz 2-0 kazanmistir. Tum oyunculari tebrik ederiz
    GG :)

Hocam ben FOX lar ile denk geldim, çok kötü bir oyuncu olmama rağmen onlar ile hiç zorlanmadan oynadım hemde 3-4 kişilerdi ve haliyle haberleşiyorlardı, onların sizin ile başa çıkması mümkün değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bu aksam oynanan REV vs FOX klan macini takimimiz 2-0 kazanmistir. Tum oyunculari tebrik ederiz
    GG :)

Hocam ben FOX lar ile denk geldim, çok kötü bir oyuncu olmama rağmen onlar ile hiç zorlanmadan oynadım hemde 3-4 kişilerdi ve haliyle haberleşiyorlardı, onların sizin ile başa çıkması mümkün değil...

Evet pek etkili degildiler, ama bir kactane fox diye klan var bazilari ciddi anlamda iyi internet baglantisina sahip onlarla mucadele etmek zor, ama bize gelenler biraz zayifti:)

• Dün aksam yapilan ispanyollarin Reapers of Souls [ROS] takimi ile ESL macini takimimiz 2-0 (311-0) gibi farkli bir skorla kazanmistir. Tum oyunculari tebrik eder basarilarimizin devamini dilerim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jr klani olarak maca davet ediyorum seni al uc arkadasini gel yalniz seni kosede kistirirsak yeri opersin sonra uclu tbag yapariz sana demedi deme bf4 ana konuya attigimiz videolara bak pes pese attik .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 10 Haziran 2015; 12:54:09 >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Macmi yapicaz adammi eglendiricez :)

• biz eglenirizde sizi bilemem gucunuz yetmeyince arama telefondan ama takimlar cok dengesiz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 10 Haziran 2015; 14:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

biz eglenirizde sizi bilemem gucunuz yetmeyince arama telefondan ama takimlar cok dengesiz diye

Hadi lenn

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun aksam oynanan İspanyol 7CAB takimini ESL macininda takimimiz 2-0 (238-0) gibi farkli bir sonucla yenerek esl ligte Turk bayragini ust siralara tasimaya devam etmektedir. Tum oyunculari tebrik ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 11 Haziran 2015; 1:08:08 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.