Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün girdim oyuna dayanamadim domination açtım conqueslerde lag oluyo 64 kişi fazla ps4 icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-20 candir

• Herşeye rağmen conquest. :))

• Senin gibi heli kullansam bende herşeye rağmen cq derdim :)) dün geldim yanına heliyle dolasiriz diye ama heli yoktu haritada

• Klan gucleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oznokcgl

Senin gibi heli kullansam bende herşeye rağmen cq derdim :)) dün geldim yanına heliyle dolasiriz diye ama heli yoktu haritada

Başka zaman gezintiye çıkarız. ;)
    Dice'ın son açıklamasına göre server yükünü kaldıran donanımların yenileri ile değişeceği yönünde idi. Umarım bu değişik kısa sürede gerçekleşir de laglı haritalardan kurtuluruz.

Bu arada zaman zaman yanıma gelip repair kitlerini konuşturan arkadaşlara teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Senin gibi heli kullansam bende herşeye rağmen cq derdim :)) dün geldim yanına heliyle dolasiriz diye ama heli yoktu haritada

Dice'ın son açıklamasına göre server yükünü kaldıran donanımların yenileri ile değişeceği yönünde idi. Umarım bu değişik kısa sürede gerçekleşir de laglı haritalardan kurtuluruz.

Bu arada zaman zaman yanıma gelip repair kitlerini konuşturan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Abi valla ben oldukce senin heliden doguyorum tamir edip atliyorum zaten karsinda heli olmadiginds tamire ihtiyac duymuyosun masallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Abi valla ben oldukce senin heliden doguyorum tamir edip atliyorum zaten karsinda heli olmadiginds tamire ihtiyac duymuyosun masallah:)

Nankorsunuz nankorrrr efe benim heli de gecirdiginiz zamanlari ne cabuk unuttunuz hatirlatayim istersen

Huseyin sen ben bide arap vardi klan maci icin konusuyorduk ayni heli de benim tvnin sesi kisik oldugundan bize kilitlenmisler Arap bagiriyor Allau ekber Allahu ekber alala dedim cihada mi geldik alti ustu geziyok heliylen meger flare at diyomus ben tabi duymayinca toplu sehit olduyduk

• Bi gun de caspian da tanka bindim bi salladim enemy killed yazdi dogdugumuz yerden D de ki adami vurdum pesine bi mesaj geldi ben de ovunuyom tabi meger ...rak demis lavuk

Anilarim depresti lan

Lan ozledim olm sizi ya

• Hasan abiiiiii sende iyisin helide bide sen olsan varyaa offff. Havada kaan ,ruhi abi,hasan abi.
    Yerde ozan tek :)))
    Alamicagimiz mac yok

• Aramiza yeni bir tankci arkadasimiz daha katildi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Hasan abiiiiii sende iyisin helide bide sen olsan varyaa offff. Havada kaan ,ruhi abi,hasan abi.
    Alamicagimiz mac yok

Jetciydim dimi ben bide

• Hasan abi senin ne olduğun önemli değil sen havada denizde ve karada her zaman ve her yerde kanının son damlasına kadar savaşan mücadeleden vazgecmeyen gerektiği yer canlı bomba olan daima en önde koşan kusursuz bir asker emsalsiz bir lidersin karakartal80 ismini unutmakta unutturmakta çok zor al şu ps4 ü artık sensiz olmuyor tüm squadlar boş kalıyor...

• Ayrıca jet te sana 5 avans veririm 6 da bitiririm hasan abi :)

• quote:

Hasan abi senin ne olduğun önemli değil sen havada denizde ve karada her zaman ve her yerde kanının son damlasına kadar savaşan mücadeleden vazgecmeyen gerektiği yer canlı bomba olan daima en önde koşan kusursuz bir asker emsalsiz bir lidersin karakartal80 ismini unutmakta unutturmakta çok zor al şu ps4 ü artık sensiz olmuyor tüm squadlar boş kalıyor...

Hadi ya cok duygulandim simdiYuruyun gidin len kac yasina gelmissiniz hala oyun oynuyorsunuz cocukmusunuz olm ya biraz buyuyun cikin disari temiz hava alin kiz arkadas bulun gezin tozun eglenin ya

• quote:

Ayrıca jet te sana 5 avans veririm 6 da bitiririm hasan abi :)

4 te mi 3 te gelsene gel gel hadi sikiyosa gelsene yemiyo dimi alirim aklini biraderrrrr jetime paspas yaparim seni

Senin gibi biri daha vardi gel bicak yapalim diye anarchyhuoz mu ne adam tam mac saatin de butun mahallenin elektirigini kesti be korkudan

olm ben jette iyi degilim ki ya nerden verdin bu gazi

• Aramiza yeni 1 arkadasimiz daha katildi, ilk sayfaya psn adresi ve bilgi karti eklenecektir.

• quote:

Hasan abiiiiii sende iyisin helide bide sen olsan varyaa offff. Havada kaan ,ruhi abi,hasan abi.
    Alamicagimiz mac yok

Efe kim ki zaten ....

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Alamicagimiz mac yok

Efe kim ki zaten ....

Efe = Candır

• Efe=trolldür :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.