Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan baktım klandan 5 kişi online bf4 de yalnız hepsi farklı oyunlarda
  • Herkes eklimi sende? Ben girdigimde baya kisi oluyor evet bazen mecbur baska oyunlara giriyoz yer olmuyor karsi takima dolu oluyor ama mumkun oldugunca birlikte oynayalim. Bide au lagi duZeltsinler artik yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhi abi bu server yükünü kaldıran donanım ne zaman değişir sen takip ediyosun tarih belli mi giriyorum oyuna ilk oyun süper ikinci oyun oynanmaz hale geliyo moral bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: oznokcgl

Ruhi abi bu server yükünü kaldıran donanım ne zaman değişir sen takip ediyosun tarih belli mi giriyorum oyuna ilk oyun süper ikinci oyun oynanmaz hale geliyo moral bozucu

Bence oyunu cok acele ettiler ps4 un cikis oyunu olsun diye tam bitirmeden cikardilar, serverlardan dunya para kazaniyorlardi onu bile cikaramiyorlar cunku hazir degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Ruhi abi bu server yükünü kaldıran donanım ne zaman değişir sen takip ediyosun tarih belli mi giriyorum oyuna ilk oyun süper ikinci oyun oynanmaz hale geliyo moral bozucu

Bence oyunu cok acele ettiler ps4 un cikis oyunu olsun diye tam bitirmeden cikardilar, serverlardan dunya para kazaniyorlardi onu bile cikaramiyorlar cunku hazir degil.

Ben bile hazir degildim ki ps 4 e

• Bu alıntı nasıl yapılıyo ya :) hep ea nin acelesi dice kendi de söylüyo oyundan sogutuyolar adamı

• quote:

Bu alıntı nasıl yapılıyo ya :) hep ea nin acelesi dice kendi de söylüyo oyundan sogutuyolar adamı

Böyle yapılıyor
  • 1 saat önce 4 kisi aynı oyundaydik ama lag a dayanamadim burdan saat belirleyip girsek oyuna daha iyi ah serverler acilsaydida hepimiz ayni oyunda yardirirdik

• Günaydın klan

• quote:

Günaydın klan

Gunaydin solcır

• Saat 11 gibi oyunda olacak olanlar squadi kuralim

• quote:

Saat 11 gibi oyunda olacak olanlar squadi kuralim

Ben gelirdim ama daha almadim
    Ama yarin alabilirim hanim veto yu kaldirdi gibi her an hersey olabilir de emin degilim cok degisik duygular icindeyim

• Hainan Resort da çatıdaki partiye katılanlar el kaldırsın...
  • Gunaydin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Hainan Resort da çatıdaki partiye katılanlar el kaldırsın...

abi neredeyse butun takip catidaydi turursem biri oluyodu:))) sende heliyle masallah bize birakmadin
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Gunaydin beyler

Gunaydin abi, gunaydin hepiniz.
  • ps4 alicam da kucuk bi sorun var bari bf4 u alin bana ya para yok bitti tukendim

• Arkadaslar klan oyuncularinin cogu dh forum kullanmadigi icin battlelog platoon adresimizi daha sık kullanmaya herkesi davet ediyorum.
  • Gunaydinn
  • Gunaydin tegmen huseyin gunaydin diger subaylar erbas ve erler beni rahatta dinleyin

Malum onumuz yaz arkamiz yazma
    igrencti kabul

Neyse bugun bi cikartma dusunuyorum teknosaya belki bi supriz yapabilirim kredi kartimin son gucune kadar carpismayi dusunuyorum eger limit yetmezse mahcup olursam hakkinizi helal edin banka sagolsun diyin iyi bi komutandi hayat acimazsiz di hayata yenildi diyin

Saygilarimla

Emekli Emeksiz Tum butun Yarim kor Mor general Karakartal80

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.