Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

YAhu ne kadar guzelmis 64 kisi oynamak

Abi bide lag olmasa tadından yenmeyecek
  • Cumartesi gecesi toplaniyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Cumartesi gecesi toplaniyormuyuz?

Bu hafta sonu sınavlarım var ama bu haftadan sonra her hafta sonu yanınızdayım
  • valla 4 tane (rev) bir oyuna giremeyeceksek ben yakında kaçarım gibi.kızmaca darılmaca yok...asa larla oynaya oynaya (asa) olacağım yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzobu

valla 4 tane (rev) bir oyuna giremeyeceksek ben yakında kaçarım gibi.kızmaca darılmaca yok...asa larla oynaya oynaya (asa) olacağım yakında

Nasil giremezsek fikret abi biz artik neredeyse her aksam en az 6-7 kisi online oluyoruz dun full sq birlikteydik, ama oyun yeni oldugu icin herkesten premium yok ayrica CQ modunda asiri derecede lag var o yuzden girmiyoruz. abi Senin bizim yanimiza gelmen gerek. Aslinda bu sorunlar serverlar acilinca giderilcek ama o zamana kadar sabir bekliyorum. Ama kizmak darilmak elbette yok biz ps3 teki grubumuzla en az 10 kisi 2 senedir birlikteyiz. Uzun sureli dostluklar kuruyoruz. Tercih meselesi kalirsan can feda, gitmek istersen

Ayrica asa klanina mac teklif ettik kabul etmediler. Turklerle mac yapmiyorlarmis muhabbetin varsa onlarla bi clan macinayarlada pasimizi atalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 17 Nisan 2014; 10:45:31 >

• Fikret abi nereye gidiyosun lag sorunu cozulene kadar cq oynamam ben oynanmiyo zaten ya domination yada ctf oynuyoruz mecburiyetten yoksa her türlü cq oynanır ruhi abi helici olduğu için o hep cq oynuyo :) serverler açılınca hüseyin abinin dediği gibi hepimiz aynı oyunda oluruz şuan aynı oyuna girmekte dert zaten pre de lazım tabi bu sorunlar çözülene kadar böyle devam edicez dice utansın
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşlar nezaman maç teklif ettinizde biz kabul etmedik.asa klani her akşam toplanıyoruz.beraberde oynarız karsiliklida.zaten sizden birkaç arkadaş arasıra katılıyor bize.önemli olan eğlenmek

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Değerli arkadaşlar nezaman maç teklif ettinizde biz kabul etmedik.asa klani her akşam toplanıyoruz.beraberde oynarız karsiliklida.zaten sizden birkaç arkadaş arasıra katılıyor bize.önemli olan eğlenmek

ben ettim azeri bir arkadas vardi galiba, yok dedi turklerle mac yapmiyoruz dedi sonra bana atarlandi iste senin karakterini anladik filan diye. Acikcasi ben hic bisey anlamadim:/ bu cumartesi degil bir sonraki cumartesi veya pazar size uyarsa yapalim mac. Haritalar, kurallar, hepsi bize uyar cq modunda lag sorunu cozulurse CQ oynariz yoksa domination oynariz. Sizede uyarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 17 Nisan 2014; 12:11:36 >

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Hüseyin benim demek istediğim klana mensup arkadaşlar aynı oyun modunu ayrı yerde oynuyorlar(ben genelde arkadaşların oyununa girmeye çalışıyorum)bu akşam ilk kez jazy, fatih ve sen oyuna girdiniz.Bence oyun keyifliydi fakat sen fazla dayanamadın laga, (dar alanda kısa paslaşmaları seviyorsun vede iyi başarıyorsun)bence call of dutyyi fazlasıyla iyi oynarsın...bu arada belçikalı arkadaş iyi gerçekten iyi,oyuna katılım ve yardımlaşmada
  • Ben yokum ya tadi olmuyo dimi koming sun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hüseyinnnnnnnn bak bi

Bakiyom

ya klana alim var mi

Simdilik devam ediyo platoon uzerinden cok kisi kabul ettik. Burda ses yok

Sence niye yok

Zamaninda cok kisinin canini yaktik herkesi vurduk vurduk vurduk herkes dusman oldu bize bize dusman olanlarada kucagimizi actik. İster otursunlar ister sarilsinlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

ben ettim azeri bir arkadas vardi galiba, yok dedi turklerle mac yapmiyoruz dedi sonra bana atarlandi iste senin karakterini anladik filan diye. Acikcasi ben hic bisey anlamadim:/ bu cumartesi degil bir sonraki cumartesi veya pazar size uyarsa yapalim mac. Haritalar, kurallar, hepsi bize uyar cq modunda lag sorunu cozulurse CQ oynariz yoksa domination oynariz. Sizede uyarsa.

Abooovv yeni okudum mesaji ne demek karakterini biliyoruz filan Toplanin azerbeycan a gidiyoruz

• abi beni niye karşı takıma atıyor.ayrı squad olsa anlayacağım direk karşı takımdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

abi beni niye karşı takıma atıyor.ayrı squad olsa anlayacağım direk karşı takımdayım

Su server kiralama olayi gelse de rahat rahat oynariz bende uyuz oluyorum kendi arkadaslarimi vurmaktan biktim

• evet ozancim klanin en iyilerinden olabilirsin ama benim oldugum oyun da bir hicsin kocaman bir sifirsin akilli ol aklini alirim ona gore

• Aramiza bir yeni arkadasimiz daha katildi. İsmi can ilk sayfadan herkesi ekliyecek kabul edersiniz dostlar. Hosgeldin can

• Hoşgeldin
    PSN:Fatih_ciftcii
  • Arkadaşlar merhabalar ismim Can, bol kazançlı oyunlar oynamak dileğiyle :))
    PSN: Can11Gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangsj

Arkadaşlar merhabalar ismim Can, bol kazançlı oyunlar oynamak dileğiyle :))

Can ilk sayfadan herkesi eklersin tekrar hosgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: cangsj

Arkadaşlar merhabalar ismim Can, bol kazançlı oyunlar oynamak dileğiyle :))

Hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.