Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: cangsj

ne zaman oyun atıyoruz sevgili klan

Bizimkiler hemen her aksam oyun da lar psn leri eklediysen oynariz gerci server kiralama isi olmadigin dan bazen ayni takim da olamiyoruz o yuzden sana tavsiye karakartal80 diye biri var bizim klan da mumkun mertebe rakip olmamaya calis kd si filan 5 di enson simdi kac bilmiyorum ama o bir efsane ya kendinin ovulmesini de hic sevmez bi rivayete gore bir cok insan onunla rakip olduktan sonra oyunu birakip koylerine yerlesmisler tabi rivayet ama o bir efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben uyarayim dedim arkadasim

Huseyin neden guldun yanlis hatirlamiyorsam onunla canli yayin da kunye maci yapicaktin ama korkundan oturdugun mahallenin elektrigini kesmistin herkes te sahitti bu olaya

• Dostlar sayimiz oldukca cogaldi ama aksamlari bir cogumuz farkli haritalarda oynuyoruz nedeni ise kiminde premium var, dlc var farkli haritalarda oynayabiliyor bir cogumuz, acikca kendi adima en sevdigim mod CQ olmasina ragmen lag yuzunden girmek istemiyorum. Bu sebepten herkesten mumkun oldugunca cogunluk hangi haritada ne modu oynuyorsa birlikte oynamak amacli oraya giris yapmasi faydali olacak. Gelecek guncelleme ile oyun baslamadan bf3 gibi sq olusturup ayni haritalara girebilcez, ayriyetten serverlar acildiginda her mod her haritadan serverimize eklicez ve hepimiz ayni oyunda istedigimiz oyunu oynicaz. Bu surecte biraz daha birbirimize destek olup sabirli olmanizi rica ediyorum. Kimseyi zorla oraya gir buraya gel diye diretme yapamayiz nerede kimle keyif aliniyorsa herkes orada oynasin. Bu konuda tum klandan anlayis ve destek bekliyorum. Bu hafta gelecek ps4 guncellemesi ile ps4 te kayit yaptigimiz videolari usb ile pc ye atma imkanimiz olacak. Ve ilk firsatta herkes videosunu bana ulastirdiginda guzel bir klan tanitim videosu hazirlicaz. Yani cok farkli seyler cok guzel seyler olacak. Sadece sabir

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Dostlar sayimiz oldukca cogaldi ama aksamlari bir cogumuz farkli haritalarda oynuyoruz nedeni ise kiminde premium var, dlc var farkli haritalarda oynayabiliyor bir cogumuz, acikca kendi adima en sevdigim mod CQ olmasina ragmen lag yuzunden girmek istemiyorum. Bu sebepten herkesten mumkun oldugunca cogunluk hangi haritada ne modu oynuyorsa birlikte oynamak amacli oraya giris yapmasi faydali olacak. Gelecek guncelleme ile oyun baslamadan bf3 gibi sq olusturup ayni haritalara girebilcez, ayriyetten serverlar acildiginda her mod her haritadan serverimize eklicez ve hepimiz ayni oyunda istedigimiz oyunu oynicaz. Bu surecte biraz daha birbirimize destek olup sabirli olmanizi rica ediyorum. Kimseyi zorla oraya gir buraya gel diye diretme yapamayiz nerede kimle keyif aliniyorsa herkes orada oynasin. Bu konuda tum klandan anlayis ve destek bekliyorum. Bu hafta gelecek ps4 guncellemesi ile ps4 te kayit yaptigimiz videolari usb ile pc ye atma imkanimiz olacak. Ve ilk firsatta herkes videosunu bana ulastirdiginda guzel bir klan tanitim videosu hazirlicaz. Yani cok farkli seyler cok guzel seyler olacak. Sadece sabir

Yahu dun heliye bi roket caktin tam videoluk tu he bu arada huseyin lag filan yok konkuest modun da haberin olsun hee benimle karsilasmak istemiyorsan onu bilemem

• 2-3 gündür conquestte lag görmedim olanında da çok az vardı
  • Aksama CQ full o zaman. Hasan abi ayni takimda olup umarsiz cocuklar gibi kosmak istiyorum yuzmek istiyorum anliyormusun

• quote:

Aksama CQ full o zaman. Hasan abi ayni takimda olup umarsiz cocuklar gibi kosmak istiyorum yuzmek istiyorum anliyormusun

Kamyonun altında kalmayın abi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

quote:

Aksama CQ full o zaman. Hasan abi ayni takimda olup umarsiz cocuklar gibi kosmak istiyorum yuzmek istiyorum anliyormusun

Kamyonun altında kalmayın abi de

Valla benden tavsiye hasan abinin pesine dogmayin solim. Cok enteresan yerlerde bulabilirsiniz kendinizi

• Video isini soyle yapicaz abi, ayni oyunda once herkes kayit alacak full oyun boyunca onu bana yollucak. Ben onlari kesip bicip birlestirecem. İnanilmaz bir video olacak. Yeni katilacak arkadaslarinda tek goruntulerini bana yollucak onlarida montajlicam
    Yasasin after effect

• Ben dün oynadım cq acayip lag vardı benim internetle alakalı ama sanırım oyuncu sayımız iyi şuan daha da fazla olacaktır serverlar açılınca herkes aynı oyunda oynayabilecek metro haritası için el bombası ve türevlerini yasaklamak varsa eğer doya metro oynamak istiyorum :) fifa da da iddalı olanlar varsa psn im belli

• klanımızda tomb raider oynamayan varsa bana mesaj atabilir.Genel kullanıma açık bir secondary hesabım var paylaşmak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

klanımızda tomb raider oynamayan varsa bana mesaj atabilir.Genel kullanıma açık bir secondary hesabım var paylaşmak isterim :)

O oyun bana cok yavas geliyo yaa. Daha hizli bisiler yokmu

• Bu arada yeni bir arkadasimiz daha aramiza katildi, psn adreslerinize arkadaslik yollayacak veya yollamistir kabul ederseniz tam super olacak. Burada hesap acip kendini tanitacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 29 Nisan 2014; 12:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

klanımızda tomb raider oynamayan varsa bana mesaj atabilir.Genel kullanıma açık bir secondary hesabım var paylaşmak isterim :)

Hic oynamadım talibim

Not:
    Bos mezar bulsam atlayacak kapasitedeyim.

• Dostlar ilk sayfada bulunan bir cok oyuncu aktif online suresi kuralina uymadigi icin klandan ihrac edilmistir. İlk sayfa guncellenecektir.

• Klana oyuncu alimi kapanmistir. Sadece kd:1.80 oyuncular takim oyunu oynama sartiyla kabul edilecektir.

Serverlar limiti doldugu icin serverlarin tekrar acilmasini bekliyoruz. Acilir acilmaz REV serveri aktif olacaktir.

Genellikle bf3 aliskanligimiz olan metro caspian haritalarini aktif olarak oynamaktayiz. Diger arkadaslarda bunu goz onune alarak basvuru yapmalari gerekmektedir.

Biz klan olsun diye klan kurmuyoruz.
    Biz en iyisi olmak icin klan kuruyoruz.

• Künyem şekil
    Önümden çekil

• GÜNCEL OYUNCU LİSTEMİZ:

• klan illumınati dolmus ne ayaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.