Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spexyy

Merhabalar
    Dayımın (gamerasi) uyarısının üzerine yaşımın 17 değilde 15 olduğunu sölemek istiyorum. Neden yanlış bilgi verme konusunda ise buradaki bütün oyuncularin yaşlarinin hemen hemen 25 beni cocuk olup görüpte kabul etmeme veya kale almama gibi sıkıntılar yaşamamak için. Eğer bu durumda takımda bulunmamda bi sıkıntı yoksa devam etmek istiyorum.

:)) ilk basta solemis olsaydin yine alirdik kardesim sorun yok, biz beyin yas sinirini +18 koyduk ki kendini ifade etmen ve ruhi abinin yakini olman bu kurali ortadan kaldiriyor. Ama bidaha hep neyse onu soyle sikinti olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Şu ergene bir şans verin. Eğer bundan sonra bir yanlışını görürseniz çekinmeden dile getirin.

Tamamdir abi

• Şu ''Black shark'' desenini açmanın bi kısa yolu çözümü varmıdır Allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

Şu ''Black shark'' desenini açmanın bi kısa yolu çözümü varmıdır Allah aşkına

Yohhhh

• Huseyin selam nasilsin klanin Hayirli olsun bir Mac yapariz artik dostluk maci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Huseyin selam nasilsin klanin Hayirli olsun bir Mac yapariz artik dostluk maci

Selam ozgur abi:), kusura bakma abi ya pek aktif olamiyorum dh de mesajini yeni gordum. İyilik abi sende ne var ne yok.
    Yapariz abi tabi ama su serverlar bi acilsa artik ta rahat rahat oynariz.
    Baserape yok ama bastan diyim

• Selamunaleykum. Adım mehmet;yaş 38; rumuz KabuneTR :) Henüz daha ps3 teyim ama heran herşey olabilir. Uygun görürseniz şimdiden ps3 te de olsa klanımızı( çok pis damardan girerim) temsil etmek isterim. Bilgilerinize arz ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Selamunaleykum. Adım mehmet;yaş 38; rumuz KabuneTR :) Henüz daha ps3 teyim ama heran herşey olabilir. Uygun görürseniz şimdiden ps3 te de olsa klanımızı( çok pis damardan girerim) temsil etmek isterim. Bilgilerinize arz ederim ;)

Aleykum selam kendini tanitmana gerek varmiydu mehmet Gel ayrica kapimiz sana her daim acik

Yahu reis belamisin sen git basimizdan 4 te kurtuluruz bari dedik yok arkadas dice ye mesaj aticam seni kadrolu eleman yapsinlar

Benim parmaklar kirik o yuzden pek aktif olamiyorum ama insallah en yakin zaman da donup helini stinger layacam haberin olsun

• :) eyvallah. Biara pc den join olurum platoon a. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

• quote:

:) eyvallah. Biara pc den join olurum platoon a. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Sagol Allah razi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Selamunaleykum. Adım mehmet;yaş 38; rumuz KabuneTR :) Henüz daha ps3 teyim ama heran herşey olabilir. Uygun görürseniz şimdiden ps3 te de olsa klanımızı( çok pis damardan girerim) temsil etmek isterim. Bilgilerinize arz ederim ;)

Aleykum selam kendini tanitmana gerek varmiydu mehmet Gel ayrica kapimiz sana her daim acik

Yahu reis belamisin sen git basimizdan 4 te kurtuluruz bari dedik yok arkadas dice ye mesaj aticam seni kadrolu eleman yapsinlar

Benim parmaklar kirik o yuzden pek aktif olamiyorum ama insallah en yakin zaman da donup helini stinger layacam haberin olsun

Efsane

• quote:

quote:

hasan gecmis olsun kardesim benim insallah kotu bir sey yoktur. ya benden nasil kurtulacan yahu benden kurtulmanin en iyi yolu playstationu sat karsdesim haci ya birak su stinger islerini oyuncu dedigin RPG ile alir heliyi yok artil litlebird kulaniyorum onuda stinger zor indiriyor yani anliyacagin sen is zorneyse kardesim insallah gorusuruz kendiniz iyi bakin iyi oyunlar hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

quote:

quote:

hasan gecmis olsun kardesim benim insallah kotu bir sey yoktur. ya benden nasil kurtulacan yahu benden kurtulmanin en iyi yolu playstationu sat karsdesim haci ya birak su stinger islerini oyuncu dedigin RPG ile alir heliyi yok artil litlebird kulaniyorum onuda stinger zor indiriyor yani anliyacagin sen is zorneyse kardesim insallah gorusuruz kendiniz iyi bakin iyi oyunlar hepinize

Sagol ya kirdik iste bi on gun kaldi duzelicek insallah rpg he rpg sana bileniyorum bilesin ahan da kirik parmaklarla oynayisim

• Buralara nolmus boyle huseyin bi mac teklif ettiler yanliz adamlar rahatsiz stinger igla filan kabul etmiyolar ya dedim gidin coluk cocukla mi ugrascaz ne rahatsizlar var ya sevmiyoruim boyle tipleri oyunu hersey saniyorlar oyun la oyun adi ustun de oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 30 Mayıs 2014; 13:42:47 >
  • quote:

Buralara nolmus boyle huseyin bi mac teklif ettiler yanliz adamlar rahatsiz stinger igla filan kabul etmiyolar ya dedim gidin coluk cocukla mi ugrascaz ne rahatsizlar var ya sevmiyoruim boyle tipleri oyunu hersey saniyorlar oyun la oyun adi ustun de oyun

Mac tekliflerine herzaman acigiz abi, silahta yasak olsun abi yumrukla oynariz biz oyle deseydin hos stinger igla olmazsa ruhi abiyle, kaani nasil durdurcaklar bilmiyorum

• Eski oyuncularimizdan kabuneTR klanimiza katilmistir. Eklediginde kabul edersiniz. İlk sayfaya kunyesi eklenecektir.

(Cokmu guclu olduk ne)

• Klan oyuncularimiz cogu whatsapp grubunda aktif olarak iletisim halindeyiz, grupta olmayan arkadaslarda pm ile telefon numaralarini gonderirse onlarda katilabilir. Ve yakin zamanda bir toplantimiz olacak herkese ps uzerinden bilgilendirme mesaji gonderilecektir. Herkesin katilmasi cok onemlidir.

• Cok olduk

• Teşekkür ederim başkanım :) Ayrıca bu ilk toplantı organizasyonumuz gerçekten çok faydalı olacaktır;bundan eminim. @AnArchyHuOz

• arkadaşlar merhaba bende bf fanataği biriyim pc de 110. seviyede bıraktım ps4 te 35. seviyeye geldim ve hızla yükseliyorum bizimde samimi bir arkadaş ortamımız var whatsapp ta hergün düzenli oynarız eger uygun olursa bizlerde aranıza katılmak isteriz...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.