Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

klan illumınati dolmus ne ayaksınız

Seviyoruz abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak onu bunu oyuna gelinde yardıralım
  • Forever REV

• Dostlar video kayit almaya baslayabilirsiniz begendiginiz guzel sahneleri usb atin daha sonra onlari birlestirim guzel bi klan videosu hazirlicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Dostlar video kayit almaya baslayabilirsiniz begendiginiz guzel sahneleri usb atin daha sonra onlari birlestirim guzel bi klan videosu hazirlicaz

ben atayım
  • Aramiza darkql psn adresli arkadasimiz katilmistir. İsmi kaan sizleri eklediginde kabul edersiniz

• Psn/ spexyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: spexyy

Psn/ spexyyy

Bi selam vereydin isim söyleseydin tanışsaydık damdan düşer gibi oldu

• quote:

Psn/ spexyyy

Klana oyuncu alimi kapalidir.

• Spexyyy psn adresli arkadasimiz, klanimizda bulunan gamerasi nin referansi ile aramiza katilmistir. İsmi sefa, sizleri eklediginde kabul edersiniz

• Merhabalar
    Öncelikle başvurumu onayladığınız için teşekkür ederim. 1 aydır oynuyorum oyunu daha önce pc üzerinden oynuyordum. Henüz daha çaylağım zamanla size ayak uydurucağimi düşünüyorum.
    İsim Sefa yaş 17 öğrenciyim 24 levelim psn : spexyyy iyi oyunlar :)

• quote:

Merhabalar
    Öncelikle başvurumu onayladığınız için teşekkür ederim. 1 aydır oynuyorum oyunu daha önce pc üzerinden oynuyordum. Henüz daha çaylağım zamanla size ayak uydurucağimi düşünüyorum.

Aramıza hoşgeldin sefa, ismim Fatih PSN:Fatih_ciftcii yaş 24 her akşam açığız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

quote:

Merhabalar

Aramıza hoşgeldin sefa, ismim Fatih PSN:Fatih_ciftcii yaş 24 her akşam açığız

Hoşbulduk ekledim akşam bekliyorum :))

• quote:

Merhabalar

Hosgeldin kardesim psn karakartal80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 16 Mayıs 2014; 19:35:37 >
  • Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum pek denk gelip oynayamıyoruz malum..size iyi oyunlar dilerim kendinize iyi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangsj

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum pek denk gelip oynayamıyoruz malum..size iyi oyunlar dilerim kendinize iyi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: cangsj

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum pek denk gelip oynayamıyoruz malum..size iyi oyunlar dilerim kendinize iyi bakın

Saglik olsun hocam, iyi oyunlar kendine iyi bak.

• Arkadaslar kd orani 1,80 den dusuk olan oyuncular lutfen basvuru yapmayiniz! Birlikte oynayalim dost olalim diyoruz aliyoruz ama 0,50 kd si olan adam yarin oteki gun klani begenmedim diyo:) o yuzden en dusuk kd orani 1,80 dir. Baska birsuru klan var herkesi kabul ediyorlar onlara gidin.

• Merhabalar
    Dayımın (gamerasi) uyarısının üzerine yaşımın 17 değilde 15 olduğunu sölemek istiyorum. Neden yanlış bilgi verme konusunda ise buradaki bütün oyuncularin yaşlarinin hemen hemen 25 beni cocuk olup görüpte kabul etmeme veya kale almama gibi sıkıntılar yaşamamak için. Eğer bu durumda takımda bulunmamda bi sıkıntı yoksa devam etmek istiyorum.

• Şu ergene bir şans verin. Eğer bundan sonra bir yanlışını görürseniz çekinmeden dile getirin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.