Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brigand45

arkadaşlar merhaba bende bf fanataği biriyim pc de 110. seviyede bıraktım ps4 te 35. seviyeye geldim ve hızla yükseliyorum bizimde samimi bir arkadaş ortamımız var whatsapp ta hergün düzenli oynarız eger uygun olursa bizlerde aranıza katılmak isteriz...

Merhaba dostum, bizlerde hemen hemen her aksam oyundayiz her zaman sizlerle birlikte oynayabiliriz, ilk sayfada bulunan sartlar uydugu surece klanimizada katilabilirsiniz memnun oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • len kalkin olm bu gun dogum gunummus aliooo

• Hasan abiii nice yillaraaaa seni tanimak cok guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Hasan abiii nice yillaraaaa seni tanimak cok guzel

aynı şeyleri sizin için söyleyemiyeceğim

iyi ki varsnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 2 Haziran 2014; 9:22:26 >

• var mı oyuna gelen aaa siz çalışıyordunuz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

len kalkin olm bu gun dogum gunummus aliooo

Doğum günün mubarek olsun hasan abicim yeni yaşında parmaklarına sahip çık kırmasınlar
    Şaka maka iyiki varsın abiiiii

• Opuyorum sizi

• akşam gelin aklnızı alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

akşam gelin aklnızı alayım

Yapma bunu Hasan kaptaaaaaan

• Hüseyin beyciğim şu istatistikleri bir güncellesek diyorum, o aralar ilumanituya sarmıştım orada oyle kalmis. Ayrıca K/D de arttı benim bi el ativer. Saygılar efenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn230

Hüseyin beyciğim şu istatistikleri bir güncellesek diyorum, o aralar ilumanituya sarmıştım orada oyle kalmis. Ayrıca K/D de arttı benim bi el ativer. Saygılar efenim.

Yaa senin kd yukselirde biz degismezmiyiz fatih beycim... İlk sayfadaki bilgiler bizden bagimsiz bir siteden alinip ekleniyor kendi kendine guncelliyordu eskiden ala ala ama hemen duzeltiyorum

• Teşekkür ediyorum Hüseyin beyciğim bizden bağımsız olan Siteninde burdan tum akrabalarına selam yoluyorum görende 2,3 oldu sanacak K/D i

• bide ilk sayfada KD oranı yazmıyoki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

bide ilk sayfada KD oranı yazmıyoki

kd benden sorulur

• Su tunguskayi oyundan kaldirsinlar ya adam baseden cikmiyo ordan indiriyo Ama gene de usenmedik yilmadik gittik patlattik

• ya gelsenize oyuna aaaa tüh siz çalışıyordunuz değil mi
  • Hasan abi bıkmadın mı yazmaktan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 14.06.2014 cumartesi aksami saat 21:00 de THE REVOLUTİON klanı olarak tum oyuncular ile bir toplanti gerceklesecektir. Tum klan oyuncularinin katilmasi gerekmektedir. Toplantida gorusleriniz, onerileriniz cok onemlidir. Toplantinin baslamasina 1 hafta var bu sure icersinde mesaji gormeme bilgim yoktu gibi soylemlerin onune gecmek icin erken msj yolluyoruz. Habersiz toplantiya katilmayan oyuncular klandan ihrac edilecektir!
    Toplandimiz ps4 uzerinden REV toplanti olarak grup acilip orada Yapilacaktir. Herkesin mic. Acmasi faydali olacaktir. Hs olmayan arkadaslarda yazi ile goruslerini bildirmeside yeterlidir. Bu konuda hassasiyetinizi beklemekteyiz. Herkese selamlar. Clan THE REVOLUTİON...

• Büyüksün başgaaaaaaan
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.