Şimdi Ara

PS4- Battlefield 4 Clan (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
12
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Merhaba 14.06.2014 cumartesi aksami saat 21:00 de THE REVOLUTİON klanı olarak tum oyuncular ile bir toplanti gerceklesecektir. Tum klan oyuncularinin katilmasi gerekmektedir. Toplantida gorusleriniz, onerileriniz cok onemlidir. Toplantinin baslamasina 1 hafta var bu sure icersinde mesaji gormeme bilgim yoktu gibi soylemlerin onune gecmek icin erken msj yolluyoruz. Habersiz toplantiya katilmayan oyuncular klandan ihrac edilecektir!
    Toplandimiz ps4 uzerinden REV toplanti olarak grup acilip orada Yapilacaktir. Herkesin mic. Acmasi faydali olacaktir. Hs olmayan arkadaslarda yazi ile goruslerini bildirmeside yeterlidir. Bu konuda hassasiyetinizi beklemekteyiz. Herkese selamlar. Clan THE REVOLUTİON...

Alooo o gun benim dogum gunum hooop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yes Sir
  • Öl de;ölelim başkanım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Merhaba 14.06.2014 cumartesi aksami saat 21:00 de THE REVOLUTİON klanı olarak tum oyuncular ile bir toplanti gerceklesecektir. Tum klan oyuncularinin katilmasi gerekmektedir. Toplantida gorusleriniz, onerileriniz cok onemlidir. Toplantinin baslamasina 1 hafta var bu sure icersinde mesaji gormeme bilgim yoktu gibi soylemlerin onune gecmek icin erken msj yolluyoruz. Habersiz toplantiya katilmayan oyuncular klandan ihrac edilecektir!
    Toplandimiz ps4 uzerinden REV toplanti olarak grup acilip orada Yapilacaktir. Herkesin mic. Acmasi faydali olacaktir. Hs olmayan arkadaslarda yazi ile goruslerini bildirmeside yeterlidir. Bu konuda hassasiyetinizi beklemekteyiz. Herkese selamlar. Clan THE REVOLUTİON...

Toplantıda bir pasta keseriz sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

seninle oynamak guzeldi valla efem keske hep aramizda kalsaydin

• Tum oyuncularin dikkatine 2 hafta icinde 2 klan maci yapmayi planliyoruz, [Shoot2kill] ve [asa] klanlarina mac teklifimizi sunduk suan icin bir sorun gozukmuyor. Maclar kesinlestigi taktirde buradan ve herkesin psn adresine detayli sq ve arac dagilimlari ile ilgili bilgi paylasilcaktir.

• Su oyun da hala benden iyi oldugunu idda edicek varsa alnini karislarim KD bende araclar ben de tek basima mac **** ne

• Gunaydin gencler calisiyorsunuz degil miTuh ya bende yeni kalktim

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Su oyun da hala benden iyi oldugunu idda edicek varsa alnini karislarim KD bende araclar ben de tek basima mac **** ne

Benimmmm

• quote:

quote:

Su oyun da hala benden iyi oldugunu idda edicek varsa alnini karislarim KD bende araclar ben de tek basima mac **** ne

Benimmmm

kim sen mi pehhh cok guldum sonra bahceye diktiler

• quote:

quote:

quote:

Benimmmm

kim sen mi pehhh cok guldum sonra bahceye diktiler

bu nedir arkadas yaaaa

• Arkadaşlar selam;
    Aydoğdu00 psn ismiyle aranızdayım.
    (Ömür Aydoğdu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarcu00

Arkadaşlar selam;
    Aydoğdu00 psn ismiyle aranızdayım.
    (Ömür Aydoğdu)

Aramiza hosgeldin

• Cumartesi veya pazar aksami

[ASA] Assassins clani ile clan macimiz vardir.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/6371074316092697237/

Gerekli diger bilgiler netlesince herkese ulasicaktir.

(Rakibimiz turk klani oldugu icin kotu soylem ve rakibi kucuk dusurucu hareketlerden kacinilmasi gerekmektedir)

• 23.06.2014 pazar gunu tr saati ile 21:00 de başlayacak Olan klan maçı

3 harita domination modunda oynanacak
    Bütün haritalar Battlefield 4 haritası olacak

1. Harita TDM toplanma haritası olacak bu oyun skora işlemicek.

2. Harita Zavod

3. Harita Dawnbreaker

yapılan 2 maçta 1-1 olması durumda

4. Harita siege of shanghai

oyuncu kadrosu, sq dağılımları ve diğer detaylar hesaplarınıza bilgi olarak geçilmiştir.

Tüm oyunculara Başarılar

Not: Rakip klan türk klanı olduğu için asla kırıcı ve yanlış anlaşılmaya sebep olabilecek sözlerden ve hareketlerden kaçınılmalıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 21 Haziran 2014; 20:28:44 >
  • Hazir miyiizzzzz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aksam oynanan REV-ASA klan maçini klanimiz 2-1 kazanmistir tum klan oyuncularini tebrik eder rakip klanin durust oynayisindan dolayi tesekkur ederim.

• yazdigim mesajlara baktim da eksilemisler beni Yahu amma sevenim varmis

Guzel macti herkesi ve tabi ki diger klanda ki arkadaslari da tebrik ederim eksiklerimiz var yok degil zamanla duzelecek

Bu mesaja da eksiyi basanin biiiip biiipp biiiiiiiiiiiiip

• Ben basmadim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.