Şimdi Ara

PS4 Battlefield 4 de merdivene atlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm ben bu oyunda bir baraj bölümüne kadar ilerledim ama orada koşup merdivene atlamamı istiyor atlayınca hertürlü düşüyorum anlayacağınız beceremedim bu oyunu bitirenler bu bölümü geçenler bana nasıl yaptıklarını anlatabilirmi. Ben çözemedim şimdiden teşekkürler.aşağıdaki linkin 13:08 dakikasından bahsediyorum bilen yokmu ?

http://www.dailymotion.com/video/x1lkjpv_battlefield-4-8-bolum-baraj-imha-calismamiz_webcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammsteinemre -- 24 Nisan 2014; 10:15:39 >

• şimdi de ben bu sorunu yaşıyorum. çok uğraştım ama nafile. siz sorunu çözebildiniz mi acaba.
  • Baraja gelmeden c4 kuruyorsun dikkat ettiysen.Yön tuşları ile c4 ü seçip patlatıyorsun.
  • yardımınız için teşekkür. ama elimde c4 yok. mayın var saadece.
  • ps4 te oyunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: molataput

ps4 te oyunuyorum.

valla kardeşim ben epey oldu orayı geçtim ama inan nasıl geçtim hatırlamıyorum. bir anlış bişey yaptım ve geçtim sonrasında nasıl yaptım diye hiç düşünmedim üzgünüm :(
  • Arkadaşlarını arkada bırakıp basıp gidiyosan sıkıntı oluyo onlarla yavaş yavaş geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevaplarınız için. fakat ne yaptıysam tutunamıyorum. yalnız videolara baktım koşarken silah yana alınıyor. benim ki silah hep önde. acaba ondan mı olmuyor.
  • halen atlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: molataput

halen atlayamadım

yanlış hatırlamıyorsam şöyle bişey olmuştu. en üstte o atlama yerine gelmeden önce bir tane daha düşman var onu öldürdükten sonra hemen atlama yerine doğru koşma bekle arkadaşların önce gitsinler ozaman zaten kendisi ayarlıyordu.
  • sonunda çözdük L3 düğmesini sonuna kadar iterek hızlı koştuğumu sanıyormuşum. ama L3 düğmesini ya bastırıp iterek yada iterken basmam gerekiyormuş. videolardan izlerken bu durumu farketmiştim. koşarken benimkinin silahı ileri doğru. ama videolardan izleyince silah yana alınıyordu. ps3 bf oynayan genç bir arkadaş sayesinde öğrenmiş olduk. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrardan teşekkürler.
  • koşarken elinde bıçak olacak en uca kadar koşup zıplama (space) tuşuna basıp zıpladıktan sonra kol ile oynuyorsan x tuşuyla merdivene tutunuyorsun. x kolda şarjör değiştirmeye karşılık geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.