Şimdi Ara

Ps4 ÇALINDI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Bende bugün PS 4 sahibi oldum. 176 TL te hirsizliga vs extra sigorta yapıyorlar yeni Alcaklar varsa haberiniz olsun. Not: ben yaptrmadim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Konsolun garanti belgesi yada faturası saklımıydı? Onların üzerinden cihazın seri numarasını öğrenerek sony ye bildirin durumu. Konsolu açar açmaz wifi üzerinden konumu belirlenebilir...
  • ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Polise başvurdunuz mu?

• Aklıma getirdim de için acıdı vallahi :( Geçmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun :(

• Geçmiş olsun, çok kötü bir durum.

Polise başvurun, buna ek olarak Sony ile mailleşin, durumu belirtin, hatta arayın direk. Hesap doğrumaları yaptıktan sonra makinenizin nerden internete girdiğini, konumunu öğrenebilirler. Bu bilgileri polise aktarım, suçüstü, baskın tarzı bit şey olabilir. Tabi bu dediklerim sony ve polisin işe istekli olup olmadığına bağlı hocam. Yasal yollara başvurun, bir şekilde gerisi gelir

• Geçmiş olsun..Nedir bu insan mahluklarından çektiğimiz... Dün gecede sahur vakti, camı acık bırakmıştım.. Tam camdan girmeye çalışırken mahallenin cocukları görüp baya bi kovaladılar ama tazı gibi şerefsiz yetişemediler.. Bende sesleri falan duydum kalktık polisi aradım.. Geldi aradılar taradılar yok.. Yerin dibine girdi sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 1 Temmuz 2014; 11:12:56 >
  • şerefsiz bunlar ya neyse aldım bimeksten bitane daha
  • Geçmiş olsun, Allah kimseye göstermesin... Bu gibi durumlar için ev eşya sigortası yaptırın, tavsiye ederim... Evdeki bütün eşyalarım sigortalı ve toplam 28.000-30.000 TL gibi bir rakamdan beyaz eşya/mobilyadan çatal kaşığa kadar yıllık 260 TL gibi bir rakama sigortalı... Çalınma, bozulma vs. hepsi sigortam dahilinde, herkese tavsiyem gidip büyük sigorta şirketleri acentelerinden fiyat teklifi alın ve kafanız rahat olsun...
  • geçmiş olsun hocam
  • Çalan şerefsizlerin annelerini bacılarını çok güzel andım burdan geçmiş olsun bir daha evin her yerini sıkı kontrol altına al
  • Çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • Aman allah kimsenin başına vermesin geçmiş olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Çalan şerefsizlerin annelerini bacılarını çok güzel andım burdan geçmiş olsun bir daha evin her yerini sıkı kontrol altına al

Annesinin ve kardeşinin bir suçu yok onları katmamanız daha doğru olur.
  • Benim ps3, tv, laptop hepsini goturmuslerdi. Gecmis olsun.

• Geçmiş olsun
  • HOCAM POİSE BAŞVURDUNUZ MU

• Geçmiş olsun.
  • Kapıyı kilitlemiyorsunuz,hırsızı günaha sokuyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.