Şimdi Ara

Ps4 ÇALINDI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost-riley

Eve hırsız girmesi sonucu ps4 um ds4 le beraber çalındı açıkcası bıdaha 1500 tl gıbı bır rakam vermek istemiyorum amazonda artık gondermıyor Türkiyeye sanırım alabileceğim güvenli bir yurtdışı site varmı acaba amazon gibi sağlam?

hocam merak ettim ya siz evdeykenmi oldu yoksa ev boşkenmi girmişler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

Eve hırsız girmesi sonucu ps4 um ds4 le beraber çalındı açıkcası bıdaha 1500 tl gıbı bır rakam vermek istemiyorum amazonda artık gondermıyor Türkiyeye sanırım alabileceğim güvenli bir yurtdışı site varmı acaba amazon gibi sağlam?

evde değildik ayrıca bi arkladaşın kapıyı kitlemiyorsunuz demişte kardeş kapıyı kitedik çelik kapıda çizik yok adam master kilidi ve yıldız kilidi kırmış adamlar kilitleri kırıyo ayrıca gelen çilingirci 150 tllik bir barel taktı abi bunuda kırar ama kırması için 1 saat uğraşması lazım onun için giremez size tavsiyem pahalı iyi bir barel taktırın kapıya ucuz kilitleri kırmaları 5 dakka sürmüyor içindeki dili kırıp kilidi boşa çıkartıolar yoksa bizim kapıda kitliydi evdeyken bi girseydi varya 2 gün döver polise öyle teslim ederdim

• Geçmiş olsun hocam. Ps4 almak cok zor. Zar zor parayi toplayip da aldim. Tekrar almissiniz hayirli olsun. Birdaha basiniza gelmesin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Başıma gelmesinden hep korktuğum olaydır bu. Poliste bir şey yapamıyor zaten. Bulamıyorlar bu çakalları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Geçmiş olsun. Başıma gelmesinden hep korktuğum olaydır bu. Poliste bir şey yapamıyor zaten. Bulamıyorlar bu çakalları.

"a"ları silebiliriz.
    Yapamıyor değil, genelde adi hırsızlıklarda "yapmıyorlar, bulmuyorlar". Yoksa istediklerini aslında süper bi başarıyla şaaaaaaak diye buluyorlar.
    Hele hele "sigortanız var mı" sorusu ilk sorulardan, varsa iş iyice kolaylaşıyor. Polis tanıdıklar da var, inanmayacaksınız ama filmlerdeki dizilerdeki CSI gibi çalışan ve bulan süper ekipler var diyorlardı

Geçende arkadaşım anlatıyordu, arabalarına 3 defa hırsız giriyor, her seferinde hava yastığını çalıyorlar.

Aklına geliyor, bir arkadaşını arıyorlar, adam başka bir semtte polis miymiş öyle birşey.
    Tamam diyor ben halledeceğim, söylesene kızım daha önce niye söylemedin falan filan..
    Neydi diyor senin arabanın plakası, şu...

Ertesi gün geliyor, tamam diyor, daha birşey olmayacak... Daha dadanan olmuyor.

Var mı böyle birşey ya
    Muhtemelen "bu araba bizim, bulaşmayın" diyorlar

Amcam da zamanında Özel Harekatçı arkadaşının yardımıyla dükkandan çalınan takım elbiseleri getirtmişti.
    Ertesi gün Ankara'da ÇinÇin mahallesinde orta bir noktada buluşuyorlar. Kamyonet geliyor. Adamlar arkasına askı düzeneği bile yapmışlar, bir sürü takım elbise duruyor, çık bak abi diyor, senin olanları alın... Babamla beraber girmiş malları almışlar, çok satılmayacak gibi olanları adamlara bırakmışlardı.

"İsterlerse" oluyor, herşey mümkün

Başka bir arkadaşımın arabaları çalınmıştı.
    Bulunması zor dediler.
    Kaskodan paralarını aldılar.

Sonrasında muhtemelen kasko devreye girdi, iş sigorta şirketine geçtikten sonra 1 hafta içinde araba bulundu.

Eh tabi kasko şirketi zararını nasıl karşılayacak, arabayı bulduracaklar, sonra satacaklar, bir miktar da komisyon verecekler bulunması için, hemen bulunuyor tabi Sigorta şirketi kâr bile etmiştir eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 3 Temmuz 2014; 15:04:11 >

• Bizim eve de girmişti bi tane.Bişey çalamadan fark ettik, kaçtı.Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

evde değildik ayrıca bi arkladaşın kapıyı kitlemiyorsunuz demişte kardeş kapıyı kitedik çelik kapıda çizik yok adam master kilidi ve yıldız kilidi kırmış adamlar kilitleri kırıyo ayrıca gelen çilingirci 150 tllik bir barel taktı abi bunuda kırar ama kırması için 1 saat uğraşması lazım onun için giremez size tavsiyem pahalı iyi bir barel taktırın kapıya ucuz kilitleri kırmaları 5 dakka sürmüyor içindeki dili kırıp kilidi boşa çıkartıolar yoksa bizim kapıda kitliydi evdeyken bi girseydi varya 2 gün döver polise öyle teslim ederdim

hmm öyleyse çok büyük geçmiş olsun hocam bu istanbulun harbiden çivisi çıkmış artık evde yokken camdan falan girse anlarım elik kapı kilidi kırmak ta nedir ya.Hiçmi komşular duyarda gelir korkusu yok ben yabancı apartmana girdiğimde bile bi tedirgin oluyorum kendimden :)

• Geçmiş olsun hocam.Cana geleceğine mala gelsin.

• geçmiş olsun, sigorta işi önemli, benim başıma gelmez dememek lazım
  • Geçmiş Olsun.
  • Geçmiş olsun

• Kardeşim gerçekten geçmiş olsun diyecek bişey yok küfürde etmek istemiyorum ne kadar etsek boş yani diyecek bişey yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Geçmiş olsun. Başıma gelmesinden hep korktuğum olaydır bu. Poliste bir şey yapamıyor zaten. Bulamıyorlar bu çakalları.

"a"ları silebiliriz.
    Yapamıyor değil, genelde adi hırsızlıklarda "yapmıyorlar, bulmuyorlar". Yoksa istediklerini aslında süper bi başarıyla şaaaaaaak diye buluyorlar.
    Hele hele "sigortanız var mı" sorusu ilk sorulardan, varsa iş iyice kolaylaşıyor. Polis tanıdıklar da var, inanmayacaksınız ama filmlerdeki dizilerdeki CSI gibi çalışan ve bulan süper ekipler var diyorlardı

Geçende arkadaşım anlatıyordu, arabalarına 3 defa hırsız giriyor, her seferinde hava yastığını çalıyorlar.

Aklına geliyor, bir arkadaşını arıyorlar, adam başka bir semtte polis miymiş öyle birşey.
    Tamam diyor ben halledeceğim, söylesene kızım daha önce niye söylemedin falan filan..
    Neydi diyor senin arabanın plakası, şu...

Ertesi gün geliyor, tamam diyor, daha birşey olmayacak... Daha dadanan olmuyor.

Var mı böyle birşey ya
    Muhtemelen "bu araba bizim, bulaşmayın" diyorlar

Amcam da zamanında Özel Harekatçı arkadaşının yardımıyla dükkandan çalınan takım elbiseleri getirtmişti.
    Ertesi gün Ankara'da ÇinÇin mahallesinde orta bir noktada buluşuyorlar. Kamyonet geliyor. Adamlar arkasına askı düzeneği bile yapmışlar, bir sürü takım elbise duruyor, çık bak abi diyor, senin olanları alın... Babamla beraber girmiş malları almışlar, çok satılmayacak gibi olanları adamlara bırakmışlardı.

"İsterlerse" oluyor, herşey mümkün

Başka bir arkadaşımın arabaları çalınmıştı.
    Bulunması zor dediler.
    Kaskodan paralarını aldılar.

Sonrasında muhtemelen kasko devreye girdi, iş sigorta şirketine geçtikten sonra 1 hafta içinde araba bulundu.

Eh tabi kasko şirketi zararını nasıl karşılayacak, arabayı bulduracaklar, sonra satacaklar, bir miktar da komisyon verecekler bulunması için, hemen bulunuyor tabi Sigorta şirketi kâr bile etmiştir eminim...

Okuyunda ibret alın

• Bizim eve de düzenli olarak hırsız girer.Led tv, para pul, parfüm hatta tişörtüme kadar çalmışlıkları var bu şeref fukaralarının.Yukarıda bir arkadaş apartmandakiler farketmedilermi demiş, hocam adam kapı kilit ne varsa kırmış evi yarı yarıya taşımış gündüz vakti ne gören var ne duyan.Kaldıki mahalle kültürürünün var olduğu, herkesin birbirini tanıdığı bildiği biyerde yaşıyorum 15 yıldır.Çok büyük geçmiş olsun kardeşim.Benim tv çalınmıştı ps3 e ve bağlı olduğu monitöre ellenmemişti.Ps4 aldım umarım onunda ömrü uzun olur.Rabbim herkesi böyle şerefsizlerden korusun.Şu ev eşyası garantileme işide çok mantıklı bozulsa çalınsa dert değil ama millet olarak boşvermeyi seviyoruz.Tekrar geçmiş olsun.

• düşünmesi bile kötü geçmiş olsun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.