Şimdi Ara

PS4 CALL OF DUTY GHOSTS MULTİPLAYER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yıllardır cod oyuncusu olarak suanda karşılaştıgım bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim bakalım çözüm bulabilecekmiyim
    PS4 çıktıgı gün makinayı ve cod ghosts u aldım sorunsuz olarak oynuyordum ancak 3 gun once yine oynamak için multiplayer i actıgımda ekranda CONNECT TO ONLINE SERVICE yazısı normal olarak cıkıyor ancak bir türlü baglantı kuramıyor ve birkaç dakika sonra THE CALL OF DUTY ghost server is not available at this time diye uyarı veriyor birkac gun denedim ancak birtürlü oyuna giremedim ACTIVISION desteginden biriyle görüştüm modem üzerinden port numaraları verdi bunları girmemi söyledi daha sonra bunlarıda girip denedim ancak yine baglantı kurduramadım aklıma telefondan erişim açıp denemek geldi telefonun 3G interneti ile PS4 ü ayarlıyıp denedim bu sefer oyuna girdi ancak NAT tipi strict oldugu için baglantı hızı cok dusuk oldu oyuna ilk baglantıda telefonu kullanıp multiplayera girişi yapıp sonra ADSL e giriş yapıp denedim oyuna giriyormu diye oyuna baglanıyor ancak baglantı hızı sorunu cıkmaya basladı odalara giremez oldu sonradan main menuye donup tekrar multiplayer a girmeye calıstıgımda yine baglanamama sorunu oluyor bir türlü çözemedim sorunu psn ve fifa 14 multileri sorunsuz calısıyor ama cod un multiplayerina giremiyorum ve çalışan bir sistemin bir anda neden sorun yaptıgını çözemedim yardımcı olucak arkadaslar varmı ???

• Selam,

Ayni sorunu bende yakın zaman önce yaşamaya başladım. Nette yazan her şeyi kısmen denedim. Herhangi bir sonuç çıkmadı. Eğer 3G üzerinden bağlanabiliyorsa modemin DMZ ayarlarından COD serverlarına bir alan yaratırsam online bağlantının çalışması gerekir diye düşünüyorum. Bir sonuca ulaşabilirsem cevap yazarım. 3G den bağlanabildiğini söylediğin için teşekkürler.
  • Maalesef düşündüğüm şeyler olmadı. Dmz ile portların hepsini tek IP ye yönlendirdim ancak sonuç değişmedi......https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m13.gif
    denemeye devam......
  • DMZ işe yaramıyorsa yine modem ara yüzünden upnp seçeneğini off yapıp deneyin genellikle Lan veya security bölümlerinde olur upnp seçeneği.
  • Durup dururken tamamen aynı sorun başıma geldi SOL Fiber Modemle(HG253s) DMZ ayarlı olduğu halde bağlanmıyordu en son olarak modemi fabrika ayarlarına çektim sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 22 Şubat 2014; 11:14:01 >
  • Upnp ayarini kapattiktan sonra sorun halloldu ttnet kullanip verdigi modem
    Varsa sizde bunu yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypriots

Upnp ayarini kapattiktan sonra sorun halloldu ttnet kullanip verdigi modem
    Varsa sizde bunu yapin

çok sağolun hocam bende UPNP kapanınca düzeldi.Kafayı yiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.