Şimdi Ara

PS4 diablo 3 kanai cube ve 3 socketli eşyalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım kanai cub ile silahları tamamen özelleştirebiliyoruz fakat legend gemleri 50den fazla geliştiremiyorum ve oyundaki hacked weapon olayı galiba herkes yapabiliyor... cübü aldım parşomenlerini topladım fakat silahtaki 3 legend gemi 50den fazla geliştiremiyorum ki silahımda bir arkadaş verdi 20milyon dps var ve üzerindeki gemler binlerce rank kasılmış eeee biz neden yapamıyoruz ps4 üzerinden. oyun pc de de var ama ps4 te daha zevkli burdan devam etmek istiyorum lütfen aydınlatırmısınız armor ve takılara da 3 soket eklemişler cüb sayesindemi yapılıyor. oyuna baya bir ara vermiştim dönünce baya değiştiğini fark ettim. yeni yeni keşfediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi söylersem görersin blizzarda :@

• cübü aldım'dan sonrasını okudum, başka ne komiklikler latifeler var diye. Sevgili günlük, yeni yeni keşfediyorum tarzı anlatım dışında bir şey yok.

cübü aldım'a kadar gelen arkadaşlar, tünelin ucu iyi bir yere çıkmıyor.
  • Hileyle oyun oynamanin neresi zevkli ugrasip kendin bir seyler yap ps4de cok itici geliyor diablo bana hile diz boyun 20milyon dpsle 100uzeri grftler felan

• adamlar ps'e oyun çıkardığı için pişman olacak, bir daha da çıkarmayacak, sonunda bu olacak bu gidişle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.