Şimdi Ara

PS4 DRİVECLUP VE FİFA 15 SPOTTA KAÇ TL OLACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün email geldi işbankasından. Bazı kredi kartı sahiplerine (bana da ) işbankasına internet şubesi ile giriş yapana 20 lira maksimum hediye şeklinde. Girişimi yaptım .10 kasıma kadar yüklenecekmiş bir gün. Bu 20 lirayı da oyunu satın alırken kulanabilirsiniz siz maximum kredi kartı olanlar.

http://prntscr.com/4ovbfx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 21 Eylül 2014; 13:42:57 >
  • tunc-rıdvan T kullanıcısına yanıt
    valla hocam n11 indirimleri oluyor sürekli hediye vs veriyorlar takipteyim hep yada suan üye ol misal n11e yeni hesap 11 tl cek veriyor direk 185-11 yapıpda direk alabilirsn 9taksit yada 1tl ye 75/1 kod al 170e de alabilirsin.

misal forumda 8.5-9 tl puan yüklü n11 hesaplar 2-3tl satılıyor onları aldım ve bkm expres 75/15 kod vardi veya forumda 1 tl satılıyor suan onu alıp kodlar birleşiyor o sekilde aldım

misal kendi ana hesabımda 23 TL indirim puanım vardi 2 ps4 1 cep teli vs aldımda yüklenmişti + 75/15 TL bkm indirim çekide 1tl aldım

dün 2 oyun sipariş verdim

1 tanesi GTA 5 PS4 Spottan 170TL di ceklerle 131 TL ye aldım + 20tl Maxipuanda kazandım.

PS4 DRİVECLUP VE FİFA 15 SPOTTA KAÇ TL OLACAK

Diğeri Bandrollü Driveclub 185tldi 161 TL ye aldım

PS4 DRİVECLUP VE FİFA 15 SPOTTA KAÇ TL OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 21 Eylül 2014; 14:05:18 >

• kocaman harflerle yazmanın mantığı nedir

"24) ­ Tamamı "Caps Lock" açık şekilde açılan başlıklar ve yazılan mesajlar yasaktır, görüldüğü takdirde müdahale edilecektir. Unutmayın caps lock açık şeklinde yazılan yazılar internette "bağırmak" anlamındadır ve tasvip edilmez. "

kafasına göre keyfi uygulumalar yapan yönetici!leri göreve davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 21 Eylül 2014; 14:01:16 >
  • tunc-rıdvan T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • Evil withinin fiyatini merak ediyorum.Bu oyunu aral getirmiyor bilkom adli firma getiriyor.İnsallah uygun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu spot olayini aciklayacak birisi var mi ? Ayni oyunu 250 tl yerine 160 liraya almak daha mantikli degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Spot'a geldi FIFA 15

Başta PSOyunu adlı çakallar olmak üzere, bazı spotçular 165TL gibi komik fiyatlara satıyor. Bunlara paranızı kaptırmayın, önümüzdeki hafta parasını hakkıyla kazanan, çakallığa başvurmayan spotçular normal fiyatında satacaklar oyunu. DriveClub, Sony oyunu olduğu için daha uygun fiyata çıkar.

Bunun nesi çakallık?Ticaret yapıyor adamlar.Alıcı varsa o fiyata satar bu gayet normal.

Arkadaşı eksilemişler ama haklı. Böyle talep olmasa o fiyatlar o kadar yukarı çıkmaz,oyun çıkar çıkmaz hatta çıkmadan spoçulara gidip oyunu soruyoruz almak istiyoruz e tabi adamlar bu talep karşısında fiyatı yukarı çekiyor. Bekleyin 1 ay sabredip almayın oyunları bakın nasıl düşüyor fiyatlar. Kadıköydeki spotçulardan biri fifayı 180 den sürmüş piyasaya, ilk günden gidip stokları tüketirseniz adam niye düşürsün ki fiyatı?

Amerikan psnden 60 dolara alınabiliyor dijital olarak, uzun vadeli oynayıp satmayacak adam gidip ordan alsın, disk alıp kazıklanmaya hiç gerek yok.

İnsanlarda sabır diye bir şey yok arkadaş. Spota düşer düşmez hemen koşturuyor alıyor sonra ulan bu spotçular ne kazıkçı yine sattılar fazladan fazladan diye yakınıyorlar. Yakınmasa bile affedersiniz ama salaklıktır yani bu. Bir kaç hafta bekle ölmezsin sonuçta. Sonra daha ucuza alır yine oynarsın.

• bugün ankarada iki farklı yere sordum daha doğrusu tam karşılıklı 2 farklı dükkana, biri 175 lira dedi diğeri 180 lira dedi. şimdi bakıyorum istanbulda bu oyun 160 lira civarı. ve bu konuda herkes spotçuların fiyatlarını abarttığı konusunda hem fikir, malum oyun henüz çıkmadı ve oyun pahalı diyerek. sonuçta ben spotçu değilim ve bu işten para kazanmıyorum fakat anlamadığım bir nokta var:

madem bu oyun çıktığında d&r da ve türevlerinde 250 liradan satışa sunulacak, spotçular fiyatlarını neden daha aşağıya çeksinler ki? ben ankara'da spotçu olsam diğer spot satanlarla bir fiyat belirlenir ve 5-10 tl az ya da fazla o fiyattan satışa sunarım. sonuçta bu oyunun en az 10 ay gideri var. neden 1 ay sonra 120 liraya çekeyim ki oyunu? alan alır alamayan gene gelir benden alır, müşteriyi d&r a mı kaptıracaz?

• Spottan alanın konsolu bozulsun !
  • Driver Club PS Plus a verilcek zaten almaya ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

çıkış fiyatını bilemem de

2-3 hafta beklerseni 30-40 lira daha ucuza bulablirsiniz

Bence de 30-40 tl ucuza olur gibi. O paranın da üzerine biraz daha ekleyip oynadığımız eskilerden birini ikinci el alabiliriz. Beklemeye değer. ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

Driver Club PS Plus a verilcek zaten almaya ne gerek var

demodan farki olmayacak ama o oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

Driver Club PS Plus a verilcek zaten almaya ne gerek var

demodan farki olmayacak ama o oyunun

Öyle Ama sonucta multiplayer oynanabiliyor
  • Sorun Amerika'da,İngiltere'de ki gibi Gamestop,Game mazazaları gibi asıl amacı oyun,konsol vb. gibi şeyler alıp satmak üzere iş yapan bir ciddi firmanın olmaması.Piyasada ciddi bir şekilde bu ürünlere talep mevcut fakat bu talebi karşılıyacak resmi bir firma olmadığından oluşan boşluğu modern görünümlü kasaba zihniyetli çakal esnaf kapatıyor olay bu.

Gamestop da mesela sürekli kampanyalar olur her oyun aldığınızda hesabınızda puan birikir bunu yeni alışverişlerinizde kullanırsınız indirim olarak.Mesela 2. el bir oyun getirdiğinizde sizden gayet iyi fiyata oyunu alırlar ve bunu kredi olarak başka 2. el yada sıfır oyunlarda kullanabilirsiniz.Oyun kiralama denilen muhteşem olayı zaten anlatmaya gerek yok.

Böyle bir firma bizde olsa fena mı olur ? Bu tür firmaların gelmesi için de Devlet tarafından ciddi bir teşvik ve yasal düzenlemeler-otorite gerekiyor ama devletin umurunda değil interneti yasaklayan bir zihniyet var ortada haliyle fazlada detaya inmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 21 Eylül 2014; 23:52:06 >

• Arkadaşlar bir site buldum.www.yesasia.com DÜnyanın bir çok ülkesine Türkiye de dahil , ücretsiz takipli kargo ile oyun gönderiyor. Ellerinde amerikan ,asya ve japon oyunlar var.Gelelim drive club'a :

http://www.yesasia.com/global/driveclub-us-version/1035124596-0-0-0-en/info.html?cl=1

US versiyon ücretsiz takipli kargo ile gönderim.Fiyat 63 dolar .Yaklaşık 141 lira. (www.doviz.com hesaplaması)

Almak isteyen olursa diye...

Araştırmalarım sürüyor

• Arkadaşlar spota niye sıcak bakmıyorsunuz? Fiyatından dolayı mı? Yarın almayı planlıyordum ama yorumlardan biraz endişelendim. Oyunun orijinalliğinde bi sıkıntı mı oluyor? Bugün spottan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finchh

Arkadaşlar spota niye sıcak bakmıyorsunuz? Fiyatından dolayı mı? Yarın almayı planlıyordum ama yorumlardan biraz endişelendim. Oyunun orijinalliğinde bi sıkıntı mı oluyor? Bugün spottan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Hiçbir sorun olmaz.GTA 5 alm ipştım hic sorun olmadı.Online da oynanıyor rahat rahat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.