Şimdi Ara

PS4 DRİVECLUP VE FİFA 15 SPOTTA KAÇ TL OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SORUYU MERAK EDİYORUM. PS4 DRİVECLUP VE FİFA 15 VEYA PES 15 SPOTTA NE KADAR OLACAK. BANDROLLÜ SATAN FİRMALARDA TAHMİNİM GENE SABİT 250 Yİ DAYARLAR GALİBA AMA BENİM MERAKIM BUNUN SPOTTA NE ARALARDA OLACAĞI. BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA TAHMİNİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM. HERKESE ZEVKLİ VE EĞLENCELİ OYUNLAR...

• Fifa spotta 160 tl, driveclub çıkmadığı için belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen ikisini de 160tl'den satarlar, sonuçta talep çok olur bu oyunlara. Hatta Driveclub Türkçe deyip 170den satanlar bile olur ilk ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa spota çıktı mı şu anda. Yoksa ön siparişten mi bahsediyorsunuz. Ön sipariş fiyatları biraz daha düşüktür diye tahmin ediyorum. Bu arada driveclup ın Türkçe olacağını da sizden öğrenmiş oldum. Süper oldu bu işte.
  • Spot'a geldi FIFA 15

Başta PSOyunu adlı çakallar olmak üzere, bazı spotçular 165TL gibi komik fiyatlara satıyor. Bunlara paranızı kaptırmayın, önümüzdeki hafta parasını hakkıyla kazanan, çakallığa başvurmayan spotçular normal fiyatında satacaklar oyunu. DriveClub, Sony oyunu olduğu için daha uygun fiyata çıkar.
  • Şu spotçu olayında sağlam birini bulsam da oyunlarımı alsam. Psoyun'dan alacaktım bak çakal makal dedin kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Spot'a geldi FIFA 15

Başta PSOyunu adlı çakallar olmak üzere, bazı spotçular 165TL gibi komik fiyatlara satıyor. Bunlara paranızı kaptırmayın, önümüzdeki hafta parasını hakkıyla kazanan, çakallığa başvurmayan spotçular normal fiyatında satacaklar oyunu. DriveClub, Sony oyunu olduğu için daha uygun fiyata çıkar.

Haydiiii niye öyle dedin şimdi bende tam ordan alacaktım kafamı karıştırdın ha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 4 ve PES 21 alınık
    11 ay önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunlara max 140 verilir
  • herhalde teknosa veya dr'de 250 tl'den satılacak ki bu kadar abartabilmişler fiyatı
  • Normalde spotta birçok oyun 130-150 arası satılırken bu fiyatlar gerçekten uçuk duruyor. Arkadasin dediği gibi fazla acele etmemek lazım. Ben de bekleyeceğim birkaç hafta daha.

• çıkış fiyatını bilemem de

2-3 hafta beklerseni 30-40 lira daha ucuza bulablirsiniz
  • quote:

Spot'a geldi FIFA 15

Bunun nesi çakallık?Ticaret yapıyor adamlar.Alıcı varsa o fiyata satar bu gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Spot'a geldi FIFA 15

Bunun nesi çakallık?Ticaret yapıyor adamlar.Alıcı varsa o fiyata satar bu gayet normal.

Arkadaşı eksilemişler ama haklı. Böyle talep olmasa o fiyatlar o kadar yukarı çıkmaz,oyun çıkar çıkmaz hatta çıkmadan spoçulara gidip oyunu soruyoruz almak istiyoruz e tabi adamlar bu talep karşısında fiyatı yukarı çekiyor. Bekleyin 1 ay sabredip almayın oyunları bakın nasıl düşüyor fiyatlar. Kadıköydeki spotçulardan biri fifayı 180 den sürmüş piyasaya, ilk günden gidip stokları tüketirseniz adam niye düşürsün ki fiyatı?

Amerikan psnden 60 dolara alınabiliyor dijital olarak, uzun vadeli oynayıp satmayacak adam gidip ordan alsın, disk alıp kazıklanmaya hiç gerek yok.

• FIFA 15'in resmi US PSN fiyatı 60$(134TL)'dır. Driveclub'ın ise resmi US PSN fiyatı 50$(111TL)'dır. Buna bakacak olursak FIFA 15'e max. 145TL, Driveclub'a ise max. 120TL verilir.
  • Sony Türkiye bir aralar Playstation'a özel oyunları özel fiyatlatlarla satıyordu, GT5'i nerdeyse herkes SONY Türkiyeden çok uyun fiyatla almıştı, sanki Özgür Kirazcı'dan sonra pasifleştiler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 21 Eylül 2014; 12:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

FIFA 15'in resmi US PSN fiyatı 60$(134TL)'dır. Driveclub'ın ise resmi US PSN fiyatı 50$(111TL)'dır. Buna bakacak olursak FIFA 15'e max. 145TL, Driveclub'a ise max. 120TL verilir.

Driveclub Ps+ sahipleri için 50$, normal sürümü 60$ (134tl) US psn yerine TR psn den 14 günlük denemelik Plusla 135tlye almak daha mantıklı bence. Tabi TR fiyatı belli değil daha ama 50$lik oyunlar hep 135tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 21 Eylül 2014; 12:45:08 >
  • Bu adamlara para kaptıracağınıza takas derdiniz yoksa store üzerinden alın oyunu.
  • driveclub 185TL Şuan ama dün n11 üzerinden 161 TL ye bandrollü sipariş verdim.

PSN üzerinden almayı düşünüyordum ama türkce cıkacagı için arşivime kutu olarak durmasını istediğimden kutulu verdim spotta 170cekiyorlar 155 civari alabiirsin ceklerle n11den bende 185tl sony bandrollüyü 161e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

FIFA 15'in resmi US PSN fiyatı 60$(134TL)'dır. Driveclub'ın ise resmi US PSN fiyatı 50$(111TL)'dır. Buna bakacak olursak FIFA 15'e max. 145TL, Driveclub'a ise max. 120TL verilir.

Driveclub Ps+ sahipleri için 50$, normal sürümü 60$ (134tl) US psn yerine TR psn den 14 günlük denemelik Plusla 135tlye almak daha mantıklı bence. Tabi TR fiyatı belli değil daha ama 50$lik oyunlar hep 135tl.

Driveclub hakkında yorumumu herkesin bir şekilde PS+ sahibi olduğu için 50$ olarak değerlendirdim. TR PSN fiyatını bilmediğim için o fiyatı baz alarak yorum yapamadım fakat Driveclub Türkçe geleceği için bence de TR PSN'den almak daha mantıklı olacaktır.

• 75 tl ye primary alırım fifa 16 çıktıgında 25tlden satarım 1 senelik oyun keyfim 50tl olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.