Bildirim
Ps4 Dualshock mu Xbox One Kolu Mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ds ye yenilenmiş ya da replika, xbox için de yurt dışı demişler ama orijinalliğine pek güvenemedim hocam, bana kalırsa ikisini de önermem fakat alternatif de öneremem
soruya gelirsek, oyunadığınız oyunlara göre seçim yapabilirsiniz, eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız dualshock alabilirsiniz, xbox koluna göre daha hafif, bana göre ds4 kolu xbox koluna göre daha iyi refleks sergiliyor, ama nfs, forza gibi yarış oyunlarında xbox kolu daha güzel bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam xbox one controlleri wirelass adaptör olmadan windows 10 sorunsuz kullanabilirmiyim? Çoğu kişi anlık kopmalardan vs bahsetmiş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Schwa
Hocam xbox one controlleri wirelass adaptör olmadan windows 10 sorunsuz kullanabilirmiyim? Çoğu kişi anlık kopmalardan vs bahsetmiş.wireless kısmında bilgim yok hocam, bendeki one s kolu, ucuz bluetooth adaptör ile kullanmıştım, sıkıntı olmamıştı, windows 10 da sorunsuz bağlanıyordu bluetooth, ama pili zayıflamaya başladı sanırım takılma oluyor artık. o yüzden kablolu olarak devam ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İkisini de uzun süreler kullandım, benim tercihim Xbox One Kolu olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X