Şimdi Ara

Ps4 Dualshock mu Xbox One Kolu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-yeni-nesil-kol-beyaz-p-HBV000007HPAE?magaza=CRKTEKNOLOJ%C4%B0

Microsoft Xbox One 

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-kablosuz-oyun-kolu-joystick-yurt-disindan-p-HBV00000ZLWW9

Pc de kullanacağım. Biri 229 biri 275 lira. Gönlüm xbox one kolundan yana ama yurt dışı olması bir problem yaratır mı acaba. Birde adaptör olmadan pc de ne kadar verimli kullanabilirim? Adaptöre ekstradan 400 lira vermek istemiyorum.

• ds ye yenilenmiş ya da replika, xbox için de yurt dışı demişler ama orijinalliğine pek güvenemedim hocam, bana kalırsa ikisini de önermem fakat alternatif de öneremem
    soruya gelirsek, oyunadığınız oyunlara göre seçim yapabilirsiniz, eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız dualshock alabilirsiniz, xbox koluna göre daha hafif, bana göre ds4 kolu xbox koluna göre daha iyi refleks sergiliyor, ama nfs, forza gibi yarış oyunlarında xbox kolu daha güzel bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Hocam xbox one controlleri wirelass adaptör olmadan windows 10 sorunsuz kullanabilirmiyim? Çoğu kişi anlık kopmalardan vs bahsetmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwa

Hocam xbox one controlleri wirelass adaptör olmadan windows 10 sorunsuz kullanabilirmiyim? Çoğu kişi anlık kopmalardan vs bahsetmiş.

wireless kısmında bilgim yok hocam, bendeki one s kolu, ucuz bluetooth adaptör ile kullanmıştım, sıkıntı olmamıştı, windows 10 da sorunsuz bağlanıyordu bluetooth, ama pili zayıflamaya başladı sanırım takılma oluyor artık. o yüzden kablolu olarak devam ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisini de uzun süreler kullandım, benim tercihim Xbox One Kolu olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualsense mi Xbox kolu mu
    3 yıl önce açıldı
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.