Şimdi Ara

Ps4 Dualshock Sticker Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 e sticker yapmaya karar verdim.Ama şu 3 ü arasında kararsız kaldım.Ps4 ün sticker ile olucak halinide attım buraya.Gözünüzü sevem bi yardım edin hangisi güzel görünüyor Yada hiç biri güzel değil deyip önerebileceginiz dualshock için güzel bir sticker var mı ?

• Ortadaki hocam. Ben bir tane Chelsea sticker ı görmüştüm ama sizin pek ilginizi çekmiyor sanırım. Bu arada ps4 stickerının linkini atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Ortadaki hocam. Ben bir tane Chelsea sticker ı görmüştüm ama sizin pek ilginizi çekmiyor sanırım. Bu arada ps4 stickerının linkini atabilir misiniz ?

Dostum ben kendım yapıyorum bunları belli bir link yok Yorumun için teşekkürler
  • Bende kararsızım valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Bende kararsızım valla

• LiuKang kullanıcısına yanıt
    Kendiniz mi yapıyorsunuz wow nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Kendiniz mi yapıyorsunuz wow nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ? :D

Dostum bu tasarımları ben kendım yaptım ama stickerları bu işte uzman olan bir grup var onlara yaptırıyorum.Yapmak istedigin sticker ı resım olarak atıyorsun onlar sana yolluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LiuKang kullanıcısına yanıt
    Peki ne kadar maliyeti var? Yurtdışından getirtsek ortalama 5$ fiyat çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Peki ne kadar maliyeti var? Yurtdışından getirtsek ortalama 5$ fiyat çıkıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_86640531/f_//tm.htm#86753631 dostum bende bu adamlara yaptırıcam konusunda herşeyin açıklaması var bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.