Şimdi Ara

PS4'e klavye ve mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 almayı düşünüyorum ancak,joystickle hiç oynamadım bu yüzden ps4 e klavye ve mouse takılabilir mi?

• Resmi olarak hayır. Daha doğrusu bu seçim oyun yapımcısına bırakılıyor. Genelde hiçbir yapımcı destek vermiyor.
    Gayri resmi olarak birkaç çeşit yol var. Benim sana önerebileceğim ;http://blog.gimx.fr/
    Fakat uyarayım pek çok bilgisayardan anlarım diyen adamın altından kalkamayacağı bir iştir. Eğer donanım kısmını aşabilirseniz yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 9 Temmuz 2014; 11:59:41 >
  • Playstation ın olayı kollar zaten. Klavye mouse la oynadıktan sonra ne anlamı kalır. Eller titreyecek arkadaş. Klavye mouse de hep aynı yere sabit koyuyorsun elini.
  • Sen gamepad ile oynamadıktan sonra hic ps filan alma dostum. O hisi yaşaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda kullanamazsın fakat yazışmalarda klavye kullanabilirsin.

Tavsiyem, Klavye-Mouse ile oynamak istersen PS4 almaman veya kendini DS4 e alıştırman
  • Benim klavye takma isteme sebebim çok daha başka arkadaş psn ps plus fifa2016 filan filan derken bi baktık elde avuçta bişey kalmadı bari kalvye takalımda 2 kol olarak kalvyedende bırıyle oynaya bılelım fıfayı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.