Şimdi Ara

PS4 Eject tuşu çalışmıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Bip sesi bugün update sonrası bende de ortaya çıktı. Kıllandım ilk başta ama sanırım bir sıkıntı teşkil etmiyor.

Normalde o sesin gelmesi lazımdı zaten. Unutmuşlardı herhalde koymayı o yüzden updatele geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam,basıp basmadığımızı anlamıyorduk disc çıkana dek
  • Bence basamıyosun,tuşları gizlemek için aralara koymuşlar parmağın girdi sanıyosun arada boşluk kalıyo basılmıyo biraz daha sert yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Arkadaşlar arızayı hallettim
    Makinayı yerinden kaldırıp alttan bi çaktım düzeldişaka gibi ama gerçek şu anda herhangi problem yok bazen dayak işe yarıyo

öncelikle, herkez ps4 ü cizilcek diye titizlenirken senin makineyi yumruklaman gercekten menedar olmuş şaka bi yana sorunun çözüldüğüne sevindim. nedir bu ps4 den çektiğimiz. bulup alması bi dert aldıkdan sonra kullanması ayrı dert..

Yumruk atmadım ya hafif bi sarstım diyelim

Hocam durup dururken kapanırsa falan çağır bi meydan dayağı yapalım aklı başına gelsin

• neredeyse 2 ay oldu makinayı alalı eject tuşunu kullanmak nasip olmadı killzone yi bir taktım öyle kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

neredeyse 2 ay oldu makinayı alalı eject tuşunu kullanmak nasip olmadı killzone yi bir taktım öyle kaldı

Akşam akşam iyi güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

neredeyse 2 ay oldu makinayı alalı eject tuşunu kullanmak nasip olmadı killzone yi bir taktım öyle kaldı

Fakirliğin Gözü Kör Olsun
  • İşin kötü tarafı bendeki oyunların tamamı digital. Eject tuşunu deneme imkanim bile olmadı. Bluray filmde almadım :)
    Denemek için film kiraliyacam..

• Bu sorun benim de başıma gelmeye başladı son birkaç aydır. İlk olarak Dijital Fifa 15'i oynarken konsol biplemeye falan başlamıştı, için de bluray yokken bluray varmış gibi çalışıyordu. Ne yaptıysam sorun tekrar ortaya çıkmaya devam ediyor, sonra konsolu dik kullanınca bir daha bu sorunu yaşamadım. Ta ki düne kadar. Sorun yine ortaya çıktı, GTA oynarken falan diski dışarı atıyor. Bazen çok ilginç bir şekilde gece konsol fişe takılıyken kendiliğinden bipleyip açılıyor, bu kadar saçma bir sorun ben hayatımda görmedim. İşin kötü tarafı ben bu konsolu spottan, WorldBazaar'dan almıştım, şimdi bunlara götürsem konsolu ilgilenmezler bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu sorun benim de başıma gelmeye başladı son birkaç aydır. İlk olarak Dijital Fifa 15'i oynarken konsol biplemeye falan başlamıştı, için de bluray yokken bluray varmış gibi çalışıyordu. Ne yaptıysam sorun tekrar ortaya çıkmaya devam ediyor, sonra konsolu dik kullanınca bir daha bu sorunu yaşamadım. Ta ki düne kadar. Sorun yine ortaya çıktı, GTA oynarken falan diski dışarı atıyor. Bazen çok ilginç bir şekilde gece konsol fişe takılıyken kendiliğinden bipleyip açılıyor, bu kadar saçma bir sorun ben hayatımda görmedim. İşin kötü tarafı ben bu konsolu spottan, WorldBazaar'dan almıştım, şimdi bunlara götürsem konsolu ilgilenmezler bile.

o sorunu yaşayan baya kişi var. youtube ve googleda ps4 eject problem diye aratırsanız yardımcı olacak bilgilere ulaşırsınız muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu sorun benim de başıma gelmeye başladı son birkaç aydır. İlk olarak Dijital Fifa 15'i oynarken konsol biplemeye falan başlamıştı, için de bluray yokken bluray varmış gibi çalışıyordu. Ne yaptıysam sorun tekrar ortaya çıkmaya devam ediyor, sonra konsolu dik kullanınca bir daha bu sorunu yaşamadım. Ta ki düne kadar. Sorun yine ortaya çıktı, GTA oynarken falan diski dışarı atıyor. Bazen çok ilginç bir şekilde gece konsol fişe takılıyken kendiliğinden bipleyip açılıyor, bu kadar saçma bir sorun ben hayatımda görmedim. İşin kötü tarafı ben bu konsolu spottan, WorldBazaar'dan almıştım, şimdi bunlara götürsem konsolu ilgilenmezler bile.

psn'den en son güncellemeyi indirip fat32 belleğinize atın sonra ps4'ü güvenli modda açın oradan indirdiğiniz güncellemeyi yükleyin sorun kalkacaktır ortadan

• Bir deneyeyim bunu hocam, yalnız yaptığım araştırmalarda bu da sorunu tam olarak çözmüyor sanırım. Sorun donanımsal mı yazılımsal mı belli değil.
    @Lucky Luciano o şekilde arattım ama pek yararlı bir şey bulamadım bir de foruma sorayım dedim. Bir arkadaş ps4'ün altındaki plastiği kaldırınca sorunu çözdüm demiş ama şimdi o parçayı sökmek ayrı dert, söktükten sonra çözüm olmazsa iş daha da karışık bir hal alacak.
  • Merhaba, benimde makinede eject tuşu takılı kalmıştı. Sony servise gönderdim. 3 hafta sonra makine geldi. Servis formuna baktığımda cihazı resetlediklerini gördüm. Makineyi açmamışlar bile. Yerinizde olsam cihazı direk fabrika ayarlarına dönderirim. Eğer sorun çözülmez ise hemen servise gönderin.
  • Bu nedenden dolayı değişim için servise verdim.1 aydır beklemedeyım cihaz gelınce burdan paylaşırım.
  • Bu durumu komik bir şekilde yaşamıştım bundan taa Eylül ayında falan Oyun oynarken bi cd takılıydı hatırlamıyorum Killzone sanırım hiç bi şekilde tuş çalışmadı ve çıkartamadım.Birde cihaz bir aylık oldugu ıcın beynımden asagı kaynar sular döküldü ulan daha ilk taksidini yatırmadık dedim kendi kendime.Sonra gaza gelip naptığımı soyleyım;gittim beyler ufak sivri meyve bıçağı aldım bıtane onu cd sokma yerine kibarca soktum.Gözüm dönmüştü,kendi playstation'nımı bıçakladım.Naptım nettim cdyi kurcaladım ordan birden manuel şekilde çıkardım cdyi.Cd'yi cıkardıktan sonra eject tusu calısmaya basladı.Bir dahada takılmadı.Sorun ya yazılımsal yada İçinde Cd varken komik bir şekilde donanımsal bug oluyor.İlginç bi durum
  • Dün gece 3 de aniden ps açıldı ve içindeki cd yi çıkardı..
    korktum bi anda durduk yere açıldığıniçin. Cin sandım ilk hareket etmedim yataktan biraz dua ettim. Sonra cesaret geldi gittim bu sırada cd yi çıkarmış olmasına rağmen hala çıkarma sesi geliyordu. Cd yi aldım. Sonra baktım internetten. sony kendi bi video çekmiş ps yi kapatın, tüm ışık döndükten sonra fişi çekin ve 3 dk bekleyin sorun devam ederse servisle irtibata geçin diye. Gerçekten rezalet... Sony gözden düşüyor bu hatalarla

• Beyler.. Bazi yabancı formlarda ayni sorunu yaşayan kişiler.. Cihaz yatay kullanildigi için eject tuşu dokunmatik oldugundan dolayi konsolun zeminle temas eden noktasına denk geldiği..zeminde yükseklik.eğim.hali v.s kisacasi tuş ile temas ettiginden dolayı takılı kalıyormuş.oda arizaya yol açıyormuş.diyorlar... Konsolun altına tuş kisiminin temas etmemesi icin kitap v.s ile deneyin diye çözüm sunmuşlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.