Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam arkadaşlar gelmeyenleri mağlup sayacağım.Artı başka arkadaşları dahil edeceğim onların yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

hocam benim niye haberim yok bu ligden ya :)

yer varsa katilmak isterim...

Dostum Arsenal takımı senindir.Fakat ilk maçını hükmen vermek durumundayım eski sahibinin gecikmesinden dolayı.

ARSENAL

@evs4evs'in takımı olmuştur..

• Tesekkur ederiz gelemeyen arkadaslar icinde o kadar bekledik k.bakmasinlar. ve ikinci maclar ne zaman belli olucak.

Grupta iki 3 puanli takim oldu cekismeli bir grup olcak belliki.

• Ajax & Napoli
    Barcelona & Juventus
    Monaco & Real Madrid

Bu maçlar eksik.Takım sahibi arkadaşlar sizler konudasınız fakat saat anlaşmazlıkları içindesiniz bugün bu maçları bitirin.

• Zman yoksa bu aksama kadar barca hukmen galip sayilabilir plusu bugun aliyorum onumdeki maclara bakarim cikarmayin sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ajax & Napoli
    Barcelona & Juventus
    Monaco & Real Madrid

Bu maçlar eksik.Takım sahibi arkadaşlar sizler konudasınız fakat saat anlaşmazlıkları içindesiniz bugün bu maçları bitirin.

Tamam bugun hallederim o zaman
  • Arkadaşlar ilerlemede ilk günden sıkıntılar oluşuyor fixtüre göre düzenli ilerliyelim dedim ama bakıyorumki zorlanıyoruz.Bunda yeni turnuvaya katılan arkadaşlarımızın etkisi büyük.

Bilerek fixtüre göre hareket ediyorumki biraz heyecan gelsin kan gelsin turnuvaya diye Yoksa 6 maçıda tamamlayın bitirin demeside vardı fakat işin rengi kaçardı.

• Ben hayatımda bu kadar adaletsiz turnuva görmedim. Aynı turnuvanın içinde 4-4.5-5 yıldızlı takım mı olur ? Madrid'le Monaco eşleşse ne olacak mesela ? Çekişmeli mi geçecek maç ? Turnuva yapılıyorsa karat alınır bütün takımlar eşit seçilir sonra kura yapılır böyle saçma değil. Benim yerimi başkasına verin iyi eğlenceler hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Ben hayatımda bu kadar adaletsiz turnuva görmedim. Aynı turnuvanın içinde 4-4.5-5 yıldızlı takım mı olur ? Madrid'le Monaco eşleşse ne olacak mesela ? Çekişmeli mi geçecek maç ? Turnuva yapılıyorsa karat alınır bütün takımlar eşit seçilir sonra kura yapılır böyle saçma değil. Benim yerimi başkasına verin iyi eğlenceler hepinize

16 adet eşit takım bul yapalım ozaman vardıda bizlermi yapmadık 2008 yılından buyana bu kaçıncı turnuva biliyormusun sen ?

İşime gelmiyor desen daha dogru olur.
    Evet gerçekte bile Real Monaco ile eşleşmiyor deme bu nasıl bir mantıkdır?

Güle güle sana gözükme birdaha benim turnuvalarımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Aralık 2013; 8:30:13 >
  • quote:

quote:

Ben hayatımda bu kadar adaletsiz turnuva görmedim. Aynı turnuvanın içinde 4-4.5-5 yıldızlı takım mı olur ? Madrid'le Monaco eşleşse ne olacak mesela ? Çekişmeli mi geçecek maç ? Turnuva yapılıyorsa karat alınır bütün takımlar eşit seçilir sonra kura yapılır böyle saçma değil. Benim yerimi başkasına verin iyi eğlenceler hepinize

16 adet eşit takım bul yapalım ozaman vardıda bizlermi yapmadık 2008 yılından buyana bu kaçıncı turnuva biliyormusun sen ?

Öyle gözükmeli falan terbiyesizce konuşma fikrimi belirttim ve çıktım kimse kimseden ustun değil burada gözükme falan ayıp

• quote:

quote:

quote:

Öyle gözükmeli falan terbiyesizce konuşma fikrimi belirttim ve çıktım kimse kimseden ustun değil burada gözükme falan ayıp

Fikrini belirtirkende biraz düşün öyle belirt ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Ben bu konuyu nasıl kaçırırım ya. Çabuk bitirin de yenisini yapın.

Katılmak istersen AJAX ı sana vericem dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

hocam benim niye haberim yok bu ligden ya :)

yer varsa katilmak isterim...

Dostum Arsenal takımı senindir.Fakat ilk maçını hükmen vermek durumundayım eski sahibinin gecikmesinden dolayı.

ARSENAL

@evs4evs'in takımı olmuştur..

Eger hani zaman varsa( saat onemli cunku calisiyorum) yeni gelen arkadasada haksizlik olmamasi icin asenal maçını yapabiliriz. Zaman yoksa sorun olursa ozaman arsenali yeni alan arkadas malesefki maglup sayilcak

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Bugün gelir kuvvetle muhtemel.Yaparsınız maçınızı bende hükmene meğilli değilim çünkü son çare olur o.

• Eyvallah black hocam.tamda seasonsta oynadigim takim:)

@yuzi hocam bugun mutlaka yapariz allahtan bir mani cikmazsa..

• Ajax'a bir arkadaş aranıyor.

• hocam bu akşam 19:30 20:30 gibi online'ım dün psn'den talepte attım.. eğer olmazsan gece 1 den sonra bana mail çakarsan bende ona göre girebilirim oyuna..
  • Psn adresini yazarmısın kardeşim.

• quote:

Psn adresini yazarmısın kardeşim.

ERTUGDARK psn.. gerçi ilk mesajda yazmıştım göremedin herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 21 Aralık 2013; 11:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

hocam bu akşam 19:30 20:30 gibi online'ım dün psn'den talepte attım.. eğer olmazsan gece 1 den sonra bana mail çakarsan bende ona göre girebilirim oyuna..

Dostum akşam o saatlerde online olacağım ben de, forumdan haberleşiriz tekrardan bitirelim bu maçı bugün
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.