Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumartesi kalabalık olursak değerlendirelim arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunku son maclar iyidi belki 3 division zor diye 4 kolay diye ama az kisi olmamiza ragmen iyi eglendim bir kac hata yaptim any oynarkende k.bakmayin elinize saglik

• Internet daha yeni geldi arkadaşlar,kusura bakmayın dün için. Bu akşam kısmetse gelicem kulübe.
  • abilerim kusuruma bakmayin 2 haftadir yokum. bu cumartesi veli toplantisi var goz boyamak lazim evde o sebepten oturu aksam ps acmiyorum. en yakin zamanda aranizdayim. toplantida bana cok giydirirlerse o zaman ayri tabi

"Daghan cok zeki cok akilli zehir gibi ama calismiyor. Dersleri kaynatip sinifi costuruyor. Cok efendi ama sinifta bambaska. Hedehede hödöhödö"

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Dunku son maclar iyidi belki 3 division zor diye 4 kolay diye ama az kisi olmamiza ragmen iyi eglendim bir kac hata yaptim any oynarkende k.bakmayin elinize saglik

bence dün çok başarılıydın,güven verdin
  • Toplanıyor musunuz beyler?
  • Bende takıma katılmak istiyorum yer var mı
  • Ben c.tesiye kadar yokum gibi biraz rahatsizim bide isler yogun erken cikarsam gelirim cuma gunu falan ama c.tesi pazat kesin aranizdayim

• tembelpbci kullanıcısına yanıt
    Yer var dostum.

Yaş, şehir, mevki ve overali belirtirmisin..

• Yaşım 17 , İstanbul . Mevki ST . overall 80 . Ayrıca Teke tek maçta beni yenicek kişi yoktur diye tahmin ediyırum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

Yaşım 17 , İstanbul . Mevki ST . overall 80 . Ayrıca Teke tek maçta beni yenicek kişi yoktur diye tahmin ediyırum

Teke tek maç bizi ilgilendirmiyor

• Toplanacak mıyız beyler? Bi çay koyup açıyorum oyunu
  • proyu cb ayarlamak ne zor is yahu! oyun stili falan degil, fiziksel ozellikler cok daha zor valla. boyumu 6'00 yapsam adam kafa toplarinda seyirci kesiliyor basimiza. 1.50 boyunda adamdan kafa topu alamiyor.
    Boyu 6'01" yapsam adam birak tank, tam bir salyangoz oluyor. ayagini kaldirip mudehale yapana kadar rakip gol atiyor, ustune santrayla basliyoruz, bizimki mudehaleyi anca bitirmis oluyor. bugun bunaltti bu durum beni cok dandik ya bu physical appearences ayarlamayi hic becermiyor fifa

• Malesef öyle bu durum. En baştan beri sıkıntılıydı ama sanki 14 biraz daha dengesiz geldi bana. Adamı bir parça kalın yapıyorsun yerinden kalkamıyor,bir geri alıyorsun ikili mücadelelerin hepsinde fukara sümüğü gibi yapıştırıyorlar. Çok sıkıntılı
  • Toplandınız mı beyler?
  • Ben 1 saate yada yarim saate acicam ps4 u sabahlancaksa varim ben

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Yavaştan toplanırız öyleyse
  • Selamlar.

Toplanıyormusunuz akşamları ben gece vardiyasındayım bikaçgün.
  • Arkadaşlar günaydın öncelikle,

Bir süredir PS4 hdmi sorunu yaşadığım için giremedim malesef ama sabah itibariyle hallolmuş gibi görünüyor sorun. İlk gün yazdım diye düşünmüştüm konuya ama başka yerle karıştırmışım sanırım kusura bakmayın.
  • selamlar,
    bu akşam yapalım 3-5 maç,,
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.