Şimdi Ara

[PS4] Fifa 15 CHAMPIONS LEAGUE 32 KİŞİLİK DEV TURNUVA! ŞAMPİYON: LİVERPOOL (Arnold Schwarzenegger) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
2
Favori
13.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Aynen. Hocam zaten bizim şansımız yok bu turnuvada ya madrid ya da barcelona gelecek şans içib

Bana tot , cska gibi takımlar da yeterdi hocam ... Neyse önümüzdeki turnuvalara bakıcaz

Aynen hocam orantısız güç olmuş keşke Ort 4,5 yıldızdan veya 4 ten takımlar alsaydık lige

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Hocam maç takvimi belli mi ?

Turnuvada fikstür yok hocam turnuva başladığında belli bir süre verilecek ve bu süre içerisinde rakipler ile iletişime geçilip tüm maçlar yapılmış olucak

Alıntıları Göster
    Hocam daha fazla yedek ekleme şansın yok mu veya eklenmeyecek mi? Bir önceki sayfada yedek için başvuru yapmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.
    Oyunu almayan veya turnuvaya başlamayan illaki olacaktır diye düşünüyorum. Senin turnuvana katılmak isterim. Yedek de olsa, eklersen sevinirim.

psn:thehereticman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 12 Eylül 2014; 1:05:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Hocam daha fazla yedek ekleme şansın yok mu veya eklenmeyecek mi? Bir önceki sayfada yedek için başvuru yapmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.
    Oyunu almayan veya turnuvaya başlamayan illaki olacaktır diye düşünüyorum. Senin turnuvana katılmak isterim. Yedek de olsa, eklersen sevinirim.

psn:thehereticman

düzenliycem hocam merak etmeyin unutmadım sizi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Aynen. Hocam zaten bizim şansımız yok bu turnuvada ya madrid ya da barcelona gelecek şans içib

Bana tot , cska gibi takımlar da yeterdi hocam ... Neyse önümüzdeki turnuvalara bakıcaz

Aynen hocam orantısız güç olmuş keşke Ort 4,5 yıldızdan veya 4 ten takımlar alsaydık lige

Beyler daha başlamadan havlu attınız kupaya biraz özgüven lütfen

@zeuserdem dostum kupadaki katılacak takımları turnuva başlamadan evvel belirttim zaten bu tarz düşünceleri kupa başlamadan önce söyleyin başladıktan sonra hayıflanmanın pek anlamı yok

• 27-28 i gibi başlayalım turnuvaya yoksa araya bayram falan girecek.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Bize çıkınca böyle oldu sorun yoj hocam ben ajax ile banko uefa ile gidecem hadi hayırlısı

• Demo'da BVB cok iyi ya
    Şanslıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTorres -- 12 Eylül 2014; 3:20:55 >
  • Son dakika..
    City'li Aguero'dan rakiplere tas.. " Birinci belli, ikinci kim? Olum grubunun oldureni olacagiz.. "

• Daha Salih uçanla tottinin gücünü gormedin

• Nani'li Capel'li Carvalho'lu Sporting götürür bu turnuvayı :D
  • efsanenin çıkışına az kaldı
  • Ayın 26sındamı Türkiye'de olacak ?
  • Belçika'ya getireceğiz bu kupayı!
  • Ajax lı futbolcular düz koşulara başladı

• Şampiyon Bilbao gerisi sırayı belirlesin :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dzeko'dan Sir Alex'e cevap..
    "Salih saygi duydugumuz bir oyuncu.. Ikincilik yarisinda kendilerine basarilar diliyoruz!"..
  • takımımız tottenham, stadımız white hart lane
    rakiplerimiz korkmasın titresin uleyn
    ileri uçta bekliyor adebayor
    siz anca yapın goy goy
  • quote:

Ajax lı futbolcular düz koşulara başladı

Zaten sadece düz koşu yapıp dönecekler ülkelerine
  • bende yeni ps4 aldım . kura çekimine geç kalmışım ama yedeklerden şansımı deniyim bari

PSN : Dreouz
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam alıştırma yapıyorum yar saha kendi saham arasında en hızlı koşan futbolcuya ödül veriyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.