Şimdi Ara

[PS4] Fifa 15 CHAMPIONS LEAGUE 32 KİŞİLİK DEV TURNUVA! ŞAMPİYON: LİVERPOOL (Arnold Schwarzenegger) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
2
Favori
13.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Schalke ile aynı grupta olanlar. Bu gece yapabiliriz maçları. Psn todiefor87

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porto nun eski sahibinin ayrıldığına sevindim.Dünden beri mesaj atıyorum cevap alamıyordum.Maç yapacağız dedim sonunda cevap vermişti tamam dedi geldi gidiyor dortmund m.utd barcelona gibi saçma saçma takımlar alıyor falan sonra mesaj attım çıktı o sıra girmiş season oynuyor neyse bekledim maç bitmesini bitince oynayacağız tam 2-0 öndeyim dakika 35.55 arkadaşın interneti koptu sonra mesaj attım 2 kere bekledim 1 saat açmadı bugünde mesaj attım gündüz.Kendisi açıktı oyun oynuyordu yine cevap vermedi.Böyle sorumsuz kişilerle olmaz.İyi olmuş bıraktığı.Yeni gelen arkadaş ne zaman isterse yaparız.
  • porto onlıne psn . fenerbahce_6929 rakıblrımı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

Schalke ile aynı grupta olanlar. Bu gece yapabiliriz maçları. Psn todiefor87

Kaç gibi müsait olursun maçlar için ?
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Müaaitim 1e kadar falan

• quote:

Müaaitim 1e kadar falan

gel yapalım ozaman bekliyorum
    Tamam ekle beni. Hangi takımsın sen

• quote:

Tamam ekle beni. Hangi takımsın sen

psnde problem var ekleyemiyorum sen dene psn ylonenn takım tottenham. Bakmadın mı hiç grubunda kimler var diye ?
    Takımları biliyorum da kim hangi takım bilemedim ekliyorum şimdi sıkıntı olmazsa bende de

yolladım istek
  • M.City 2-3 Bayern Münih
    Bayern Münih 5-2 M.City

Grubu 11 puan ile tamamladım.

3G-2B-1M AG13 YG11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 28 Eylül 2014; 0:49:19 >
  • Yapalim mi biz de macimizi hocam artik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam sizin Olymipakos gözüküyor ilk sayfada bende anlamamıştım maç yapalım dediğinizde. Tottenham olduğunuzu bilmiyodum :)
  • Real Madrid : 2 - Beşiktaş : 1

Beşiktaş : 0 - Real Madrid : 4

Böylelikle 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile grubu 14 puanla tamamladım üst turu bekliyorum
  • Hocam bugun kaçta açısınız yapalım şu maçı bitsin benim grup serüveni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkancavdar88

hocam sizin Olymipakos gözüküyor ilk sayfada bende anlamamıştım maç yapalım dediğinizde. Tottenham olduğunuzu bilmiyodum :)

Turnuanın başında takas yapmıştık ilk sayfada değiştirmeyi unutmuşum hatırlattığın iyi oldu düzelttim

Tottenham : 0 - S.Lisbon : 1

S.lisbon : 0 - Tottenham : 4
  • Güncel puan tablosu ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 28 Eylül 2014; 12:56:08 >
  • Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim hiç ancak oyun malesef çok fazla arcade olmuş. Oyuncuların hızı ve dengesizliği,top oynamaya çalışanları oyundan soğutuyor malesef. Dün az daha silecektim oyunu o kadar saçmaladı. Adamın adı Ronaldo diye iki omuz darbesini sinek ısırığı gibi algılaması mı dersin,al koştur(PES olmuş bu direk) arkandan baksınlar mı dersin. Defansı da r2 ya da yoğun presle yapmıyorum söyleyeyim. Ha bir de ping pong geri dönmüş,hayırlı olsun.
    Kısacası olmamış,soğudum dün itibariyle oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 28 Eylül 2014; 12:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: furkancavdar88

Turnuanın başında takas yapmıştık ilk sayfada değiştirmeyi unutmuşum hatırlattığın iyi oldu düzelttim

Tottenham : 0 - S.Lisbon : 1

S.lisbon : 0 - Tottenham : 4

Şef beni 4 galibiyet 1 maglubiyet yapmışsın.
    Bütün maçlarımı kazandım ben :)

Düzeltebilirsen sevinirim sadece dortmund ile kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Güncel puan tablosu ;

D Grubu'nda Arsenal 4 maç yaptığı halde 3 maç gözüküyor. Bir hata olmuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 28 Eylül 2014; 12:47:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.