Şimdi Ara

[PS4] Fifa 15 CHAMPIONS LEAGUE 32 KİŞİLİK DEV TURNUVA! ŞAMPİYON: LİVERPOOL (Arnold Schwarzenegger) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
2
Favori
13.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevap alamayanı niye çıkarıyorlar ki adam gel maç yapalım diyor karşı taraf geri dönmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

cevap alamayanı niye çıkarıyorlar ki adam gel maç yapalım diyor karşı taraf geri dönmüyor

Turnuvadan değil gruptan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

Turnuvadan değil gruptan

• PORTO ONLINE SON IKI MACIM VAR AZ ONCE ARKDSA YAZDIM PSNDEN MACLARI YAPALIMII DIE
  • Turnuvayi oluşturan arkadaş kuraları ne zaman çekmeyi düşünüyorsun ? Maçların oynanma süresi üzerinden 1 hafta geçti hala bir hareket yok.Vaktin yok ise birine devret o halletsin.

• Neden bekliyoruz hala cozemedim.Finale kadar yolu belirleyebilirsin sonra bidaha kura cekmessin bizde maclari yapip bitiririz

• Yeni turnuva açtım arkadaşlar maçlarını aksatmayacak herkes davetlidir : http://forum.donanimhaber.com/m_98086437/f_//tm.htm#98086437
  • Ne zaman çekilcek kuralar zaman geçdi baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Turnuvayi oluşturan arkadaş kuraları ne zaman çekmeyi düşünüyorsun ? Maçların oynanma süresi üzerinden 1 hafta geçti hala bir hareket yok.Vaktin yok ise birine devret o halletsin.

Kendisi elendi diye herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turnuva iptal oldu galiba
  • Arkadaşlar bayram sebebi ile fazla bekledik düzgünce sıkıntıları dile getiren arkadaşlardan özür diliyorum gecikme için

/Fakat dexterM ve black nedir probleminiz bu kadar çok anlamadım bayramdayız farkındasınız dimi bayram telaşınız falan gitmeler gelmeler yokmudur sizde bu kadar çok heyecan yapıyorsunuz 7/24 ps4 başında falanmısınız aksaklıklar özel işler herşey olabilir beğenmeyen kendi turnuvasını açar yada çıkar turnuvadan özelliklede dexterM elendi falan demişsin benimle iletişime geçip sordunmu hiç böyle diyorsun ?

Bu turnuvadan sonrada yine turnuvalarım devam edicek istemeyen yada asılsız iddaalarda bulunacaklar katılmasınlar teşekkürler
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Üst tur kuraları ;
    -------------------
    Cska vs. Shaktar Donetsk

PSG vs. Liverpool

B.Leverkusen vs S.Lisbon

Galatasaray vs. A.Madrid

RealMadrid vs. Zenit

B.Dortmund vs. Fenerbahçe

Chelsea vs. Barcelona

Porto vs. Bayern Munich

Üst turdaki maçları için son tarih 10.10.2014'tür herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 7 Ekim 2014; 20:45:17 >

• Uefa'ya giden takımlar ;
    ---------------------------
    - Roma
    - Ajax
    - Tottenham
    - Milan
    - Juventus
    - Basel
    - Monaco
    - Anderletch
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Porto listede yok halbuki benim üstümdeydi 2. olarak çıkmıştı
  • Kimsenin seninle problemi yok hocam 1 hafta geçiyor cevap bile yazmıyorsun doğru düzgün ben takımımı bile unuttum .10 saniyeni alır kura çekmek forumda diğer konulara cevap yazacagina halledebilirsin burda bi dünya insan seni bekliyor , biraz anlayişli ol .
  • Anlayış karşılıklıdır hocam seninle polemiğe girme niyetim yok evde bilg başında değildim yazdığım yorumlarıda mobilden girdim dedektiflik yapacağına pm ile bana ulaşabilir oradan sorabilirsin herneyse uzatmaya gerek yok. iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Anlayış karşılıklıdır hocam seninle polemiğe girme niyetim yok evde bilg başında değildim yazdığım yorumlarıda mobilden girdim dedektiflik yapacağına pm ile bana ulaşabilir oradan sorabilirsin herneyse uzatmaya gerek yok. iyi akşamlar.

mobildende halledebilrdin.hiç olmadı 16 tane kagit parçasına takımları yazıp katlayabilirdin . Neyse uzatmayalım.

R.madrid ekliyorum yapalim maçımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Anlayış karşılıklıdır hocam seninle polemiğe girme niyetim yok evde bilg başında değildim yazdığım yorumlarıda mobilden girdim dedektiflik yapacağına pm ile bana ulaşabilir oradan sorabilirsin herneyse uzatmaya gerek yok. iyi akşamlar.

mobildende halledebilrdin.hiç olmadı 16 tane kagit parçasına takımları yazıp katlayabilirdin . Neyse uzatmayalım.

R.madrid ekliyorum yapalim maçımızı

Durumum bunu yapmaya müsait değildi merak etme olsaydı yapardım buda bu konuyla alakalı son yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 7 Ekim 2014; 21:49:04 >
  • Eklemedin sanırım hala adresin çok uzun sen beni eklersin ne zaman yapalım maçları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

Eklemedin sanırım hala adresin çok uzun sen beni eklersin ne zaman yapalım maçları ?

ismini aramaya yazdım 10 dakikadır bekliyorum. Aşırı yavaş psn
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.