Şimdi Ara

{PS4} Fifa 15 Pro Club RED DEViLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ps3 Fifa 14'den beri düzenli oynadığım Pro Club 'da Ps4 geçiş yaptığım için takım kurmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Kulübümüz İngiltere'nin köklü kulüplerinden ManU olarak bildiğimiz Manchester United

Tecrübesi olan takım içerisindeki diğer oyuncular ile uyum içerisinde çalışan ekip arkadaşlarımızı aramaktayız.

Online süresi yüksek ve Pro Club oynamayı seven arkadaşların katılımlarını bekliyoruz..

PSN: JackJones54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSkull -- 12 Ekim 2014; 16:31:52 >

• Psn: eBRiHanceR-TR St 83

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin kardeşim alımlar devam etmektedir..
  • Hoş bulduk.

• Merhabalar beni de yazabilirsiniz eğer boş yeriniz varsa halihazırda. mevkim sol açık psn nickim: anxius215
  • Ekledim dostum yerimiz var tabiki..
  • Psn:ficarof44
    Ölümüne oynariz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır ekledim..
  • dr_anjinsan ekleyebilirsiniz, pozisyon dmc
  • dr_anjinsan D kullanıcısına yanıt
    Psn'den ekledim..
  • the clup couldnt be loaded ... diyor, ne anlama geliyor acaba, nasıl katılacam kulübe
  • Merhabalar hocam , fifa pro club 2012 yilindan bu yana guncel olarak olarak cesitli kuluplerde oynadim yurtdisi yurtici pro clublarda tecrube edindim . Bu yil ps4 u yeni aldim takiminiza katilmak isterim mevkim orta saha , tecrubeli bir oyuncuyum hic supheniz olmasin takim ici sohbetler, toplantilar , kurallarda tecrubem var takim icinde ozel bir kuraliniz varsa belirtebilirsiniz . +90 539 277 45 90 whatsapptan ulasabilirsiniz .Kendi isim oldugu icin is saatlerinde sikinti yasamiyorum 6 gibi online olurum gece kadar . Yanliz haftasonlari coluk cocuk oldugundan fazla online olamayabiliyorum . Istanbulda ikamet etmekteyim .Tesekkurler simdiden ...

Yas : 27
    Mevkii : ortasaha
    Gsm : +90 539 277 45 90
  • herkes whatsapp kullaniyorsa whatsapp grubu mantikli olabilir cesitli turnuvalara katilabiliriz bildigim aktif bir lig var yeni kuruldu basvuru da yapabiliriz
  • Bende bir manu fanı olarak katılmak ısterdım ama Pro Club pek oynamıyorum başarılar sizlere

• alımlar devam ediyorsa PSN: ismailtopcu92
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.