Şimdi Ara

[PS4] FIFA 15 UEFA KUPASI - YARI FİNAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık futdaki bizim turnuvaların bile tadı kaçtı hacı..
  • Kardeşim Valencia da güzel takım yazılabilir.
  • Psn :matmarza
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Kardeşim Valencia da güzel takım yazılabilir.

Sevilla - Lyon - PSV - Valencia arasında kaldım ben de. Bunlardan en iyisini seçmekte zorlanıyorum açıkçası.
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Sevilla ve valencia ile oynadım ikiside iyi oynuyor
  • Arkadaşlar şuan itibariyle 25 kişi olduk, yeni yüzler de var katılımcılar arasında. Eski-yeni her katılımcının turnuvayı sonuna kadar takip edip maçlarını fair play çerçevesinde bitirmesini umuyorum, 4-5 maç yapıp ortadan kaybolma gibi durumlarla umarım karşılaşmayız
  • Kardeşim 26. myuncu olsun. Birazdan psn i falan yazar. Kendisi benim çocukluk arkadaşım olurda biraz. Oynamayı beceremez ama olsun artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Kardeşim 26. myuncu olsun. Birazdan psn i falan yazar. Kendisi benim çocukluk arkadaşım olurda biraz. Oynamayı beceremez ama olsun artık

Tamamdır ekledim
  • Ben de talibim.

Hafta içleri akşam 20:00 - 23:00 arası yapabilirim maçları.

PSN : theokvays
  • katılmak istiyorum psn imzamda yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benide eklersin PSN: aligs23
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligs24

hocam benide eklersin PSN: aligs23

Seni yedeğe yazıyorum 29. olduğun için.
  • Liste dolmuş hemen. Bu akşama kuralar çekilir mi

• ne çabuk doldurdunuz turnuvayı, turnuvayı 30 kişiye çıkarmıyacaksan :) yedeklere beni de yazar mısın

takımların kura ile çekilmesi falan güzel olmuş, ricadan fazlasını yapmak istedim takım sayısını yükseltmek ligin düzenini çok bozmuyacaksa yükseltelim diye öneriyorum, kıskandım ulan

hem nerede wolfsburg, fiorentina, lazio, benfica, real sociedad ayıp değil mi

ayrıca turnuvaya katılamayacak olsam da nacizane bir fikir one sürüyüm gerçi takımlar belli olmuş geç olmuş biraz ama belki ileride bir turnuva da yapılabilir. turnuvaya 5 yıldızlı hiç bir takım koyulmayıp takımlar 4,5 ve 4 yıldızlardan oluşturulursa çok daha taktiksel maçlar olabilir diye düşünüyorum

psn: evrenugur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenugur -- 9 Ekim 2014; 11:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Kardeşim 26. myuncu olsun. Birazdan psn i falan yazar. Kendisi benim çocukluk arkadaşım olurda biraz. Oynamayı beceremez ama olsun artık

HEHEHE; HER TURNUVAYA Bİ FASULYE TAKIM LAZIM :):):)

PSN : mrtync

selamlar
  • Ne çabuk dolmuş buralar ya xbox'ı bırakmamın temel sebebi bir hafta başvurular dönemi yapardık 8 kişi başlardık turnuvaya umarım keyifli bir turnuva oyun herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenugur

ayrıca turnuvaya katılamayacak olsam da nacizane bir fikir one sürüyüm gerçi takımlar belli olmuş geç olmuş biraz ama belki ileride bir turnuva da yapılabilir. turnuvaya 5 yıldızlı hiç bir takım koyulmayıp takımlar 4,5 ve 4 yıldızlardan oluşturulursa çok daha taktiksel maçlar olabilir diye düşünüyorum

Bencede çok mantıklı
  • En azından güçlerine göre takımlar gruplara dağıtılabilir.
    Yani A gurubunda Real, Barça,M. City.........
    B gurubunda ise Zenit, FB,GS,BJK..........
  • Şimdi atıyorum Fenerbahçe ve Real Madrit arasında bariz farklar var en azından real barca b.münih gibi takımları dahil etmesek olabilirmi??

• arkadaşlar turnuvada yeniyim santradan direk depara kalkmak yasak mı? Çok sinir bozucu bir şey olduğu konusunda hepimiz hem fikir olmalıyız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.