Şimdi Ara

[PS4] FIFA 15 UEFA KUPASI - YARI FİNAL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunluk olarak sanırım 5 yıldızlı takımları kimse istemiyor turnuvada, o halde çıkarılabilir, maksat zaten beraber keyifli birşeyler yapmak, sizin fikirleriniz tabiki turnuvaya katkı sağlayabilir yön verebilir.

5 yıldızlı takımları çıkaralım madem öyle. Katılımcı sayısını da 32'e çıkaralım. Turnuvanın yapısı da mecburen değiştirmek zorundayım, yani 2 lig değilde, 8 gruplu bir kupa yapabiliriz. Açıkçası katılımın bu denli fazla olacağını hiç düşünmemiştim hepinize teşekkür ederim. Ayrıca açıkta kimsenin kalmasını da istemiyorum. O yüzden en iyisi böyle olacaktır.

32 kişinin katıldığı bir ligin sonuçlanması yaklaşık 2 ay süreceğinden dolayı 8 gruptan oluşan ve gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar 16'lı eleme usulü maçlara geçecektir.

Turnuva tablosunu ve kuralları tekrardan düzenliyorum herkesin bilgisine sunarım.

Ayrıca yazmayı unutmuşum "kosovali" arkadaşımız hatırlatmış, Santradan deli dana gibi kaleye koşup gol atmak kesinlikle yasaktır. Bu bir bug'dır ve bug kullanımı resmi/gayriresmi her turnuvada yasaktır.

• Katılmak istiyorum.

psn: JonVaynen
  • Grup sayisi arttikca grupta rakip bulmak zor oluyor. Grupta ne kadar cok takim olursa rakip bulmak daha kolay olur ve macini aksatanlar aciga cikar ve turnuva cabuk sonlanir. Ve bir de bug derken tanimlamak lazim ornegin kanattan kosup ortaya yonelip gol atmak bug mu ya da baska neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santra olayi gayet sacma son dk gol yedik napicaz atmicazmi

• quote:

Orijinalden alıntı: r560

Santra olayi gayet sacma son dk gol yedik napicaz atmicazmi

Bahsettigim konu herkes tarafindan bilinen ve surekli magdur oldugumuz bir konu, şahsen dakika 90 da gol yesem bile yapmayacagim bir harekettir. Karsi taraftan da ayni özveriyi beklerim. Bu özveriyi gosterecek kisilerin turnuvaya katilimini yeglerim. Yeterince acik oldum mu guzel dostum?

• quote:

Saçma geliyorsa ve böyle bir şeyin doğru olduğunu savunuyorsan seni hemen turnuva dışına alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

Arkadaşlar çoğunluk olarak sanırım 5 yıldızlı takımları kimse istemiyor turnuvada, o halde çıkarılabilir, maksat zaten beraber keyifli birşeyler yapmak, sizin fikirleriniz tabiki turnuvaya katkı sağlayabilir yön verebilir.

5 yıldızlı takımları çıkaralım madem öyle. Katılımcı sayısını da 32'e çıkaralım. Turnuvanın yapısı da mecburen değiştirmek zorundayım, yani 2 lig değilde, 8 gruplu bir kupa yapabiliriz. Açıkçası katılımın bu denli fazla olacağını hiç düşünmemiştim hepinize teşekkür ederim. Ayrıca açıkta kimsenin kalmasını da istemiyorum. O yüzden en iyisi böyle olacaktır.

32 kişinin katıldığı bir ligin sonuçlanması yaklaşık 2 ay süreceğinden dolayı 8 gruptan oluşan ve gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar 16'lı eleme usulü maçlara geçecektir.

Turnuva tablosunu ve kuralları tekrardan düzenliyorum herkesin bilgisine sunarım.

Ayrıca yazmayı unutmuşum "kosovali" arkadaşımız hatırlatmış, Santradan deli dana gibi kaleye koşup gol atmak kesinlikle yasaktır. Bu bir bug'dır ve bug kullanımı resmi/gayriresmi her turnuvada yasaktır.

5 yıldızlı takımların çıkartılması gerçekten çok iyi fikir.

• r560 R kullanıcısına yanıt
    Oyundan zevk almak için oynuyoruz yenmek için her türlü açıklıktan faydalanmayı etik bulmuyoruz dostum
  • quote:

He r2ye basılı tutup santradan gol atmak çok mantıklı gerçekten.
  • quote:

oyunun açıklarından faydananların yeri burası değil kardeşim
  • Sadece bu haftasonu Cuma akşamından Pazar'a kadar yokum. Pazar akşamüstü geleceğim. Maç aksatma ihtimalim yok ctesi dışında. Kabul olursa yazabilirsiniz

PSN: metinhasalTR
  • Ahah guldurdun bug falan degil koy iki on libero kimse ataniliyormu gor khedira busquetz 100 kere gel 1 2 tane atarsin santradan bu ikiliye

• 5* takımların çıkması tarafıyım turnuvadan.Diğer türlü daha eğlenceli ve denk maçlar yapılabilir.
    Santra Bug olayını yapacak olan varsa şimdiden çıksın. Yapıldığı an videoya alır maçtan çıkarım. Ut'de yeterince canımız sıkılıyor zaten Troll'ler yüzünden, kendi aramızda saygı çerçevesinde keyfli ve eğlenceli maçlar yapalım hiç olmazsa...
  • selam benide eklersen sevinirim psn cracked11
  • Benide ekleyebilirsin psn nomatter03

• Katilim 32 kisiyi de aştı ne yapacaz bilemiyorum :)

Ayrica yukaridaki bug aşığı arkadasimizin yerine biri gececektir

Kullandigi üslup tartismaya yonelmeye basladigi icin sizden ricam kendisiyle bu konu hakkinda sözlü atışmaya girmemeniz.

Akşama kura cekilip turnuvanin startini verebiliriz.

• quote:

Katilim 32 kisiyi de aştı ne yapacaz bilemiyorum :)

Ayrica yukaridaki bug aşığı arkadasimizin yerine biri gececektir

Kullandigi üslup tartismaya yonelmeye basladigi icin sizden ricam kendisiyle bu konu hakkinda sözlü atışmaya girmemeniz.

Akşama kura cekilip turnuvanin startini verebiliriz.

FORMAT?
  • Bu aksam baslayacak mi turnuva ona gore eve giderken nevale alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Bu aksam baslayacak mi turnuva ona gore eve giderken nevale alalim

Kurayı çeker maçlara direk başlarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: french press

Bu aksam baslayacak mi turnuva ona gore eve giderken nevale alalim

Kurayı çeker maçlara direk başlarız

Ok. Kac gibi cekilir kuralar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.