Şimdi Ara

( PS4 ) - FİFA 16 - CHAMPIONS LEAGUE TURNUVASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ (nofear5028) !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolfsburg 2 gündür mesaj atıyorum cevap vermiyor.Bugün yaparrsak mesaj at pazartesi şehir dışında toplantıdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaktar 2-1 PSG
    PSG 0-3 Shaktar

Malmö 2-5 Shaktar
    Shaktar 1-1 Malmö

Real Madrid 1-3 Shaktar
    Shaktar 0-0 Real Madrid

Shaktar ile 14 puanla tamamladım ben maçlarımı. Kalan maçlarda herkese başarılar.
  • grubumuzda olan GENT puan durumu kısmında GENK yazılmıştır yardımcı olmak için yazıyorum,düzeltirseniz sevinirim...
  • beyler barcelona bugün 1 - 4 arası online, bana psn'den pm atarsanız oynayabiliriz teşekkürler
  • fiorentina 14-15 arası müsait. PM le ulaşırsanız gelirim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilatay -- 15 Kasım 2015; 13:43:07 >
  • DUYURU :

Arkadaşlar, rakibiniz ile daha rahat maç yapabilmek adına, forum üzerinden öm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca, whatsapp tan fifa16 kullanıcıları için grup kurulacaktır,oraya katılıp; oradan da rakiplerinize ulaşıp,muhabbete katılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrLinq

Hocam yedeklere alabilirmisin benide?

tabii ki :)

psn adresini yazabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

grubumuzda olan GENT puan durumu kısmında GENK yazılmıştır yardımcı olmak için yazıyorum,düzeltirseniz sevinirim...

evet yeni farkettim, düzeltmeye çalışacağım ama site biraz sorunlu açıkçası..
  • barcelona bugün online, tüm maçlarımı istediğiniz zaman yapabilirim, psn'den ekledim, dm bekliyorum.
  • Olimpiyakos 16si ve 17si her saat musait. Yarin arkadaslara mesaj aticam sabahtan itibaren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barca 3 - 1 leverkusen

leverkusen 1 - 2 barca

maçlar için teşekkürler, futtaki kanserden sonra ilaç gibi geldi normal oyunlar
  • Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    psn: jrlinq teşekkürler
  • Lyon 0-0 Valencia
    Valencia 2-1 Lyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maçta senin hakkındı hocam eline sağlık
    Lyon:0 -Valencia:0
    Valencia:2 - Lyon:1

• Teşekkür ederim hocam. Siz de iyisiniz biraz şansa kazandım ikinci maçı. :)
  • Dikkat Dikkat

Önceki kullanıcı adımı (MrDissident), psn id ile aynı yapmak amacıyla (BayCicik) olarak değiştirme talebinde bulunmuştum. Sonrasında ise tam anlam veremediğim bir sebepten ötürü giriş yapamaz olmuş ve gerek bu konuya gerek takip ettiğim diğer konulara, bildirimlere ve özel mesajlara cevap verememiştim. Turnuvada benden kaynaklı bir aksilik olmaması için ise buradaki herkesi psn üzerinden ekleyip içinde telefon numaramın da olduğu ve durumumu anlatan bir mesaj atmıştım. Şimdiye kadar bir aksilik olmadı grubumdaki herkes ile psn üzerinden iletişim kurdum.

Diğer (BayCicik) hesabımı kurtarasıya kadar, foruma ilk üye olduğum ama varlığını unuttuğum bu (Bay Cicik) hesabımı, mail kutumu temizlerken fark ettim ve aktif hale getirdim. Turnuvaya devamlılığımı bu üyelik ile sağlamaya çalışacağım.

İlk mesajdaki bilgilerimin güncellenmesini rica ederim.

İyi oyunlar, iyi eğlenceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• G Grubu ---

Fiorentina : 0. - Porto : 3

Porto : 1 - Fiorentina : 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 15 Kasım 2015; 20:55:03 >
  • Hocam isinize karışmak gibi olmasın ama hala insanlarla iletişim kurmamış kişilerince yerine gelecek yedek listedeki arkadaşların da bizlerin de daha rahat etmesi icin; değişikliklerin pazartesi gecesi yerine bugun yapsak daha iyi olmaz mı ? Hafta ici okulu - isi vs olanlar icin 2 günde maclari yapmak sıkıntı olabilir ? Bir düşünce olarak belirtmek istedim. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem tabi ama ciddi anlamla online olmalarına karşın mesajlara cevap vermeyen ve oynamak istemeyen kişiler var ki bu kişiler bos yere Zaman çalıyor

• Fiorentina 1 Chelsea 1
    Chelsea 1 Fiorentina 0

• fener 2 5 barca

barca 0 0 fener

arkadaşı tebrik ediyorum, takımlar tam tersi olsaydı özellikle 2.maç duman olurdum, bol şanslar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.