Şimdi Ara

( PS4 ) - FİFA 16 - CHAMPIONS LEAGUE TURNUVASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ (nofear5028) !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grubumdaki arkadaşlar müsaitse yüm maçlarımızı yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Grubumdaki arkadaşlar müsaitse yüm maçlarımızı yapabiliriz.

en geç 45 dakika içinde müsait olacağım o zaman yapabiliriz
    gece 2-3 e kadar on line sıkıntım olmayacak
  • Man.City 3 - Mönchengladbach 0

Mönchengladbach 0 - Man.City 3

Teşekkürler.

• Beyler bu Gerta denen arkadaş troll galiba bakin ne buldum eylül 2014 de bir lige katılmış yine forumda.

( PS4 ) - FİFA 16 - CHAMPIONS LEAGUE TURNUVASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ (nofear5028) !!!

( PS4 ) - FİFA 16 - CHAMPIONS LEAGUE TURNUVASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ (nofear5028) !!!

Birtane daha.(Wolfsburg)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 16 Kasım 2015; 0:10:34 >

• Bay Cicik : Gerekli güncellemeyi yaptım

17scorpion : yedek üyelere mesaj attım,gelecek geri dönüşler sonrasında hareket edeceğiz.

Danny Santos : Olmazsa yerine yedek üyelerden birini alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insomnia86 -- 16 Kasım 2015; 2:33:31 >
  • atletico madrid olarak rakiplerimi bekliyorum bugün yapabilirim hepsini
  • Manchester City olarak maçları yapmak üzere rakiplerimi maça bekliyorum arkadaşlar :)

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Trollden çok psikolojik rahatsızlıkları olduğunu düşünüyorum. Bir insan oynamayacağı oyun icin kayıt yaptırıp kasıtlı olarak oynamamaktan Nasıl bir haz duyar ? Neden yapar ? Allah yardımcısı olsun ne diyelim ...

• Wolfsburg yerine yedek alıver maçı yapalım😕

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Manchester City olarak maçları yapmak üzere rakiplerimi maça bekliyorum arkadaşlar :)

Sevilla
    Hocam iki maçım kaldı grup da ben genelde iş dolayısyla gece müsait oluyorum uygunsa bugün yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvenoox

Wolfsburg yerine yedek alıver maçı yapalım😕

Gökhan girmiyor mu wolfsburg ? Benimle de 1 maç yaptı ikinci maçı yapmadan çıktı direkt benimde bir maç eksiğim var onunla.
  • Batuhan maçlarını tamamlayacak mısın acaba ona göre yerine yedek birini alalım ?

Son giriş tarihi: 2 sa. önce (iki saat önce giriş yapmışsın konuya yazarsan memnun oluruz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

Batuhan maçlarını tamamlayacak mısın acaba ona göre yerine yedek birini alalım ?

Son giriş tarihi: 2 sa. önce (iki saat önce giriş yapmışsın konuya yazarsan memnun oluruz.)

kendisi mesaj attı bana, oyunu satmış... onun yerine ve beşiktaş ın yerine yedeklerden 2 alım yapacağız.

---------------

onun haricinde yedekten gelecek arkadaşa maç konusunda haksızlık olsun istemiyorum. wolfsburg ile oynadığın maçın iptal olması senin açından sorun olur mu? seninde rızanı almak gerekiyor bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

quote:

Batuhan maçlarını tamamlayacak mısın acaba ona göre yerine yedek birini alalım ?

kendisi mesaj attı bana, oyunu satmış... onun yerine ve beşiktaş ın yerine yedeklerden 2 alım yapacağız.

---------------

onun haricinde yedekten gelecek arkadaşa maç konusunda haksızlık olsun istemiyorum. wolfsburg ile oynadığın maçın iptal olması senin açından sorun olur mu? seninde rızanı almak gerekiyor bu durumda

Hayır neden sorun olsun haksızlık olmasın bana uyar her durum hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

quote:

---------------

Hayır neden sorun olsun haksızlık olmasın bana uyar her durum hocam

tamamdır,teşekkürler anlayışın için

• DUYURU :

Wolfsburg ve Beşiktaş takımlarının sahipleri değişmiştir arkadaşlar.

--------------

nofear5028 -------- NoFear5028TR --------- Beşiktaş
    AxiZebaniA -------- mgcmnc1108 ----------- Wolfsburg

Başarılar dilerim arkadaşlar.
  • Rakipleriniz ile iletişim kuurp,maçlarınızı yapın arkadaşlar.

Aksi durumda yedeklerden alımlar devam edecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvenoox

Wolfsburg yerine yedek alıver maçı yapalım😕

Gökhan girmiyor mu wolfsburg ? Benimle de 1 maç yaptı ikinci maçı yapmadan çıktı direkt benimde bir maç eksiğim var onunla.

Bilmiyorum invite atıyorum cevap yok msj atıyorum ses yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman yapalim maçları?

• Akşam 20:30 dan sonra Beşiktaş online

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.