Şimdi Ara

PS4 FİYATINI DÜŞÜREBİLİRİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SANIRIM BU YAZIYI BU BÖLÜME DE YAZMAK GEREKİYOR...yahu arkadaşlar anlaşılmıyor mu anlamıyorum ben....siz bu cihazları bu fiyatlara marketlerden satın aldıgınız sürece dışarıda 800 lira olan bu şeyi bu fahiş fiyatlara satmaya devam edecekler biraz dik durmak lazım biraz dik durabilirseniz bir şeylere tepkiniz olursa fiyatları hızla düşecektir...ps1 den beri aynı olay..yapay bir karaborsa yaratarak birilerinin büyük kazanç saglamasına yardım ediyorsunuz...ben bu kadar konsolların içinde olmama ragmen hiç ps3 almadım fiyatı dolayısıyla sırf tepki olsun diye ama bazı arkadaşlar o kadar oyunların yönetmesine bırakmış ki ....o para nın kıymeti bile kalmıyor..sonra çıkıyor degeri..evet satanlar da biliyor bir kişiyi bagımlı yaparsanız her şeyi yaptırabilirsiniz yönetirsiniz..bagımlı oldugu şeye ulaşmak için hiç bir şeyi gözü görmeyecektir bu bilinen bir kural....kısaca şu.............................biz binlerce oyunu evirip çevirip konsollarda kaydıra kaydıra oynamaya alışmış arkadaşlar .....bir iki oyunla doyacak mı...biraz ilerleyecek bir iki atış yapacak sonra oooo şu da güzel diyecek ve açıklandıgı gibi 200 240 lira arası o oyunlara koşacak ve bu böyle vsürüp gidecek..o aldıkça fiyat asla düşmeyecek........playstation bölümüne bir şey yazmak bu forumdaki en zor olay ama silinene kadar..... birileri uyansa yine olay............biraz dikkat lütfen

• konsol almayınca devlet vergileri mi kaldıracak anlayamadım
  • 800 lira Amerika fiyatı. Avrupa fiyatı üzerinden yorumlarsanız daha iyi olur. Yani 1120 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 14 Aralık 2013; 14:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

800 lira Amerika fiyatı. Avrupa fiyatı üzerinden yorumlarsanız daha iyi olur. Yani 1120 TL.

Bizim millete anlatamazsın dostum kazığa alışmışlar herşeyi devlet vergisine bağlıyorlar devlet %20 vergi alıyor spotöular %1000 kâr koyuyor milletin sesi çıkmıyor işte bizim milletimiz böyle nankör borusu ancak devlete ötüyor insanlarımızın olay bundan ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticaret pek sizin bildiğiniz şekilde işlemiyor maalesef :) Devlet dediğiniz mekanizma vergiler üzerine kurulu bir mekanizma ve sizin ülkenize giren elektronik ürünlerden direkt olarak %25 gibi bir özel tüketim vergisi alınıyor KDV haricinde. KDV diyelim ki tüm ülkelerde ortak(ki %1 falan oynuyor genelde fark). Siz de Avrupa fiyatlarına göre ürün alış verişi yapıyorsunuz. Avrupa'da ürün 400€ 400$ değil. ve bu da arkadaşın hesapladığı gibi 1120 TL yapıyor. Üzerine %25 ÖTV'yi koyduğunuz an direkt olarak 1400 TL yapıyor fiyat.

Bazı şeyleri eleştirirken içinde bulunduğunuz ülkeye göre eleştirmeniz gerekiyor. Spotçuların yaptığı ile resmi kurumların yaptığı da bir değil tabi, bir de tutulamaz. Spotçular karaborsa iş yapar. Belirli bağlayıcı kriterleri yoktur. Adamların olayı bu iken onlara kafa tutmanız saçma olur. Bu biraz mahalle bakkalınıza gidip "migrosta 1 tl iken sende niye 1.25 tl" diye sormak gibi bir şey olur. Yahut stad önünde derbi maçta bilet satana "niye biletix fiyatından satmıyorsun" demek gibi bir durum. Spotçuları koruma gibi bir durum yok ama adamlar serbest piyasa, isteyen alır diyorlar.

• SONUÇTA BU ELEŞTRİLERE KİMSENİN İTİRAZ ETMEDİĞİ BİR GERÇEK..BİRAZ DURUP DÜŞÜNMEKTE LAZIM.
  • Sitelerde karaborsadaki 2000- 3000 tl lik aletler kapış kapış giderken sen zor alırsın indirimi.
    5-6 yıl kullanacağınız alet için iki kuruşun hesabını yapıyorsunuz fazlaca abes bunu her yerde söylüyorum fiyatı yeterli düzeyde.
    Gereksiz bir konu silinmesinden yanayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 fiyatı tr şartlarına göre uygun gözüküyor.
    Öncelikle 2 ay erteleme ve 12 taksit gibi seçenekler var ayrıca 2 yıl garanti zorunluluğu var.
    Bence çok normal. Önemli olan cihazı bulabilmek ki bu da 2014 yılı başlarında çözülecek gibi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları dolardan çevirip karşılaştırmayın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Sitelerde karaborsadaki 2000- 3000 tl lik aletler kapış kapış giderken sen zor alırsın indirimi.
    5-6 yıl kullanacağınız alet için iki kuruşun hesabını yapıyorsunuz fazlaca abes bunu her yerde söylüyorum fiyatı yeterli düzeyde.

ben bu saate kadar silinmemesine şaşırıyorum...tabii ki o cihazları binlerce liralara alacaksınız bu kader...silinebilir.
  • düşse kaça düşecek sanıyorsun? fiyat normal. diğer elektronik ürünlere göre ucuz bile gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Sitelerde karaborsadaki 2000- 3000 tl lik aletler kapış kapış giderken sen zor alırsın indirimi.

ben bu saate kadar silinmemesine şaşırıyorum...tabii ki o cihazları binlerce liralara alacaksınız bu kader...silinebilir.

Saçma sapan konuşuyorsun.
    Sen şimdi bizi koyun felan ilan ediyorsundur eminim.
    Sony şu cihazı 800 den çıkarsaydı avrupada 399 niye bizde 800 derdin.

Binlerce lira diyor bir de hey allahım konsolu alsan ilk iş kırma yöntemleri yazmak olur google'a herhalde senin.

• estafurullah bıngıldak kardeş fiyat normaltabii ki bu fiyat olacak daha ucuz olacak hali yok ya.....sen ben 1500 2000 e alırım dedikten sonra kimse yahu şu ps4 ü 1000 tl den satalım millet sevinsin demez...siz önce almalısınız ki teknoloji ilerlesin..cihazlar hep önce buraya gelsin....teşekkürler.
  • Düşünce gücüyle belki düşürebiliriz fiyatları. Ha gayret dostlar

• düşmez.
  • Dun bakirkoyde bir spotcuya gittim 2300 tl dedi, dilim tutuldu konusamadim hala etkisindeyim

• Spotcularin farkli bir yasam sekli var arkadas. Bende ps3 varken,oyun takaslamaya gittigimde adamlarin kendi belirledigi oyun fiyat listeleri oluyordu kendi internet sitelerinde. Evde hesabi yapiyordum ama itinasiz her gittigimde ekstradan 10-20 lira fazla fiyat cikariyorlardi.Her ne kadar onlarda ekmek parasi kazaniyor olsalarda ; cok cok acil olmadigi surece spotcudan urun almam.

Sizin konunuza gelirsek hocam fiyati dusuremezsiniz. Sayet buyuk magazalarin sattigi fiyat cok pahali degil. Bakin iphone fiyatlarina veya diger tiki urun fiyatlarina,hep TR de fahis fiyattan satiliyor.Ps4 iyi bile.

• Ben fiyattan nemnunum bi telefona 2000 vermekten iyidir

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Retro bölümündeki yazılarınız ve paylaşımlarınız takip ediyorum. Hatırlarsanız bana da Wii almamı tavsiye etmiştiniz Resident Evil Zero husunda. Konsol alınmasına karşı değilim ama ülkemizdeki bu fiyat politikası yüzünden gerçekten soğudum konsollardan. (Hatta o kadar soğudum ki elimde olan ps3 ve orjinal oyunları bir tanıdığa hediye ettim.)Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız bence. Ama yapılan reklamlar, bazı insanların açıklanan fiyatları "uygun" bularak savunması gibi hususlar gerçekten düşündürücü. Konuyu silmeseler de "fanatik" tarzda "Sony Türkiye" yi savunacak insanlar olacaktır kanımca. İşin ilginç bir yanı da açıklanan fiyata verginin sebep gösterilmesi. (Yurt dışındaki vergili fiyat 400 euro ya da 400 dolar. Verginin üzerine vergi ekliyorlar gördüğüm.) Tabi iyice işin suyunu çıkarıp zorla 200tl'ye oyun satmaları (almazsan aleti alamazsın gibi.) da ayrı bir rezalet. Ben oyun oynamaya konsolla başladım ama artık yola bilgisayarla devam edicem gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 15 Aralık 2013; 8:40:59 >

• Adam temel ihtiyacın araba, ev alırken binlerce lira öpüyor biz de yanak uzatıyoruz sen ps4'te 200 , 300 lira öptü diye mi dert yanıyorsun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.